Apple TV+

Φυσικό να έχουν τόσο οι ταινίες για ενοικίαση στις πλατφόρμες, κλπ.
Όταν οι παραγωγοί και τα studio δίνουν 3 και 4εκ. € σε έναν ηθοποιό (που πλέον αυτά παίζει να είναι τα κασέ τρίτου ρόλου), λογικό να αποζητούν πολλά φράγκα από παντού.
Φθάσαμε να παίρνει τόσα λεφτά ένας ηθοποιός, ενώ η επιστημονική ομάδα που βρήκε π.χ. λύση στον καρκίνο του οισοφάγου ζήτημα να πήρε όλη μαζί μπόνους 500.000€.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
ενώ η επιστημονική ομάδα που βρήκε π.χ. λύση στον καρκίνο του οισοφάγου ζήτημα να πήρε όλη μαζί μπόνους 500.000€.

Αν τη βρήκε τη λύση μέσω πανεπιστημιακής έρευνας, βγάλε 2 μηδενικά, και αν. Αν ήταν από τη φαρμακοβιομηχανία, προσθέτεις 2. 😎

• Like
Reactions: billpeppas
Εμάς θα έπρεπε να μας φταίει γιατί από κει ξεκίνησαν όλα.
Όχι. Η πειρατεία στις ταινίες που πριν το netflix ήταν αχαλίνωτη κόπηκε όταν το Netflix είχε τα πάντα με προσιτή τιμή, τώρα που διασπάστηκαν σε 5 διαφορετικές υπηρεσίες που θέλουν σύνολο 50-100 ευρώ για να τα δεις όλα ήταν αναμενόμενο. Όπως είπε ο Gabe Newell της Valve, "piracy is a service problem", αν ρωτήσεις έναν μικρότερο κάτω των 25-30 πως θα παίξει πειρατικά ένα παιχνίδι δεν ξέρει καν τι είναι αυτό, από προεπιλογή πηγαίνει στο Steam άντε Epic Games και το αγοράζει σε αντίθεση με τις ταινίες που με την τραγική κατάσταση των streaming services η πειρατεία επανέρχεται. Το ίδιο γίνεται στα αθλητικά στην Ελλάδα, ~30 + ~30 Cosmote + Nova σύνολο 50-60 για να τα δεις όλα δεν ήταν βιώσιμο γι' αυτό πολύς κόσμος είχε μόνο την μια υπηρεσία και της άλλης τα έβλεπε πειρατικά ενώ τώρα ΠΟΛΥΣ κόσμος έκοψε την πειρατεία γιατί ευκολία + καλή τιμή δεν την κάνει να αξίζει

To "F1" προς το παρόν ενοικίαση με 14 ευρώ , από 12 Δεκεμβρίου δωρεάν (ως συνδρομητής εννοείται)
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το πρόβλημα μου ήταν και είναι ότι μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορούσα να τη νοικιάσω (μέσω της εφαρμογής εγκατεστημένης σε Mi Box) παρά μόνο μέσω συσκευής Apple (που δεν έχω).
Αυτή ήταν και η ερώτηση μου, που μάλλον κανείς δεν κατάλαβε. Καταραμένο μηλαράκι...

Τώρα βέβαια που φάγαμε τον περισσότερο χρόνο, θα περιμένω το τζάμπα και θα ανανεώσω τη συνδρομή στις αρχές Δεκεμβρίου, για τις γιορτές.

• Like
Reactions: karajim80
Όπως είπαν και παραπάνω δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να νοικιάσεις ταινία ενώ θα μπορούσες να τη δεις στον κινηματογράφο με λιγότερα.

Same Sh1t...Different Day.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Όπως είπαν και παραπάνω δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να νοικιάσεις ταινία ενώ θα μπορούσες να τη δεις στον κινηματογράφο με λιγότερα.
Σχετικό είναι αυτό.
Αν είσαι μόνος σου και έχεις μια τηλεορασούλα 40 ιντσών, σαφώς είναι καλύτερα να δώσεις τα λεφτά σου σε ένα εισιτήριο κινηματογράφου.
Αν όμως έχεις στημένο ένα προβολέα, ένα αξιοπρεπές homecinema και είστε τουλάχιστον ζευγάρι ή οικογένεια, τότε ίσως αλλάζει το πράγμα...

Βεβαίως, το βασικό κριτήριο για το αν θα πας ή όχι σινεμά, δεν είναι οικονομικό, οπότε κακώς ξεκινήσαμε αυτή την κουβέντα, η οποία εξάλλου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ρώτησα (και ακόμη δεν απαντήθηκε).