Apple "Old" News

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPads στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία

Θες να μου πεις δλδ ότι θα χρειάζεσαι σε 3-5-10 χρόνια από τώρα 12ghz για να διαβάζεις ένα εγχειρίδιο πτήσης ;;
Μην τρελαθούμε τώρα...!!!

όχι δεν έχεις άδικο.
όμως η ταμπλέτα που αγόρασα πριν 1.5 χρόνο, στο μεταξύ έφαγε δυό αναβαθμίσεις λειτουργικού + δυό αναβαθμίσεις acrobat reader που το έκαναν κουρσούμι (και ακόμα πληρώνω δόσεις)....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPads στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία

όχι δεν έχεις άδικο.
όμως η ταμπλέτα που αγόρασα πριν 1.5 χρόνο, στο μεταξύ έφαγε δυό αναβαθμίσεις λειτουργικού + δυό αναβαθμίσεις acrobat reader που το έκαναν κουρσούμι (και ακόμα πληρώνω δόσεις)....

Τι να σου πω...η δική μου iPad ταμπλέτα, τρώει αναβαθμίσεις κ μέχρι στιγμής πάει καλύτερα από πριν. Αύριο τι θα γίνει, δεν ξέρω φυσικά !
Υποθέτω ότι η υποστήριξη που θα έχει η πολεμική αεροπορία από την apple θα είναι πολύ σοβαρή !!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPads στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία

Τι να σου πω...η δική μου iPad ταμπλέτα, τρώει αναβαθμίσεις κ μέχρι στιγμής πάει καλύτερα από πριν. Αύριο τι θα γίνει, δεν ξέρω φυσικά !
Υποθέτω ότι η υποστήριξη που θα έχει η πολεμική αεροπορία από την apple θα είναι πολύ σοβαρή !!

πιστεύω πάντως να μη γέρνουν....:grinning-smiley-043

Re: iPads στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία

Τα μεγάλα νέα ΙΜΗΟ είναι ότι παύει το μονοπώλιο της Blackberry στα αμερικανικά στρατά
Samsung και Apple ετοιμάζονται να πουλήσουν εκατομμύρια συσκευές στο αμερικανικό δημόσιο

Αν πρόκειται μόνο για εγχειρίδια πτήσης γιατί να πάρουν μια ταμπλέτα με σούπερ έγχρωμη οθόνη και με τόσες πολλές δυνατότητες, και να μην πάρουν κάτι πολύ φθηνότερο σαν αυτό......

book.jpg

Αν πρόκειται μόνο για εγχειρίδια πτήσης γιατί να πάρουν μια ταμπλέτα με σούπερ έγχρωμη οθόνη και με τόσες πολλές δυνατότητες, και να μην πάρουν κάτι πολύ φθηνότερο σαν αυτό......

View attachment 93183

Δηλαδή θα διαβάζουν βίπερ νόρα εν πτήσει?

και στο ipad διαβάζεις βίπερ νόρα...... -bye-

και στο ipad διαβάζεις βίπερ νόρα...... -bye-

μπα...δεν συνάδει με την εικόνα του δαγκωμένου μήλου...

Μισό εκατομμύριο ευρώ για έναν υπολογιστή Apple 1

Ένα από τους έξι υπολογιστές Apple 1 που συνεχίζουν να λειτουργούν μέχρι και σήμερα, κατασκευασμένος από τον Στιβ Τζομπς και τον Στιβ Ουόσνιακ το 1976, πουλήθηκε σε δημοπρασία για 650.000 δολάρια, ή μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο υπολογιστής είναι ένας από τους πρώτους 50 που κατασκεύασαν οι ιδρυτές της Apple στο γκαράζ των γονιών του Στιβ Τζομπς.

Συνολικά είχαν κυκλοφορήσει στην αγορά 200 υπολογιστές Apple 1, οι οποίοι πωλούνταν στην μορφή κιτ, χωρίς θήκη, τροφοδοτικό, πληκτρολόγιο και οθόνη. Οι 46 υπάρχουν ακόμη αλλά οι περισσότεροι δεν λειτουργούν.

Την αξία του Apple 1 που βγήκε στο σφυρί στην Κολωνία, και αγοράστηκε από ανώνυμο ιδιώτη στην Ασία, ανεβάζει η υπογραφή του Στιβ Ουόζνιακ πάνω στη μητρική πλακέτα.

Πέρυσι, ένας άλλος Apple 1 είχε πουληθεί έναντι 490.000 ευρώ.

Πηγή : http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231250387

Όσα Χρειάζεται Να Ξέρεις Για Την Αγορά Των Smartphones Σε Ένα Γράφημα....

mobiles.png

Το παραπάνω γράφημα τα λέει όλα.....Μόνο δύο εταιρείες βγάζουν λεφτά σ' αυτή την αγορά, η Samsung που κάνει το μεγαλύτερο τζίρο, και η Apple που έχει τα περισσότερα κέρδη. Και υπάρχει και άλλη μία που βγαίνει κερδισμένη προς το παρόν....

http://ben-evans.com/benedictevans/2013/5/23/on-market-share

Ετούτη εδώ η ανάλυση περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για την κατάσταση της αγοράς των κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, αλλά το συμπέρασμα συμπυκνώνεται γλαφυρά στο παραπάνω το γράφημα.....

http://www.georgakopoulos.org/2013/05/smartphones/

Τα σχόλια σας....

Re: Όσα Χρειάζεται Να Ξέρεις Για Την Αγορά Των Smartphones Σε Ένα Γράφημα....

κορόϊδο γαμπρέ....(λέγανε σε μιά ελληνική ταινία !)

Απάντηση: Όσα Χρειάζεται Να Ξέρεις Για Την Αγορά Των Smartphones Σε Ένα Γράφημα....

επιτέλους!!!..ούτε ένας...είπα κι εγώ!!! :)

Re: Όσα Χρειάζεται Να Ξέρεις Για Την Αγορά Των Smartphones Σε Ένα Γράφημα....

Και η παρουσίαση του είναι καλή http://www.slideshare.net/bge20/2013-05-bea
Αν και νομίζω ότι έχει υποτιμηθεί η ποσότητα των κινέζικων φθηνών λύσεων

Απάντηση: Όσα Χρειάζεται Να Ξέρεις Για Την Αγορά Των Smartphones Σε Ένα Γράφημα....

Τα κινητά θα ήθελα να ήταν παροχή του κράτους... αγορασμένο από το κράτος με πάροχο τηλεφωνίας το κράτος (και ιδιωτικούς φορείς ελέγχων βέβαια...).

Αλλά δεν θα είχε πλάκα...

Παίζει να είναι ότι χειρότερο εμφανίστηκε στα μάτια μου, ως μόδα και εφετζιλίκι...

Και ποιος θα τα έφτιαχνε, το κράτος κι αυτό;

αν μιλάμε για global κατάσταση ναι. Ή απο άλλο κράτος
Αν μιλάμε για τοπικό έθιμο (τύπου τσαουσέσκου) ας αγόραζε το κράτος μια μπακατέλα από κάθε ξένη εταιρεία και όποιος θέλει ας πάρει...

Τόσα λεφτά για πέταμα και ταυτόχρονα άνθρωποι να πεινάνε, ζουν στο δρόμο, χρωστάνε κοκ είναι αίσχος πραγματικό.

αν μιλάμε για global κατάσταση ναι. Ή απο άλλο κράτος
Αν μιλάμε για τοπικό έθιμο (τύπου τσαουσέσκου) ας αγόραζε το κράτος μια μπακατέλα από κάθε ξένη εταιρεία και όποιος θέλει ας πάρει...

Τόσα λεφτά για πέταμα και ταυτόχρονα άνθρωποι να πεινάνε, ζουν στο δρόμο, χρωστάνε κοκ είναι αίσχος πραγματικό.
Αυτό που περιγράφεις, με τα λεφτά για πέταμα κτλ., ισχύει σε οποιοδήποτε καταναλωτικό προϊόν, είτε είναι το iphone, είτε το ηχείο wilson που ακούσαμε τις προάλλες στον Ορφέα κ κοστίζει 51.000 ευρώ το ζευγάρι, είτε το αμάξι που κοστίζει 9.000 ευρώ, είτε τα τάνκερ που παράγγειλε ο Μαρινάκης στα 500 εκ δολάρια !!!

Last edited:

Σαφώς και ισχύει, απλά ο καθένας μας κρίνει ως πιο άχρηστο ή λιγότερο άχρηστο κάτι από όλα, Μιχάλη.
Τα παραπάνω που ανέφερες βέβαια παράγουν κάποιο έργο στους κατόχους, γίνεται κάποιος "κύκλος".

Ούτε καν οι τρισάθλιες τσάντες χιλιάδων ευρώ ή τα πολυτελή αμάξια δεν κάνουν τέτοιο τζίρο. Με τα λεφτά των κινητών μάλλον θα λύναμε περισσότερα προβλήματα.

ps με 500δις δολλάρια παίρνεις χιλιάδες τανκερς... κάτι δεν υπολόγισες καλά στο ποσό αλλα και στο όνομα της τσέπης :-)

Dalanik 500 εκ δολ ήθελα να γράψω για τα τάνκερ του Μαρινάκη.

Από εκεί κ πέρα, για άλλους είναι "άχρηστα" τα dac ακόμα κ των 300 ευρώ, για άλλους τα κινητά, για άλλους τα αμάξια που κάνουν πάνω από 10.000 ευρώ, για άλλους οι τηλεοράσεις, κτλ κτλ κτλ...

Τι έργο δλδ παράγουν τα ηχεία των 50000 ευρώ ; Ότι έργο παράγει ένα ακριβό κινητό των 700 ευρώ... Τα ίδια είναι στην αντίστοιχη κλίμακα φυσικά.

Για εσένα το κινητό είναι άχρηστο, για εμένα ο πανάκριβος home projector, για άλλον το ακριβό αμάξι.

Last edited:
Status
Not open for further replies.