Άραγε θα είχαμε την ιδία τύχη με τον Κίμωνα Κουλούρη ?

kourkouti-fast-and-koulourious-koulouris-eye-liner-small2.jpg

Εξοργίστηκα και μόνο που άκουσα από συγγενικό μου πρόσωπο το σκηνικό.
Όταν τα είδα στις ειδήσεις μου ερχόταν να πάω να πιάσω τον Κουλούρη και να τον αρχίσω στις μπάτσες.
Όταν έμαθα πως με άνωθεν εντολή τον άφησαν και δεν έμεινε στο αυτόφωρο σιχάθηκα αυτό το κράτος !
Τώρα που είδα τις δηλώσεις του στην TV, έμεινα άφωνος με το θράσος του.

Στο φινάλε εντάξει με όλα τα παραπάνω, με το 15χρονο παιδί του στο αυτοκίνητο γιατί πέρασε τόσα φανάρια με κόκκινο;
Είναι τόσοοοοο ηλίθιος;;;;;;;;;;; Το παιδί του δεν το σκέφτηκε;

υπαρχει και η αλλη αστεια πλευρα
ο Υπουργος συνεγχαρει τα οργανα γιατι σταματησαν
ενα πολιτη που περασε κοκκινο σηματοδοτη
και δεν ειχε διπλωμα..
:flipout:

Κι όμως αγαπητοί μου, αυτός, και άλλοι σαν κι αυτόν, που τους ξέρουμε όλοι - κι όσο το σκέφτομαι μου έρχονται ονόματα - είχαν την Ελλάδα και το μέλλον της στα χέρια τους για 20 χρόνια... Και εκλέγονταν απο τους πρώτους... Και μη νομίζετε οτι ο Κουλούρης ξεμωράθηκε τώρα τελευταία, πάντα έτσι ήταν, οσο τον θυμάμαι, πάντα έτσι συμπεριφερόταν και μιλούσε... Με κίνδυνο να κατηγορηθώ πάλι οτι τσουβαλιάζω και οτι αποδίδω συλλογικές ευθύνες, αναρωτιέμαι... Ποιός τους ψήφιζε αυτούς και εκλέγονταν ? με το έτσι θέλω έβγαιναν ?

υπαρχει και η αλλη αστεια πλευρα
ο Υπουργος συνεγχαρει τα οργανα γιατι σταματησαν
ενα πολιτη που περασε κοκκινο σηματοδοτη
και δεν ειχε διπλωμα..
:flipout:
Δεν τους συνεχαρει γιατι σταματησαν εναν πολιτη, αλλα γιατι καταλογισαν παραβαση σε πρωην υπουργο. Και μη μου πειτε οτι συνηθιζοταν αυτο και στο παρελθον, ασχετα αν ηταν αυτονοητο σε αλλα Κρατη και κοινωνιες!

Δεν τους συνεχαρει γιατι σταματησαν εναν πολιτη, αλλα γιατι καταλογισαν παραβαση σε πρωην υπουργο. Και μη μου πειτε οτι συνηθιζοταν αυτο και στο παρελθον, ασχετα αν ηταν αυτονοητο σε αλλα Κρατη και κοινωνιες!

Πιθανόν και να μην γνώριζαν, λόγω ηλικίας, τι εστί Κουλούρης. Οι αστυνομικοί κατά κανόνα βαράνε προσοχές σε μεγαλοσχήμονες, δυστυχώς δεν έχουν δώσει δείγματα γραφής υπέρ του αντιθέτου. Δεν εμφανίζεται πλέον και τόσο συχνά στα κανάλια ο Κίμων, τι να κάνουν τα παιδιά, δεν τον αναγνώρισαν. Τι να κάνουμε, μερικοί αφού πέθανε ο Ανδρέας ξαναγύρισαν στην προτέρα κατάσταση. Θα ξαναφτάσουν να μην τους αναγνωρίζει ο θυρωρός της πολυκατοικίας.

Ο Κουλουρης δεν μενει σε πολυκατοικια. Αλλα σε μονοκατοικια-βιλιτσα στην Πολιτεια (ή στην Εκαλη δεν θυμαμαι πανε χρονια που ειχα παει σπιτι του για καφε)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Άραγε θα είχαμε την ιδία τύχη με τον Κίμωνα Κουλούρη

Τι να λέει ρε Εμίλ...

1) Δεν κλαίνε. Δικηγορίστικο τερτίπι για στοιχειοθέτηση της ηθικής βλάβης, δλδ 'μύθα.

2) Κι αν πέσει και κανα δάκρυ, για τέτοιους λόγους, εχέσθημεν! Τα περισσότερα από αυτά είναι εξασφαλισμένα μέχρι 6ης γεννεάς.

3) Ας πρόσεχαν οι ίδιοι, να μην είναι ιταμοί.

4) Κι οι κουτσαβάκηδες ρε συ... άμα τους πάταγες το ζωνάρι στην έλεγαν στα ίσια. Δεν σου 'λεγαν "Αααμααααάν, το παιδί θα κλαίει στο τσαρδί"... γ@μώ τα π@ντελόνια τους.

Last edited:
Ευτυχώς ζούμε σε μια χώρα που τα μόνα θύματα της αστυνομικής βίας είναι ο Κίμων και το ζεύγος Καρβέλα-Πάνια

και στους λοιπούς πολίτες φέρονται σαν πρόσκοποι, μέχρι και που τους σηκώνουν από χάμω όταν σκοντάψουν
mat_aganaktismenoi1.jpg

Last edited: