aquos 37''xd1 ή amoi 42 elite;;;

Απάντηση: Re: aquos 37''xd1 ή amoi 42 elite;;;

ολο κοντρες για AMOI διαβαζω και πραγματικα αρχιζω να πιστευω μεσα μου οτι αξιζει αυτη η TV..επειδη οτι αξιζει και δεν μπορουμε να κατανοησουμε γιατι αξιζει τοσο τοτε το πολεμαμε..βασικα πιστευω και ειναι καθαρα προσωπικη μου γνωμη οτι μονο επειδη ειναι φθηνη και προσφερει πολλα για τα λεφτα της ισως γι'αυτο μερικοι δεν μπορουν να το χωνεψουν και να την αποδεχτουν..(γνωμη μου και δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν)..

Εγώ πάντως και το έχω χωνέψει και το έχω αποδεχτεί και ετοιμάζομαι να την αποκτήσω μέχρι τα Χριστούγεννα :)

και εγώ ανάμεσα στο διλλημα αυτό ειμαι...

μαλλον για sharp θα πάω αν γιατι εχω διαβάσει καλά λογια απο κατόχους ΑΜΟΙ...

Σας ευχαριστω ολους:ernaehrung004: ,παραγκειλα την sharp(ετσι για την ιστορια).Ειδα την Amoi sto katasthma hxoekfrash me dvd(pioneer 989)και αν και ητν αρκετα καλη δεν με κερδισε κυριως λογο μαυρου!Και τωρα θα μου πει καποιος:επαιξες με ρυθμισεις,τις ειδες και τις 2 με την ιδια πηγη και καλιμπραρισμενες;Ομως κατι τετοιο ειναι αδυνατον,οποτε πρεπει επιτελους οι εταιριες να ρυθμιζουν τις tv,με 2-3 διαφορετικες επιλογες απο το εγοστασιο(αλλη για dvd,αλλη για games,αλλη για τηλεωπτικο κτλ..)και με το πατημα ενος πληκτρου στο remote να ειναι διαθεσιμες(ολες),ωστε ο καταναλωτης να εχει μια πιο σφαιρικη ιδεα!!!!:fahne90:

Re: Απάντηση: aquos 37''xd1 ή amoi 42 elite;;;

Δυστυχως παραλαβη μετα τις 5 Δεκαμβριου..Εννοειτε οτι θα κανω παρουσιαση.Ευχαριστω πολυ!!:ernaehrung004:

Ποσο πηγε (αν επιτρεπεται)?-bye-

Υπαρχουν και αλλοι που ενδιαφερονται...:firstprize: