Apple TV+

Επιτέλους σε android tv! Όμως ενώ στο Xiaomi mi box s που τρέχει android tv 9 υπάρχει πλέον η εφαρμογή, στο cosmote tv box της kaonmedia που τρέχει android tv 8 δεν το βρίσκει με αναζήτηση στο playstore.

για να μην το έχεις δει μέχρι τώρα μαλλον δεν θα το δεις, τουλάχιστον σύντομα, μιας και είναι ανταγωνιστική υπηρεσία, όπως συμβαίνει με το κουτάκι της cosmote και το Netflix

Aνοιγω σημερα τηλεοραση μου βγαινει μπανερ οτι μπορω να εχω 3 μηνες δωρεαν δοκιμαστικη συνδρομη.

Μπαινω να φτιαξω λογαριασμο και συνδεομαι και τελικα ειναι 7 ημερες δοκιμαστικα μονον .

Ξερει κανεις τι παιζει ?

Λοιπον οσοι εχετε LG αγορασμενη ακομα και παλιοτερα (εγω την ειχα αγορασει περσι τετοια εποχη) πηγαινετε στο LG Content store και πανω δεξια θα σας εχει την προσφορα για 3 μηνες δωρεαν συνδρομη της APPLE TV αφου περασετε την καρτα σας εννοειται και αφου εχετε ηδη φτιαξει εναν λογαριασμο Αpple TV

Με αυτον τον τροπο στην ουσια θα χρεωθειτε αν δεν διακοψετε την συνδρομη σας μετα απο 3 μηνες και μια εβδομαδα (προστιθεται στους 3 μηνες) .

Καλες γιορτες με Ted Lasso ;)

• Like
Reactions: AlexT_ and takisot
Thanks
Κ έλεγα να το κάνω αλλά μετά έβλεπα 7 μέρες δωρεάν και λέω άστο άλλη ώρα θα το δοκιμάσω

Έχει ψαχτεί κανείς με το family του apple tv ταυτόχρονες θεάσεις κ.ο.κ. ;

Από ότι είδα δεν έχει επιλογή για οικογενειακό πλάνο, μόνο ακόμη με 4,99 το μήνα. Αυτή μοιράζεται με άλλους 5?

Από ότι είδα δεν έχει επιλογή για οικογενειακό πλάνο, μόνο ακόμη με 4,99 το μήνα. Αυτή μοιράζεται με άλλους 5?

Όταν μιλάμε για οικογενειακό πλάνο αναφερόμαστε στο apple one με 16,95€ το μήνα

Καλημέρα
Μου βγάζει η lg tv δωρεαν 3 μήνες συνδρομή
Πρέπει να φτιάξω καινουριο Apple ID;