Kosh
AVClub Fanatic

Μετά από 5 χρόνια, το Apple TV+ επεκτείνεται και σε Android smartphones και tablets
H Apple φέρνει το streaming περιεχόμενό της στο Android

Ελα τωρα !! Επιτελους
Κάπου μπερδεύτηκα. Και στην TCL GOOGLE TV πως το έβλεπα???![]()
Μετά από 5 χρόνια, το Apple TV+ επεκτείνεται και σε Android smartphones και tablets
H Apple φέρνει το streaming περιεχόμενό της στο Androidwww.insomnia.gr
Ελα τωρα !! Επιτελους
Σε ποια πλατφόρμα αναφερεσαι ??Απ' όσο γνωρίζω, πρόκειται για grey market, μη-εξουσιοδοτημένο από τον κατασκευαστή / πάροχο υπηρεσιών, οπότε τα σχετικά ποστς πρόκειται να διαγραφούν.
Θα ήθελα να επισημάνω την προσοχή σας, διότι στην πλατφόρμα που αναφέρθηκε σημειώθηκε σημαντικό data leak τον Απρίλιο του 2023 (με φωτογραφίες, στοιχεία ταυτοποίησης πελατών και οικονομικά στοιχεία να διαρρέουν), ενώ παράλληλα υπάρχουν και αρκετοί scammers.
Καλό Σ/Κ σε όλους /ες!
Αυτό ακριβώς. Και στο κάτω κάτω υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρείες που μπορουν να κάνουν αυτή την δουλειά πολύ ασφαλέστερα.Σιγά βρε παιδιά τα μυστικά του κράτους που κουβαλάμε στα κινητά μας και στο Cloud, και να μου τα πάρουν κυριολεκτικα χέστηκα!! Να τα κάνουν τι?? Ούτε Celebrity είμαι, ούτε έχω αρχεία αξίας εκατομυρίων, ούτε ανέβαζω περίεργες φώτος κλπ...ας τα πάρουν και ας τα δω στο διαδίκτυο!! Τιμή μου που με επέλεξαν, θα χαρώ κιόλας!! Πολύ φασαρία για το τίποτα....
Τα έκοψε μάλλον, δυστυχώς...Ασχετο ρε APPLE βάλε κανά 3μηνο τσάμπα!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.