Apple TV+

Καλό, αλλά εμένα που είναι ενεργή η συνδρομή δεν πιάνει.. είναι μόνο για νέους συνδρομητές ή τουλάχιστον με μη ενεργή συνδρομή

Eγω που την ειχα κοψει παντως προσφατα δουλευει κανονικα (και ας ειχα περασει 2-3 απανωτα δωρα με μεγαλα διαστηματα δωρεαν)

ΔΥΟ μηνες δωρεαν λογω Selena Gomez promotion (ή για να χωνεψουμε την αυξηση απο τα 5 στα 7€ μηνιαιως) με το ακολουθο λινκ

Ληξη στις 2 δεκεμβριου
Ωραία!
Το έκανα και μου έδωσε επέκταση μέχρι 4 Ιαν 2023 😀

• Love
Reactions: Kosh
Έχει κανένας εμπειρία από Apple TV σε eon box ? Κολλάει συνεχώς και δεν μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις ένα επεισόδιο από σημείο που το άφησες παρά μόνο από την αρχή ; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πως την εγκατέστησες την εφαρμογή σε EON box ;

Δεν υπάρχει προς το παρόν η εφαρμογή για την kd55xf9005. Την έψαχνα και εγώ για την kd65xf9005.
Την κατεβάζεις και την βάζεις χειροκίνητα, δες στο νήμα για την τηλεόραση σου.

Ναι, μάλλον το δεύτερο συμβαίνει….
Ευχαριστω, ελπίζω πως μέχρις τις 7/12 θα προλάβω 😌

καλησπέρα, δωρεάν την τιβι πως ;
Κανειϛ φοιτητικη συνδρομη στο apple music και για οσο εισαι φοιτητηϛ εχειϛ δωρεαν την τιβι. Καθε χρονο γινεται ελεγχοϛ με τουϛ κωδικουϛ τηϛ σχοληϛ σου για επιβεβαιωση οτι εισαι ενεργοϛ φοιτητηϛ. Ψαξε τιϛ προσφοεϛ τηϛ apple for students

Κανειϛ φοιτητικη συνδρομη στο apple music και για οσο εισαι φοιτητηϛ εχειϛ δωρεαν την τιβι. Καθε χρονο γινεται ελεγχοϛ με τουϛ κωδικουϛ τηϛ σχοληϛ σου για επιβεβαιωση οτι εισαι ενεργοϛ φοιτητηϛ. Ψαξε τιϛ προσφοεϛ τηϛ apple for students
Thanks για την απαντηση,
το φοιτητικο music το εκανα και ολα οκ , στο tv δεν μου λεει για free , ισως επειδη εχω το 2μηνο της Γκόμεζ λες?