Apple "Old" News

Status
Not open for further replies.
Re: Ο ορισμός του "καμμένου".

Καμένος δεν είναι, διαφήμιση στη δουλειά του κάνει και με τόσα όργια που κυκλοφορούν εκεί που έχει το μαγαζί θα τα πάει μια χαρά....

Επιβεβαιώνει και το Reuters για νέο iPhone στις 4 ίντσες

iphone-5-4-inch-reuters.jpg

Μετά την The Wall Street Journal η οποία ανέφερε ότι το επόμενο iphone θα έχει τουλάχιστον 4 ίντσες οθόνη έρχεται και το Reuters και επαληθεύει την φήμη-είδηση για μεγαλύτερη οθόνη στο επόμενο iPhone.

Ωστόσο σύμφωνα με το Reuters η οθόνη του θα είναι ακριβώς 4 ίντσες.Οι προμηθευτές των οθονών θα είναι οι εταιρίες LG Display Co Ltd, Sharp Corp and Japan Display Inc οι οποίες είναι πιθανόν να ξεκινήσουν την παραγωγή των νέων οθονών τον Ιούνιο,που σημαίνει ότι η Apple θα ξεκινήσει τον Αύγουστο την κατασκευή του iPhone επόμενης γενιάς.Έτσι αν ακολουθηθεί αυτό το χρονοδιάγραμμα η κυκλοφορία του νέου iPhone (ή iPhone 5) πηγαίνει για Σεπτέμβρη ή αργότερα όπως έγινε με το iPhone 4s.

Πηγή http://www.itechgreek.com/2012/05/iphone-4-inch-reuters.html

Απάντηση: Επιβεβαιώνει και το Reuters για νέο iPhone στις 4 ίντσες

Φαντάζομαι μόλις κυκλοφορήσει με 4", θα βγάλουν στο φως νέα μελέτη ότι αυξήθηκε παγκοσμίως ο μέσος όρος του μήκους των δαχτύλων και πλέον οι 4" είναι οι ιδανικές......... :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Επιβεβαιώνει και το Reuters για νέο iPhone στις 4 ίντσες

Φαντάζομαι μόλις κυκλοφορήσει με 4", θα βγάλουν στο φως νέα μελέτη ότι αυξήθηκε παγκοσμίως ο μέσος όρος του μήκους των δαχτύλων και πλέον οι 4" είναι οι ιδανικές......... :flipout::flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Πάνω από τις 4" θεωρώ ότι το κινητό πια δεν είναι κινητό...ειδικά αν το κινητό είναι όσο η οθόνη, γιατί αν είναι να είναι 4,3" κ γύρω-γύρω άλλο τόσο, τότε θα είναι παντόφλα σαν αυτά της samsung.

Ναι ναι ναι εντάξει, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα λέμε παντόφλες....

Οταν θα βγει το iphone8 με 4.3" τότε θα είναι το ιδανικό ε;

Re: Απάντηση: Επιβεβαιώνει και το Reuters για νέο iPhone στις 4 ίντσες

Πάνω από τις 4" θεωρώ ότι το κινητό πια δεν είναι κινητό...ειδικά αν το κινητό είναι όσο η οθόνη, γιατί αν είναι να είναι 4,3" κ γύρω-γύρω άλλο τόσο, τότε θα είναι παντόφλα σαν αυτά της samsung.

Το θέμα ειναι το γύρω γυρω που λες,αμα καταφέρουν και το μειώσουν αρκετά τότε το συνολικό μέγεθος μπορεί να μην αυξηθεί δραματικά ακόμα και να βάλουν 4-4.3 ίντσες.

Ναι ναι ναι εντάξει, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα λέμε παντόφλες....

Οταν θα βγει το iphone8 με 4.3" τότε θα είναι το ιδανικό ε;

Αν πάει στις 4.3" κ είναι σε μέγεθος του galaxy, τότε προσωπικά δεν θα αγοράσω !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιβεβαιώνει και το Reuters για νέο iPhone στις 4 ίντσες

Το θέμα ειναι το γύρω γυρω που λες,αμα καταφέρουν και το μειώσουν αρκετά τότε το συνολικό μέγεθος μπορεί να μην αυξηθεί δραματικά ακόμα και να βάλουν 4-4.3 ίντσες.

Αυτό έγραψα κ εγώ παραπάνω.
Αν μειωθεί το πλαίσιο γύρω γύρω από την οθόνη, τότε το 4" με το 4.3" είναι κοντά.
Μεγαλώνει πάντως πολύ το κινητό κ δεν μου αρέσει.

Re: Επιβεβαιώνει και το Reuters για νέο iPhone στις 4 ίντσες

Ουτε κι εγω θελω κινητο πανω απο 4"... ειδικα στο πλατος, δεν θα το κρατας πια ανετα.

Re: Επιβεβαιώνει και το Reuters για νέο iPhone στις 4 ίντσες

Άμα φύγει όμως το μαύρο πλαίσιο και γίνει όλο οθόνη θα είναι απίστευτα όμορφο! Cant wait!

Εδώ και δέκα μέρες που είμαι Κορέα το ποιο μικρό κινητό που έχω δεί είναι το δικό μου το Sensation!!!! Όλοι έχουν τις παντόφλες με πάνω από 5 ίντσες οθόνη....πρέπει να.το δείτε να το βάζουν στο αυτί τους για να το πιστέψετε. Μιλάμε για πολύ γέλιο.... Όντως οι 4 είναι οριακές για τηλέφωνο. Για τα άλλα υπάρχουν και τα tablets.

Απάντηση: Η Apple λογοκρίνει το "Jailbreak" των Thin Lizzy

:slapface:

Η Apple έχει πάθει μεγάλη πλάκα με το jailbreaking και αρχίζει να τα βλέπει όλα εχθρικά !! :grinning-smiley-043

Πράγματι, είχε λογοκρίνει την λέξη jailbreak την πέμπτη το πρωί 17-5-2012, από όσο διαβάζω, όχι μόνο στο παραπάνω τραγούδι, αλλά οπουδήποτε αυτή η λέξη εμφανιζόταν.....

jailbreak-120517.jpg

Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το θέμα λύθηκε, αφού η Apple απεκατέστησε την ονοματολογία ! :guitarist:

Πηγή : http://www.appleinsider.com/article...ord_jailbreak_among_itunes_store_content.html

Re: Η Apple λογοκρίνει το "Jailbreak" των Thin Lizzy

Να δουμε που θα τους βγαλει αυτη η νοοτροπια?
ειμαι περιεργος.
Το πιθανοτερο κατα την γνωμη μου ειναι οτι θα συρικνωθουν μακροπροθεσμα.
Τους νταβατζιδες κανεις δεν τους γουσταρει.

Status
Not open for further replies.