Apple TV+

Στο LG Apps στις προτεινόμενες εφαρμογές αναφέρει το Apple TV και έχει μέσα ένα μικρό banner που λεει 3 μήνες δωρεάν. Ουσιαστικά απλά ανοίγεις την εφαρμογή και απλά μου έδωσε 3 μήνες τσάμπα.

Στο μεταξύ γιατί δεν το κάνουν εντελώς δωρεάν και να ησυχάσουμε όλοι;; Έτσι και αλλιώς κανένας δεν το πληρώνει πάντα με κάποιο τρόπο το βρίσκουμε τσάμπα.

εκει που το αναφερει εχει λινκ ενεργοποιησης δηλαδη ?

ελα βοηθηστε λιγο τραβηξτε ενα screenshot στην αναγκη :)
αυτο που εγραψε και ο αλλος φιλος , ειχε μπανερακι που εγραφε 3 μηνες δωρο. Εγω δεν εκανα αλλο λογαριασμο στον ιδιο που ειχα και ειχε ληξει ενα τριμηνο. Πατησα και με εβγαλε στον λογαριασμο μου και το μόνο που μου ζητησε επιβαιωση της χρεωστικής και ανοιξε

εμενα δεν λειτουργησε...μπηκα πρωτα στο μπανερακι και στην εφαρμογη αλλα μου ζητουσε να πληρωσω (εχω ηδη λογαριασμο και παλια συνδρομη ληγμενη)

αυτο που εγραψε και ο αλλος φιλος , ειχε μπανερακι που εγραφε 3 μηνες δωρο. Εγω δεν εκανα αλλο λογαριασμο στον ιδιο που ειχα και ειχε ληξει ενα τριμηνο. Πατησα και με εβγαλε στον λογαριασμο μου και το μόνο που μου ζητησε επιβαιωση της χρεωστικής και ανοιξε
και εμενα αλλα οταν τελειωσα και μου ζητησε να συνδεθω μου εβγαλε το γνωστο οτι εχω ξαναεκμεταλευτει αυτην την προσφορα....

Μέσα σε ενα χρόνο διπλασιασμός,δεν νομίζω ότι αξίζει με το περιεχομενο που έχει.

Έχει όμως πλέον μπόλικο και ποιοτικό content.
Αν το βάλεις πακέτο με τις άλλες υπηρεσίες δεν είναι κακή πρόταση.

Sent from my iPhone using Tapatalk