πάτα κανα δυό όργανα βρε Ντίνο να μάθουμε....
Mπααα, να μου λειπει...
Θα ετρωγα μερικες μαπες, θα περναγα το ΣΚ στην μπουζου, και Δευτερα η λυπητερη....
Εδω ειμαστε Αμπιτζαν...
πάτα κανα δυό όργανα βρε Ντίνο να μάθουμε....
Κοίταξε... στον απλό πολίτη, θεωρώντας ότι συνέβη ακριβώς το παραπάνω περιστατικό όπως μας παραδίδεται (σημαντική προϋπόθεση), ότι δηλαδή κάποιος παραβίασε σηματοδότη, τον σταμάτησαν για έλεγχο και έθεσε σε κίνηση το όχημά του με το έτσι θέλω, εν γνώσει του και παρά το ότι αστυνομικός του έφρασσε την οδό, τραυματίζοντας -έστω και ελαφρώς- τον τελευταίο, θα είχαμε:
- Αντίσταση κατά της αρχής, 167 ΠΚ, φυλάκιση 1-5 έτη, και μάλιστα δίχως αναστολή ή μετατροπή.
- Επικίνδυνη σωματική βλάβη, 309 ΠΚ, λόγω του τρόπου τέλεσης, καθώς η εφόρμηση με βαρύ όχημα κατά προσώπου δύναται να προκαλέσει και βαριές σωματικές βλάβες, φυλάκιση 3 μήνες-5 έτη. Σε κάθε περίπτωση απλή σωματική βλάβη του 308 ΠΚ, φυλάκιση έως 3 έτη, με την ιδιότητα του παθόντος ως δημοσίου υπαλλήλου να αποτελεί κατά το 315 παρ. 2 επιβαρυντική περίπτωση και να συνεπάγεται την αυτεπάγγελτη δίωξη (άρα και αυτόφωρο, εννοείται)
- Εξύβριση του 361 ΠΚ, φυλάκιση μέχρι έτος.
Ξέχασα και την τροχονομική παράβαση, για το κόκκινο νομίζω είναι 700 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για κανένα μήνα? Δεν θυμάμαι διοθρώστε με
και αφαίρεση διπλώματος για κανένα μήνα? Δεν θυμάμαι διοθρώστε με
Δεν είχε ....οπότε, μικρό το κακό...
Κάτσε να συνταχθεί το κατηγορητήριο πρώτα!!!
Εάν πήγε με πρόθεση να τον σκοτώσει----------πρόστιμο 19 Ευρώ με δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων.
Εάν το όργανο δεν έπαθε τίποτα και ψευδομαρτυρεί παρέα με τους άλλους-------άμεση απόλυση και κάθειρξη για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος με επίθεση προς έναν εκ των επιφανεστέρων εκφραστών και θεματοφυλάκων του.
http://youtu.be/KEofu4LFR54
Τετοιο ταλεντο κριμα να μην το δουμε στην Επιδαυρο.
Εχει καποια "θεματακια" βεβαια αλλα τοσοι και τοσοι περασαν απο εκει .....![]()
υ.γ
βλέπω οτι έβγαλε το μακιγιάζ η εχω λάθος εντύπωση ?
Τι έγινε βρε παιδιά; Τώρα ανακαλύψατε ποιους φυλούσατε σαν σκυλιά όλο τον προηγούμενο καιρό;
Η αλήθεια είναι ότι διχάζομαι. Αστυνομία VS σεσημασμένων πολιτικών. Άντε να διαλέξεις...:Banane0:
Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη χώρα που οι κουλούρηδες εκλέγονταν για καμιά 20αριά συναπτά χρόνια! :smash:
Του ενός το παιδάκι κλαίει όταν τον βλέπει σα γουρούνι στην εφημερίδα.
Τ' αλλουνού όταν ο μπαμπάς του πατήσει "όργανο".
Άλλα παιδάκια απλά τεζάρουν στην τάξη από την πείνα χωρίς να κλαίνε.
Αψυχολόγητα όντα αυτά τα παιδάκια. Δεν τα "βρίσκεις" πουθενά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.