Apple TV+

Στα κινητά και στα ταμπλετ, δεν υπήρχε η δυνατότητα μέχρι και σήμερα.

Έκανα εγκατάσταση από Google Play (Apple tv+) επιτυχώς σε τάμπλετ - κινητό (Android)
Δουλεύει άψογα και στά δύο.

Μηπως εχει βρει κανενας στην εφαρμογη για android tablet πως αλλαζουμε μεγεθος στους υποτιτλους;
Ειναι πολυ μικροι

Ρεεεεεεε εκεί στην APPLE θα βάλετε κανά τρίμηνο τσαμπέ???? Αργήτε!!!1

Απ' όσο γνωρίζω, πρόκειται για grey market, μη-εξουσιοδοτημένο από τον κατασκευαστή / πάροχο υπηρεσιών, οπότε τα σχετικά ποστς πρόκειται να διαγραφούν.

Θα ήθελα να επισημάνω την προσοχή σας, διότι στην πλατφόρμα που αναφέρθηκε σημειώθηκε σημαντικό data leak τον Απρίλιο του 2023 (με φωτογραφίες, στοιχεία ταυτοποίησης πελατών και οικονομικά στοιχεία να διαρρέουν), ενώ παράλληλα υπάρχουν και αρκετοί scammers.

Καλό Σ/Κ σε όλους /ες!

Απ' όσο γνωρίζω, πρόκειται για grey market, μη-εξουσιοδοτημένο από τον κατασκευαστή / πάροχο υπηρεσιών, οπότε τα σχετικά ποστς πρόκειται να διαγραφούν.

Θα ήθελα να επισημάνω την προσοχή σας, διότι στην πλατφόρμα που αναφέρθηκε σημειώθηκε σημαντικό data leak τον Απρίλιο του 2023 (με φωτογραφίες, στοιχεία ταυτοποίησης πελατών και οικονομικά στοιχεία να διαρρέουν), ενώ παράλληλα υπάρχουν και αρκετοί scammers.

Καλό Σ/Κ σε όλους /ες!
Σε ποια πλατφόρμα αναφερεσαι ??

Χομπίστες πράγματι… αλλά σε άλλο επίπεδο

Συνημμένες οι τριμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις της Apple.

Ενδεικτικά:
Συνολικός Τζίρος τριμήνου $95,3 δισεκατομύρια
Τζίρος Υπηρεσιών: $26,6 δισεκατομμύρια (εδώ πέφτει και το Apple TV)
Μετρητά και συναφή: $48,4 δισεκατομμυρια

Τα λόγια είναι περιττά, απολαυστε

Attachments

Δεν τους νοιάζει παιδιά, απλά είναι μια έχτρα υπηρεσία/προιόν για το όλο πακέτο, εδώ παράδειγμα η Sony από όσο είχα δει βγάζει φράγκα ουσιαστικά μόνο από το PlayStation και αισθητλήρες για κινητά που πουλάει, και σχεδόν όλα τα άλλα τμήματά της είναι είτε αρνητικά είτε οριακά βγάζουν τα έξοδα. Σαν σύνολο όμως είναι η κερδοφόρα εταιρία, και αυτό είναι που μένει στο τέλος.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Σιγά βρε παιδιά τα μυστικά του κράτους που κουβαλάμε στα κινητά μας και στο Cloud, και να μου τα πάρουν κυριολεκτικα χέστηκα!! Να τα κάνουν τι?? Ούτε Celebrity είμαι, ούτε έχω αρχεία αξίας εκατομυρίων, ούτε ανέβαζω περίεργες φώτος κλπ...ας τα πάρουν και ας τα δω στο διαδίκτυο!! Τιμή μου που με επέλεξαν, θα χαρώ κιόλας!! Πολύ φασαρία για το τίποτα....
Αυτό ακριβώς. Και στο κάτω κάτω υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρείες που μπορουν να κάνουν αυτή την δουλειά πολύ ασφαλέστερα.