Απρίλιος με δώρα από το Digital TV info: Νέος Διαγωνισμός!

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,233
αλιμος
Το www.digitaltvinfo.gr αλλάζει εμφάνιση, ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και σας προσκαλεί να το γνωρίσετε, μέσα από ένα διαγωνισμό με πλούσια δώρα!

diagwnismos_digitaltv.jpg

Τα δώρα που θα κληρώσουμε είναι τα παρακάτω:

1. Ένας δορυφορικός HD δέκτης APACHE IP μαζί με το GAME CONTROLLER και το USB STICK
2. Ένας Δορυφορικός HD δέκτης OPTIMUSS UNDERLINE 3IN1
3. Δύο (2) επίγειες κεραίες TELEVES 802440 ΚΕΡΑΙΑ YAGI LTE 7dB

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2014 και οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ όλων των έγκυρων συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ στο banner της κεντρικής σελίδας. Στη συνέχεια δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Καλή επιτυχία!

Αυτός μάλιστα, είναι διαγωνισμός!:2thumb22sup:
Ευελπιστώ στο 1ο βραβείο, ώστε να πάρω το game controller και τα παιχνίδια. Θα κρατήσω και το Apache, όμως.
Αν πάρω το 2ο βραβείο, θα κρατήσω τον Optimuss.
Aν πάρω το 3ο βραβείο , θα παραιτηθώ από αυτό, γιατί δεν μου χρειάζονται, προς το παρών.
Αν δεν κερδίσω τίποτα (πιθανότητα μάλλον απίθανη, μπράβο για τον ωραίο διαγωνισμό σας!:ADFADF1:).

Καλή επιτυχία σε όλους. Νομίζω ότι κάπου το είχαμε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε και διαγωνισμό αποκλειστικά από το site, όταν είναι έτοιμη η νέα έκδοση.

Παιδιά ο διαγωνισμός συνεχίζεται για μερικές ημέρες ακόμη. Δηλώστε συμμετοχή!

Ανακοινώθηκαν οι νικητές στην ιστοσελίδα του περιοδικού. Καλή επιτυχία!

Η τύχη από ότι φαίνεται μου χαμογέλασε και είμαι ένας από τους τυχερούς.Μέσω του φόρουμ θα ήθελα να ευχαριστήσω το www.digitaltvinfo.gr για το δώρο και εύχομαι ότι καλύτερο!
Αύριο θα επικοινωνήσω με το περιοδικό και ελπίζω ένα μικρό προβληματάκι υγείας να μην είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την παραλαβή του σε λίγες μέρες.

Ευχαριστώ και πάλι!

Gia άλλη μια φορά δεν κέρδισα σε διαγωνισμό !!! Το έχω συνηθίσει πλέον;)
Συγχαρητήρια στους τυχερούς και φυσικά στο περιοδικό :)

Εγώ έχω να κερδίσω από τον καιρό του Νώε!:grandpa:
Μπήκα όμως στο site του περιοδικού και επιμορφώθηκα αρκούντως.
Έμαθα ότι το Alter απειλεί να επαναλειτουργήσει,
ότι το TVE χρωστάει 800.000.000 ευρώ, δεν πάει καλά, βρε παιδί μου.:beatnik2:
Ότι η Νέριτ ήρθε, ο Προκοπάκης έφυγε και πολλά ακόμα.
Μπροσέχτε, όμως!
Θα επανέλθω στον επόμενο διαγωνισμό...:grandpa: