Apple Universe....

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες περί του Apple store εντός Multirama μπορείτε δείτε κι εδώ.

Στο εμαιλ μου βρήκα σήμερα φωτογραφίες από τον κο. Γιαννούλη σε μεγαλύτερη ανάλυση. :grinning-smiley-043

Προφανώς μας διάβασε... -bye-

Attachments

• P1000165.jpg
    P1000165.jpg
    134.6 KB · Views: 26
  • P1000168.jpg
    P1000168.jpg
    144.2 KB · Views: 20
  • P1000169.jpg
    P1000169.jpg
    138.5 KB · Views: 20
Σπέσιαλ! Οτι πιο κοντά σε Apple Store έχουμε δεί μέχρι σήμερα. Μπράβο στα Multirama. Να αναμένουμε και μια ενημέρωση ώς προς τι υπάρχει ή πρόκειται να υπάρχει σε ετοιμοπαράδοτα ώστε να ενημερωθούν οι χρήστες.

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι... δεν ειναι φυσιολογικο να δινουν το "παλιο" μοντελο macbook pro φτηνοτερα ? (γιατι καποιος να προτιμησει στην ιδια τιμη το παλιο μοντελο που εχει τη μιση μνημη, πιο αργο cpu , χειροτερη καρτα γραφικων).
Σε οσους ρωτησα μου ειπαν οτι η τιμη ειναι ιδια για τα παλια και τα νεα (οταν ερθουν) !

Εχεις απόλυτο δίκιο Γιάννη. Κανονικά από την στιγμή που το μοντέλο έχει ανανεωθεί, η προηγούμενη έκδοση θα έπρεπε να δίνεται με σχετική έκπτωση.

Κανονικά από την στιγμή που το μοντέλο έχει ανανεωθεί, η προηγούμενη έκδοση θα έπρεπε να δίνεται με σχετική έκπτωση.

Mα....γίνεται αυτό...
ότι από τα προηγούμενα υπάρχει ακόμα δίνεται φθηνότερα...είμαι στο σπίτι και δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά γύρω στα 170-180 ευρώ πιο κάτω μπορεί να δοθεί το limited stock από τα παλαιότερα...
Μάλλον εκεί που ρώτησες δεν το ήξεραν να στο πουν...

Niko απο που το πηρες ?
Εγω ρωτησα παντου και δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο (μετα απο ενα μηνα μου ειπαν ΟΛΟΙ).
Θεοθαν, μπορω να το εχω μεχρι τελη Ιουνιου ή αρχες Ιουλιου και απο που ?

Από μαγαζι στην Θεσ/νίκη, αλλά επειδή το εξασφάλισα με την απειλή όπλου δεν θέλω να το γράψω,όχι για να μην κανω διαφήμιση αλλά αν το διαβάσει κάποιος πελάτης του, θα του κόψει το καλημέρα καθώς στοκ δεν υπάρχει και η ζήτηση είναι όχι απλώς μεγάλη, αλλά τεράστια.
Και είναι και καινούργιο μοντέλο οπότε καταλαβαίνεις τα κομμάτια θα έρχονται λίγα λίγα καθώς ακόμα και στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι δυσεύρετα
Ίσως γιαυτό λένε όλοι σε ένα μήνα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Περιτό να πω οτι δεν υφίσταται σύγκριση ταχύτητας/γραφικών με το παλιό και πιστό μου Powerbook G4 , το οποίο έχω κρατήσει φυσικά καθώς λειτουργεί άψογα.

Απάντηση: Re: Apple Universe....

Θεοθαν, μπορω να το εχω μεχρι τελη Ιουνιου ή αρχες Ιουλιου και απο που ?

Ξέρω ότι την άλλη εβδομάδα ή την παράλλη θα έρθουν κάποια κομμάτια για να καλύψουν παραγγελίες που είχαν μπεί μόλις ανακοινώθηκαν (και για αυτές που ενώ είχαν μπεί για τα παλιότερα, με την ανακοίνωση των νέων άλλαξαν για τα καινούργια).
Δεν μπορώ να δεσμευτώ για παραγγελία που θα μπεί τώρα... (και από ότι βλέπω κανένας δεν το κάνει και γιαυτό σου λένε παράδοση σε ένα μήνα...).

'Οπως είχα προαναγγείλει τα πρώτα από τα ανανεωμένα ΜαcΒοοκPro ήρθαν...:SFGSFGSF:

Την Πέμπτη θα περάσω λίγη ώρα με ένα από αυτά...Αν βγάλω κάποιο αξιοσημείωτο συμπέρασμα σε σχέση με τα προηγούμενα, θα ενημερώσω το φόρουμ...

Επιτέλους έγινε ένα βήμα μπροστά για τους φίλους της apple. Και αν ισχύει... το βλέπω, το παίρνω... τότε απλά είναι super. Θα κάνω 1,2,5 βόλτες γιατί δεν αντέχω, θέλω να το δω για να το πιστέψω.:speechless-smiley-0

Eπισκεφτηκα κι εγω το μαγαζι , και οντως ειναι πολυ ωραιο.
Εχει ολα τα mac σε επιδειξη , και το apple tv αλλα δεν ειχε internet gia να δω live streaming.
Einai γεγονος παντως οτι το macδεν εχει προωθηθει σαν htpc alternative και αυτο γιατι η apple επιμενει (λαθος κατα τη γνωμη μου) σε "κλειστο" λειτουργικο.
Δεν ειναι δυνατον το 2007 να μην εχει κανει λογο για hddvd kai bluray.
Επισης δεν ειναι δυνατον μεσα απο το front row, να μην μπορει (επισημα) να παιζει ripped dvd kai avi, divx klp.
Ολα αυτα βεβαι γινονται με πλαγιο τροπο αλλα δεν ειναι και τοσο user friendly τροπος.
Οσον αφορα τα επαγγελματικα μηχανηματα, ειναι σε αλλη κλαση, αλλα πρεπει να σκασεις ενα καρο λεφτα.
Ειμαι στα σκαρια για ενα τετοιο μηχανημα, αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη.

Απάντηση: Re: Apple Universe....

Δεν ειναι δυνατον το 2007 να μην εχει κανει λογο για hddvd kai bluray.
Επισης δεν ειναι δυνατον μεσα απο το front row, να μην μπορει (επισημα) να παιζει ripped dvd kai avi, divx klp.
Γιάννη όλα αυτά θα αλλάξουν με την έλευση του Leopard σε λίγους μήνες...:award: