dimitris777
AVClub Enthusiast
Καρτες πειραιως (τουλαχιστον mastercard) στο apple pay. Κοιτα να δεις η πειραιως που πηρε μπρος και βγηκε απο το πουθενα, οταν την ειχαμε ξεγραμμενη
Ναι ισχύει, μόλις έβαλα την χρεωστική μου στο wallet. Επιτέλους...
Καρτες πειραιως (τουλαχιστον mastercard) στο apple pay. Κοιτα να δεις η πειραιως που πηρε μπρος και βγηκε απο το πουθενα, οταν την ειχαμε ξεγραμμενη
yesssΚαρτες πειραιως (τουλαχιστον mastercard) στο apple pay. Κοιτα να δεις η πειραιως που πηρε μπρος και βγηκε απο το πουθενα, οταν την ειχαμε ξεγραμμενη
Δημήτρη καλησπέρα...Σε εμένα πέρασε η Πειραίως στο watch.
Γεια σου Αντώνη!Δημήτρη καλησπέρα...Σε εμένα πέρασε η Πειραίως στο watch.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, reset-unpair-sign out από iCloud-region settings-setup as new watch και φτου από την αρχή.Και εγώ πέρασα κανονικά και χρεωστική και πιστωτική!
Όλα αγορασμένα από εδώ. Θα το βρω κάποια στιγμή, αλλά μας σπάει τα νεύρα!Υπαρχει μηπως region lock σε Apple Watch που αγοράστηκε απο εξω ; Πχ σε Samsung το Samsung pay ειναι region locked .
Καταλήξαμε στο τι έχει συμβεί...
Το περασμένο καλοκαίρι επισκευάστηκε μόνο η οθόνη του watch μετά από πτώση.
Προφανώς - μετά κι από διάβασμα σε σχετικά θέματα στο reddit και στο macrumors - η κεραία του NFC που βρίσκεται ενσωματωμένη στην μαμά οθόνη με την επισκευή αχρηστεύθηκε.
Προς ενημέρωση λοιπόν, αν έχεις επισκευάσει την οθόνη του watch μετά από πτώση (και όχι στο επίσημο service) δεν έχεις apple pay στο ρολόι![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.