Apple TV 4K @2026

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Βγάζει ένα νέο μοντέλο.Μαλιστα και τι καινούργιο φέρνει?Για κάποιον που έχει το προηγούμενο καμία ουσιαστική αξία δεν έχει η αναβάθμιση.ΑΙ και κολοκύθια.Α ρε μπουρδολογια που μας πουλάνε....Ας φτιάξουν νέα ελκυστικά καλούδια και ας βγάλουν νέο μοντέλο.Μετα από 4 χρόνια δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα.Οποτε και άλλα 4 χρονάκια μια χαρά θα τα περάσουμε με το παλιό...
Ναι, αλλά για κάποιον όπως εγώ που κοιτάει να φύγει από το ενσωματωμένο (και ηλικιωμένο) Android της Bravia έχει νόημα να περιμένει να βγει το νέο αφού είναι στα σκαριά.
(Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτό το περίμενε κράτησε 1,5 χρόνο, αλλά και πάλι δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να πάρω το παλιό)
Τώρα βλέπω πως μάλλον θα το ανακοινώσει στις 13 Οκτωβρίου...

Ναι, αλλά για κάποιον όπως εγώ που κοιτάει να φύγει από το ενσωματωμένο (και ηλικιωμένο) Android της Bravia έχει νόημα να περιμένει να βγει το νέο αφού είναι στα σκαριά.
(Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτό το περίμενε κράτησε 1,5 χρόνο, αλλά και πάλι δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να πάρω το παλιό)
Τώρα βλέπω πως μάλλον θα το ανακοινώσει στις 13 Οκτωβρίου...
Σωστά σκέφτεσαι!Το apple tv αν μπορείς οικονομικά είναι best !!Ο πονοκέφαλος είναι τι νέο κοιμίζει για κάποιον που έχει το μοντέλο του 2022 και αν τελικά όντως είναι αναβάθμιση το νέο ώστε να προχωρήσουν και οι προηγούμενοι.Εννοειτε νέος αγοραστής,πας με κλειστά μάτια!Κρύσταλλο εικόνα και ο καλύτερος ήχος για τα δεδομένα του streaming ,πάντα! Τώρα και το shield οργώνειι, αλλά αυτή η nvidia έχει απλώσει τραχανά....μακάρι να έβγαζε κάτι νέο,θα σάρωνε!

Εγω εχω ακομη το πρωτο 4Κ το οποιο πια δεν περνει την αναβαθμιση του TvOS27.
Το περιμενω και εγω , και ΑΝ κανουν το 'αστειο' και βαλουν τα πληρη τα φορμα του ηχου (.. που το θεωρω αδυνατον για apple) θα παω με τα ποδια στο Κουπερτινο να το παρω.

• Like
Reactions: cinephile