Apple TV+

Χθες τελείωσα (περιμένω το σημερινό επεισόδιο) το Constellletion. Πολύ φεύγα σειρά .
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Υπάρχει 3μηνη προσφορά δωρεάν για κατόχους LG 4Κ/8Κ smart TVs από το 2018 και μετά έως 30/4

Τα μέλη του Xbox μπορούν τώρα να λάβουν δωρεάν 3 μήνες Apple TV+ έως τις 7 Ιουλίου

TV_Q224TV-hero-79dd4db5cbe3d3918a95.jpg

Μηπως ειναι για νεους χρηστες;;;Εμενα μου βγαζει οτι εχω παρει την προσφορα αυτη

Είχα δει τη συγκεκριμένη προσφορά πέρυσι νομίζω κι όταν πήγα να την ενεργοποιήσω μου έβγαλε μνμα ότι ισχύει μόνο για λογαριασμούς Αμερικής.
Και αφού διάβασα το άρθρο μπήκα ξανά να δω μήπως έχει αλλάξει κάτι και δεν υπάρχει τουλάχιστον στον δικό μου λογαριασμό.
Same Sh1t...Different Day..

Last edited:
Πολυ τσιγκουνια παιζει τωρα τελευταια στην apple!
Μας ειχε καλομαθει με τα 3μηνα..
Πηρα το νεο ipad και δεν ειχε δωρεαν apple tv! Μονο το Arcade δινει 3μηνο δωρεαν..

Πηρα το νεο ipad και δεν ειχε δωρεαν apple tv! Μονο το Arcade δινει 3μηνο δωρεαν..
Έπρεπε να κανείς τη πρώτη σύνδεση με νέο Apple ID για να εχεις την εκπτωση.

Απλά θέλει AppleID χωρίς ενεργή συνδρομή για να σου δώσει το 3μηνο.

Απλά θέλει AppleID χωρίς ενεργή συνδρομή για να σου δώσει το 3μηνο.

Νομίζω πως εάν ο λογαριασμός σου έχει χρησιμοποιήσει κάποτε δωρεάν τρίμηνο νέας συσκευής, δεν επιτρέπεται να το ξανακάνει. Χρειάζεται νέο Apple ID.

Νομίζω πως εάν ο λογαριασμός σου έχει χρησιμοποιήσει κάποτε δωρεάν τρίμηνο νέας συσκευής, δεν επιτρέπεται να το ξανακάνει. Χρειάζεται νέο Apple ID.
Αν κρίνω από το ότι μου έδωσε χθες πάλι τρίμηνο, δεν ισχύει αυτό…

παντα οταν μπαινει καλοκαιρακι κατι δινουν.....

Αν κρίνω από το ότι μου έδωσε χθες πάλι τρίμηνο, δεν ισχύει αυτό…

Είχες καιρό να το ενεργοποιήσεις; Γιατί εγώ είχα δοκιμάσει με το δικό μου account χωρίς να είναι ενεργό και δε μου είχε δώσει 3μηνο ξανά.