Apple "Old" News

Status
Not open for further replies.
Re: evasi0n7 - iOS 7.x Jailbreak

sto 5s δουλευουν κανονικα ομως ?
... ειχα ακουσει πολλα προβληματα σε ios 7 kai 5s , ειδικα με appsync.

Last edited:
Απάντηση: evasi0n7 - iOS 7.x Jailbreak

Ειδικά το appsync δημιουργεί πολλά προβλήματα, αν και εξαρτάται από ποιο ρεπο θα το βάλεις. Με την αναβάθμιση του cydia substrate πάντως, δεν υπάρχουν προβλήματα, ούτε στο 5s.

Re: evasi0n7 - iOS 7.x Jailbreak

Ολα δουλευουν αψογα, και για Α7 συσκευες. Απλα ακομα δεν ειναι οοολα τα tweaks αναβαθμισμενα αλλα ενα μεγαλο ποσοστο τους.

Απάντηση: evasi0n7 - iOS 7.x Jailbreak

Εγώ περιμένω την πλήρη συμβατότητα του igotya, καθώς και τα: zephyr, battery doctor pro, callbar, intelliX & netatalk.

Εκπτώσεις σε όλα τα Mac 114€

iSquare.gr

Για δυο μέρες μόνο 18 και 19 Ιανουαρίου

io6z.jpg

Last edited:
AppStore Bans Bitcoin

iphone-smash.jpg

http://www.wired.com/wiredenterprise/2014/02/watch-working-iphones/

http://www.wired.com/wiredenterprise/2014/02/blockchain_apple/

Πάει και το τελευταίο Bitcoin wallet από το appstore

H Apple στα πλαίσια της επεκτατικής της πολιτικής αποφάσισε οτι δε μπορεί να ανεχτεί αντίστοιχα πορτοφόλια στο μαγαζί της.

Θα μου πείτε εδώ έχει απαγορεύεσαι το Mozzilla / Firefox, που τρέχει παντού εκτός από iphone …

Re: COOKOO CONNECTED WATCHES

Το εχω εγω! Μακρυά! Δεν αξίζει! Το εχω στο κουτί του!

Δεν ειναι καθόλου εύχρηστο. Τη μια λειτουργεί την άλλη οχι. Χάνει τη σύνδεση του με το κινητό σε άσχετα διαστήματα και χωρις λόγο. Εμφανησιακα ειναι όμορφο. Αλλα λόγο της φύσης του(κατασκευής του) δεν προσφέρει αναβάθμισεις και νέες δυνατοτητες.

Ήδη εχω παραγγείλει και περιμένω αλλο ρολόι που κάνει καλύτερη δουλεια.(Veabuddy). Απο οτι ακούγεται θα βγάλει και η apple το δικό της οποτε καλό θα ήταν οποίος ενδιαφέρεται για κάτι ανάλογο να κάνει λιγο υπομονή.

Καταφερες να κανεις τη συνδεση με το token e-mail?
Περαν του οτι φαινεται ο server να μην λειτουργει πως ειναι δυνατον να κανεις forward απο gmail οταν δεν μπορεις να κανεις verification του token αφου ειναιι ενα mail που δημιουργειται αυτοματα και δεν ειναι δυνατον να εχω προσβαση?
Πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο ηλιθιοι?
Οσο για τις αναβαθμισεις κυκλοφορουν τριων ειδων cookoo watches με αντιστοιχα software reviisiions.
Δες εδω
https://connectedevice.zendesk.com/...-it-relates-to-your-ConnecteDevice-experience

Last edited:
Re: WWDC 2014 : 2-6 Ιουνίου

Άντε να δούμε μπας και παρουσιάσουνε καινούριο mac mini. Δύο χρόνια πάνε από την τελευταία ανανέωση...

Οχι και 2 χρόνια,το Νοέμβριο του 2012 βγήκε το τελευταίο mac mini,1.5 years περίπου.Ασφαλώς βέβαια και χρειάζεται ανανέωση!

λέτε να ανακοινωθεί το καινούργιο Iphone;;

Re: [Φήμες] Apple OLED TV

Αποκλείεται να βγάλει τόσο μεγάλα μεγέθη , δεν την συμφέρει να χάσει την πλειοψηφία της αγοράς που είναι μέχρι τις 50-55".

ΥΓ. Μόλις δούμε την τιμή όχι τις πλάσμα αλλά και το όνομα μας θα ξεχάσουμε.

Re: [Φήμες] Apple OLED TV

Πάντως από τη σφραγίδα Apple θεωρητικά μπορούμε να ξέρουμε εκ των προτέρων δύο πράγματα:

1. Θα είναι πανάκριβη (και υπερκοστολογημένη)
2. Θα είναι πάρα πολύ ποιοτική, αλλά όχι κορυφαία σε specs, θα της λείπουν διάφορες ευκολίες που είναι στάνταρ στον ανταγωνισμό (πχ μπορεί να'χει 1-2 HDMI εισόδους ή άλλους ανάλογους παραλογισμούς).

Πάντως νομίζω ότι είναι περίεργη επιχειρηματικά κίνηση και για την ίδια την Apple. Στο America με τις καθημερινές κουφές προσφορές που ανακυκλώνονται μεταξύ (μεγάλων) καταστημάτων, αγοράζεις πολύ καλή τελευταίας τεχνολογίας LED του χιλιάρικου με 300-400 δολλάρια, οπότε και τρελός να'σαι, δύσκολα θα την κάνεις τέτοια τρέλα. Θα περιμένεις απλά τον ανταγωνισμό.

Status
Not open for further replies.