Ducksong
Supreme Member
Καλό, αλλά εμένα που είναι ενεργή η συνδρομή δεν πιάνει.. είναι μόνο για νέους συνδρομητές ή τουλάχιστον με μη ενεργή συνδρομή
Ωραία!ΔΥΟ μηνες δωρεαν λογω Selena Gomez promotion (ή για να χωνεψουμε την αυξηση απο τα 5 στα 7€ μηνιαιως) με το ακολουθο λινκ
Ληξη στις 2 δεκεμβριου
Πως την εγκατέστησες την εφαρμογή σε EON box ;Έχει κανένας εμπειρία από Apple TV σε eon box ? Κολλάει συνεχώς και δεν μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις ένα επεισόδιο από σημείο που το άφησες παρά μόνο από την αρχή ; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
news.xbox.com
Την κατεβάζεις και την βάζεις χειροκίνητα, δες στο νήμα για την τηλεόραση σου.Δεν υπάρχει προς το παρόν η εφαρμογή για την kd55xf9005. Την έψαχνα και εγώ για την kd65xf9005.
Εγώ τρώω ‘πορτα’![]()
Εγώ πως την διεκοψα και πρόκειται να λήξει σε λίγες μέρες, θα παίξει ;
Εγώ πως την διεκοψα και πρόκειται να λήξει σε λίγες μέρες, θα παίξει ;
καλησπέρα, δωρεάν την τιβι πως ;Το καλο του να εισαι στα 55 σου φοιτητηϛ, εχω βαλει φοιτητικο apple music με 3,99 και δωρεαν την τιβι...:-Ρ
Κανειϛ φοιτητικη συνδρομη στο apple music και για οσο εισαι φοιτητηϛ εχειϛ δωρεαν την τιβι. Καθε χρονο γινεται ελεγχοϛ με τουϛ κωδικουϛ τηϛ σχοληϛ σου για επιβεβαιωση οτι εισαι ενεργοϛ φοιτητηϛ. Ψαξε τιϛ προσφοεϛ τηϛ apple for studentsκαλησπέρα, δωρεάν την τιβι πως ;
Thanks για την απαντηση,Κανειϛ φοιτητικη συνδρομη στο apple music και για οσο εισαι φοιτητηϛ εχειϛ δωρεαν την τιβι. Καθε χρονο γινεται ελεγχοϛ με τουϛ κωδικουϛ τηϛ σχοληϛ σου για επιβεβαιωση οτι εισαι ενεργοϛ φοιτητηϛ. Ψαξε τιϛ προσφοεϛ τηϛ apple for students
Ναι ειναι πιθανο!!!Thanks για την απαντηση,
το φοιτητικο music το εκανα και ολα οκ , στο tv δεν μου λεει για free , ισως επειδη εχω το 2μηνο της Γκόμεζ λες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.