Applications από 2 pc σε ipod touch.ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ;

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
Καλησπέρα.
Εχω πρόσφατα αγοράσει το ipod touch 32gb.
Ενώ βρήκα σχετικά εύκολα το πως μπορώ να συχρονίζω τη μουσική μου από 2 διαφορετικούς υπολογιστές, δεν έχω καταφέρει να εγκαταστήσω εφαρμογες απο 2 διαφορετικα pc.

Όταν το συνδέω στον έναν ,μου λέει ότι θα διαγράψει τις εφαρμογές από την άλλη βιβλιοθήκη για να εγκαταστήσει τις άλλες.......

Γνωρίζει κανείς πως λύνεται αυτό το θέμα;

Έχω κάνει authorized και τα 2 pc , αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.....

Επίσης αν αγοράσω μια εφαρμογή από το ένα pc ,και πάω να την ξανακατεβάσω με το account μου και από τον άλλο , θα ξαναχρεωθώ;;

Ή θα κατέβει τσάμπα , οπότε αυτό είναι και η λύση στο πρόβλημα μου;

Τελικά κατεβαίνει τσάμπα.
Απλά με ψάρωνε το μήνυμα της χρέωσης στην αρχή ,αλλά το δοκίμασα με μια φτηνή εφαρμογή και μετά βγάζει μήνυμα ότι μπορείς να την ξανακατεβάσεις δωρεάν.

Όσο ζεις μαθαίνεις............. :2thumb22sup:

Οποτε καθε φορα διαγραφεις, κατεβαζεις και ξαναβαζεις τα παντα (απλως χωρίς χρεωση) ;

Αλλος τροπος δεν υπάρχει;

Με ενδιαφερει κι εμενα το ιδιο με το iphone 4 - γενικα δλδ η χρηση 2 υπολογιστων / itunes με το ιδιο iphone

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....
Στις διακοπές κατέβασα από το φορητό (και από το ίδιο το ipod) διάφορες εφαρμογές,τις οποίες στο desktop στο σπίτι δεν τις έχω.Αν του βάλω να κάνει συγχρονισμό θα μου σβήσει τις καινούργιες που κατέβασα.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να κάνεις ''upload'' από το ipod ,τις εφαρμογές σου στη library του itunes, οπότε ότι έχεις να στο περνάει στο pc.

Αν κανείς γνωρίζει πως ή αν γίνεται ας μας πει....

Ναι, το βρηκα κι εγω να ''κυκλοφορει'' αυτο αλλά τολμας να μπεις σε αυτη τη διαδικασία.......;

Δε γινεται, τα εχουμε πει 1000 φορες !!!!
H Apple δενει μια idevice με ΕΝΑΝ υπολογιστη, oson afora to sygxronismo.
Aν θελετε να περνατε εφαρμογες απο πολλους υπολογιστες, μονο με jailbreak ....

Βάλτε το installous από Cydia σε ipod touch ή iPhone να σωθείτε και αφήστε τον στιβάκο να κρατάει τα κλειδιά του παραδείσου μην του φύγουν....

*installous: παρατάς τα pc και κατεβάζετε απ' ευθείας από την συσκευή ότι app θέλετε FREE και καταλαβαίνει το itunes ότι είναι αγορασμένο και το κάνει copy στο pc και το εγκαθιστά στο library των applications. Οπότε έτσι φορτώνετε όλους τους υπολογιστές με όλα τα applications. Και να γίνει στραβή και να σβήσει κανά app από την συσκευή, μπαίνετε στο installous και την ξανακατεβάζετε. Λειτουργεί και με wifi και με 3G.

Μην ξαναλέμε τα ίδια. Χωρίς jailbreak δεν θα είχαν καμιά τύχη αυτές οι συσκευές όταν θα πέρναγε ο πρώτος ενθουσιασμός.

Τάσο, πάτα φρένο !! :a0210:

Το installous δεν δίνει τις εφαρμογές FREE, αλλά είναι παράνομα αντίγραφα αυτών !! :slapface:

Μην λέμε λοιπόν ότι είναι θέμα κλειδώματος...και ναι η λογική της Apple είναι να έχεις μία συσκευή ipod/iphone ταίρι με έναν υπολογιστή.

Tασο , εδω δεν ειναι microsoft και μπειτε σκυλοι αλλεστε !!!
Αλλο αν εμας δε μας αρεσει , για φαντασου το καθενα, να αγοραζε ενα aaplication ή ενα τραγουδι απο το itunes, και μετα να πηγαινε σε οποιον υπολογιστη ηθελε kai να τα εβαζε κι εκει.
Δε γινεται αυτο, υπαρχουν δικαιωματα και συμφωνιες με τεραστιες εταιρειες, που αν το δεχοταν επισημα η apple αυτο, απλα δεν θα υπηρχε iphone.
Δεν ειναι λοιπον απλη επιλογη....

Δεκτόν αυτή είναι η πολιτική της apple και όποιος θέλει την ακολουθεί.

Θεωρώ ότι εκεί βρίσκεται και η πηγή του μεγάλου μπλεξίματος (ένας υπολογιστής ανα συσκευή) όσοι windowάδες ξικινάνε να ασχοληθούν με itunes και apple και ειδικά όταν ξεκίνησε η φρενίτιδα με το iPhone. Ακόμα και τώρα πολλοί δεν μπορούν να το χωνέψουν.

Ολοι δεχόντουσαν το iPhone σαν πρωτοποριακή συσκευή χωρίς κανένας να έχει αντιληφθεί τι restrictions υπάρχουν από πίσω.

Aυτα στην Ελλαδα, εχω πολλους συγγενεις σε Αμερικη ,Αυστραλια και Γερμανια, και κανεις δεν ασχοληθηκε ποτε μ αυτα.
Απλα, εμεις εχουμε συνηθισει (αναγκαστικα βεβαια) στην ασυδοσία...

οπως το βλέπει κανένας. Αλλοι το ασυδοσία το θεωρούν ελευθερία. και δεν μιλάω για σπασμένα/κλεμμένα προγράματα.

Μιλάω καθαρά για τα restrictions της apple.

Μα αυτοι οι περιορισμοι γινονται ακριβως για τα "σπασμενα" - κλεμμενα τραγουδια, βιντεο και προγραμματα.
Απλα, παιρνει η μπαλα ολους και ολα.
Ετσι γινεται παντα, ή εχεις απολυτη ελευθερια με οποιο κοστος (windows ) ή υπομενεις καποιους περιορισμους , παλι με καποιο κοστος (apple).
Διαλεγεις και παιρνεις.