Apple Pay (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Apple Pay σύντομα και στην Ελλάδα!

Νομίζω πως από εκεί πάει σε άρθρο του FAQ τους. Και εμένα το ίδιο μου βγάζει.

Νομίζω πως από εκεί πάει σε άρθρο του FAQ τους. Και εμένα το ίδιο μου βγάζει.
Παλαιότερα όντως αυτό που λες γινόταν. Πλέον σε πετάει στα νούμερα εντός του app.

Κανα νεο για καμια αλλη τραπεζαρα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κανα νεο για καμια αλλη τραπεζαρα;

Όταν θα βγει θα το μάθουμε. Υπάρχει άκρα μυστικότητα σε αυτά τα θέματα

Όταν θα βγει θα το μάθουμε. Υπάρχει άκρα μυστικότητα σε αυτά τα θέματα

Ισχυει. Συνηθως περναει κανα 2βδομαδο για να το αποκαλυψουν.

Απάντηση: Apple Pay σύντομα και στην Ελλάδα!

Ενεργοποιήθηκαν και επίσημα από την Alpha Bank και οι Mastercards για το Apple Pay

Re: Απάντηση: Apple Pay σύντομα και στην Ελλάδα!

Ενεργοποιήθηκαν και επίσημα από την Alpha Bank και οι Mastercards για το Apple Pay

Φάιναλι που λένε και στο χωριομ!

Μια χαρα, δε λειτουργει.

Απάντηση: Re: Apple Pay σύντομα και στην Ελλάδα!

Μια χαρα, δε λειτουργει.

χαχα, σοβαρα; Δεν το δοκιμασα να σου πω την αληθεια, απλα το διαβασα στο iphonehellas.

Δεν λειτουργεί επιβεβαιώνω. Υπάρχει θέμα με την ενεργοποίηση και την αποστολή SMS

Μολις μουρθε ο κωδικος μετα απο 3 ωρες μονο. Φυσικα ειχε ληξει.

Apple Pay σύντομα και στην Ελλάδα!

Update, το διορθωσαν, σβηστε κ περαστε ξανα.

Πλέον λειτουργεί κανονικά ενεργοποίησα 2 κάρτες

Παρακαλω πολυ θυμιστε μου. Εκτος απο alpha bank, μπαινουν οι καρτες οποιασδηποτε αλλης ελληνικης τραπεζας αυτουσιες στο apple pay (δεν μιλαω μεσω curve);
Θυμαμαι να λενε για eurobank αλλα οταν δοκιμασα στο ipad, δεν την βρηκα στις επιλογες. Θυμαμαι λαθος;

Παρακαλω πολυ θυμιστε μου. Εκτος απο alpha bank, μπαινουν οι καρτες οποιασδηποτε αλλης ελληνικης τραπεζας αυτουσιες στο apple pay (δεν μιλαω μεσω curve);
Θυμαμαι να λενε για eurobank αλλα οταν δοκιμασα στο ipad, δεν την βρηκα στις επιλογες. Θυμαμαι λαθος;

Μόνο Alpha Bank μέχρι στιγμής

Μόνο Alpha Bank μέχρι στιγμής

ευχαριστω! googlαρα και τελικα θυμομουν παλια δημοσιευματα οτι ΘΑ μπει η eurobank, η οποια τελικα εκανε δικο της wallet app για android (οτι να ναι).

ευχαριστω! googlαρα και τελικα θυμομουν παλια δημοσιευματα οτι ΘΑ μπει η eurobank, η οποια τελικα εκανε δικο της wallet app για android (οτι να ναι).

Eventually θα το βάλει και αυτή, που θα πάει...

Αν το "eventually" σημαινει σε 4-5 χρονακια, χαιρω πολυ :)
Η πειραιως με ανησυχει, διοτι δεν βλεπω καμμια κινηση εκ μερους τους για ψηφιακο πορτοφολι, ειτε μεσω google/apple pay ειτε μεσω δικης τους εφαρμογης. Μαλιστα ητανοι πρωτοι που ειχαν βγαλει και μετα το κατηργησαν!
Εχω καλομαθει να εχω μαζι μου τροπο πληρωμης, αλλα επειδη... τρωγοντας ερχεται η ορεξη :) , θελω να αναγνωριζεται η καθε καρτα και απο τις συνεργαζομενες επιχειρησεις για να παιρνω ολων των ειδων τα loyalty points (π.χ. yellows απο shell)

Αν το "eventually" σημαινει σε 4-5 χρονακια, χαιρω πολυ :)
Η πειραιως με ανησυχει, διοτι δεν βλεπω καμμια κινηση εκ μερους τους για ψηφιακο πορτοφολι, ειτε μεσω google/apple pay ειτε μεσω δικης τους εφαρμογης. Μαλιστα ητανοι πρωτοι που ειχαν βγαλει και μετα το κατηργησαν!
Εχω καλομαθει να εχω μαζι μου τροπο πληρωμης, αλλα επειδη... τρωγοντας ερχεται η ορεξη :) , θελω να αναγνωριζεται η καθε καρτα και απο τις συνεργαζομενες επιχειρησεις για να παιρνω ολων των ειδων τα loyalty points (π.χ. yellows απο shell)
Απαξ και εβαλε η alpha, θα βαλει και η eurobank, αλλιως χανει πελατες και transactions. Εγω απο τοτε που εβαλε apple pay η alpha, δεν εχω χρησιμοποιησει καρτα της eurobank παροτι με αυτην εχω συνεργασια. Προτιμω να στελνω λεφτα απο την eurobank στην alpha καθε μηνα και να πληρωνω τα παντα με το ρολοι.