Apple TV 4K @2026

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,595
Λιβαδειά

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το περιμένω 2 χρόνια τώρα!!!
Το θέμα είναι πότε ακριβώς θα το βγάλουν...

Για να δούμε.... πολύφερνη νύφη λέγεται, αλλά αν δεν δώσει ήχο στις ταινίες ασυμπίεστο,τότε δεν βλέπω το λόγω άμεσης αναβάθμισης!

• Like
Reactions: takisot
Προσωπικά δεν βλέπω ουσιαστικό λόγω για να κάνω την αναβάθμιση από το 2022 πού έχω τώρα

Ο βασικός αντίπαλος στην ποιότητα ήχου λέγεται kaleidescape στην Αμερική.Αν δώσουν hd ήχο καταρεει αυτή η ακριβή υπηρεσία που την έχουν όλοι οι ιδιωτικοί κινηματογράφου που σέβονται τον εαυτό τους!Είναι πανάκριβη υπηρεσία αλλά τοπ.Σε θέμα εικόνας είναι πολύ καλό το επίπεδο στο apple tv.Αν δώσει και τον ήχο ...τότε τα έκλεισε τα μαγαζάκια απέναντι.Δεν ξέρω αν θέλει.Οτι μπορεί είναι βέβαιο,αλλά επειδή βλέπω εντός Αμερικής πολύ προβεβλημενη την παραπάνω πλατφόρμα,δεν ξέρω μήπως υπάρχει κάτι που δεν θέλουν να μπουν στα χωράφια του hd audio στο streaming.Ιδωμεν.

Δεν ανταγωνιζεται το Kaleidescape σε καμμία περίπτωση. Εντελώς διαφορετικο προιον, το οποιο δεν σχετίζεται άμεσα και με την Apple.

Ναι αλλά με πολύ χαμηλό κόστος έχει hd audio....το άλλο ζητάει τρελό budget. Το ξέρω ότι δεν συγκρίνονται,όμως είναι μονοπώλιο ακριβό αυτή τη στιγμή,μετά τι θα γίνει όταν με 10 δολάρια έχει ταινία με το ίδιο bitrate των χιλιάδων δολαρίων? Λέω εγώ τώρα...

Δεν χρειάζεται το Apple TV για να το έχει αυτό
Υπάρχουν παρόμοιες συσκευές εδώ και χρόνια που αναπαράγουν UHD rips με HD Audio.

• Like
Reactions: takisot
Παιδιά το kaleidescape δεν αφορά τον κανονικό κόσμο, ούτε καν στην Αμερική. Μιλάμε για τελείως niche προϊόν. To unlocked bistream όπως προαναφέρθηκε υπάρχει και στο τελευταίο κινέζικο player. Που τώρα που το σκέφτομαι είναι και μια ένδειξη για το ότι ποτέ δε θα έβαζε κάτι τέτοιο η Apple, τέτοιου τύπου 'ελευθερίες' είναι τελείως εκτός της φιλοσοφίας της. Το πολύ πολύ να δώσει κάνα uncompressed link για AirPods.

Βγάζει ένα νέο μοντέλο.Μαλιστα και τι καινούργιο φέρνει?Για κάποιον που έχει το προηγούμενο καμία ουσιαστική αξία δεν έχει η αναβάθμιση.ΑΙ και κολοκύθια.Α ρε μπουρδολογια που μας πουλάνε....Ας φτιάξουν νέα ελκυστικά καλούδια και ας βγάλουν νέο μοντέλο.Μετα από 4 χρόνια δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα.Οποτε και άλλα 4 χρονάκια μια χαρά θα τα περάσουμε με το παλιό...

Και μόνο τον επεξεργαστή να αλλάζανε, θα είναι τρομερή αναβάθμιση αν καποοος θέλει να το δει και ως παιχνιδομηχανή. Ως video player ένα bitstream θα είναι το καλύτερο νέο.