Apple TV

Re: Απάντηση: Apple TV

Εγώ αγόρασα Apple TV 2 πριν καμιά εβδομάδα και είμαι ενθουσιασμένος (θα είμαι και ακόμα καλύτερα όταν θα μπορώ να αγοράζω και ταινίες)
Μπορώ και παίζω μουσική, βίντεο και φωτό είτε από το iPhone 4, είτε από τα Mac μέσω iOS 4.3. Το σημαντικότερο είναι ότι το έκανα jailbreak και πέρασα τον XBMC server και τώρα μπορώ και παίζω όλες τις ταινίες μου από το Time Capsule (διαβάζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους αρκεί να είναι στον ίδιο φάκελο). Δοκίμασα και το plex, αλλά δεν μπορούσε να διαβάσει υπότιτλους και φυσικά έπρεπε να τρέχει και το πρόγραμμα στο mac που είναι μεγάλος περιορισμός.

τελικα το παρήγγειλα κι εγω απο Αγγλια την περασμενη εβδομαδα (125 ) και το περιμενω σε 2-3 μερες... εσυ how much αν επιτρεπεται!!!?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple TV

τελικα το παρήγγειλα κι εγω απο Αγγλια την περασμενη εβδομαδα (125 ) και το περιμενω σε 2-3 μερες... εσυ how much αν επιτρεπεται!!!?

129 ευρώ

Χθες το σύνδεσα κι εγώ και έκανα update σε 4.3, λειτουργεί άψογα.

Ερώτηση 1
Τι προσφέρει το jb / apple tv?

Ερώτηση 2
Πως θα νοικιάζουμε ταινίες ? [απάντηση με π.μ.]

Ευχαριστώ!!!!!

Απ οτι εχω καταλαβει, το Apple tv παιζει μονο βιντεο σε μορφη που καταλαβαινει και το itunes mov, mp4 κλπ.
Με το JB μπορεις να βαλεις κι αλλα προγραμματα αναπαραγωγης (plex, xmbc κλπ) kai να παιξεις οτι format θελεις (, avi, mkv , flv, κλπ).
Ενοικιαση προς το παρον δε γινεται, αναμενεται συντομα παντως).

Το plex ΔΕΝ υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους υπό μορφή .srt!!

Τώρα όμως με την αναβάθμιση στην 4.3 υπάρχει προσωρινά κάποιο πρόβλημα (κρασάρει μετά από λίγα λεπτά)... Μάλλον η *apple στέλνει εντολές kill στο xbmc, αλλά οι developers κάνουν προσπάθειες και πιστεύω σύντομα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα...

Πάντως εδώ και ένα και πλέον μήνα που βλέπω όλες τις ταινίες, φωτογραφίες, και βιντεάκια που έχω είτε στο MBP είτε στο Iphone 4 μέσω του Αpple TV στην τηλεόρασή μου, μπορώ να πω ότι αξίζει τα χρήματα...

To plex αν δεν κάνω λάθος (τουλάχιστον από την εμπειρία μου πριν βάλω τον ΧΒΜC) πρέπει να έχεις ανοιχτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή, κάτι το οποίο με τον ΧBΜC δεν χρειάζεται (ειδικά για εμένα που έχω φορτώσει τις ταινίες στο Time Capsule). Επίσης μπορούσα να βάλω τους υπότιτλους στο Mac, αλλά όχι και στο Apple TV. Κάπου διάβασα ότι αν πατήσεις το μενού στο χειριστηριο σου βγάζει έξτρα μενού, αλλά εμένα δεν λειτούργησε

Re: Απάντηση: Apple TV

Μόλις βγει αυτό http://www.firecore.com/atvflash-black τότε θα αξίζει πραγματικά. Κατά τα άλλα εγώ σε 2 εβδομάδες θα υλοποιήσω την λύση plex, appletv, remote on ipad. Μετά θα σας κάνω και μια παρουσίαση που ετοιμάζω.
Από άποψη εμφάνισης και μεγέθους πάντως είναι καλό.

τελικα νομιζω οτι το υποστηριζει πλεον και το Apple-tv2 με οτι βλεπω στην σελιδα τους, ναι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple TV

τελικα νομιζω οτι το υποστηριζει πλεον και το Apple-tv2 με οτι βλεπω στην σελιδα τους, ναι?

Ναι εδώ και καιρό. Αλλά δεδομένου ότι το LastFM δεν δουλεύει για Ελλάδα, βάλε κατευθείαν XBMC.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple TV

Ναι εδώ και καιρό. Αλλά δεδομένου ότι το LastFM δεν δουλεύει για Ελλάδα, βάλε κατευθείαν XBMC.

Ναι το δοκιμασα χθες και οντως δεν δουλεβε το lastFM, τι μ@λ@κια και αυτο!!!