Αρχαριος DM800HD PVR

forster25xt

New member
8 February 2010
94
Καλησπερα σε ολους.

Εδω και μερικες μερες ειμαι κατοχος ενος DM800hd original.

Aπο που και τι πρεπει να εγκαταστησω/κατεβασω στον δεκτη μου για να μπορεσω να εκμεταλλευτω τις δυνατοτητες του?

Εχω βρει αυτο http://www.dreamboxtool.com/
απο οπου εχω κατεβασει τα mipsel scam 3.59, CCAM 2.1.4, DreameliteBH-DM800

Με ποιον τροπο τα περναω στον δεκτη μου και πως τα εγκαθιστω?

Eπισης δοκιμαζω να περασω ασυρματα (click and drag) καποιες ταινιες στον σκληρο δισκο αλλα δυστυχως ανεπιτυχως.

Ευχαριστω για την κατανοηση / βοηθεια σας!

Η πρώτη σου κίνηση πρεπει να ειναι να βαλεις ένα καλό ανεπίσημο λογισμικό (nabilo, gemini, newnigma, LT ή άλλο) και να συνδεσεις το μηχανάκι στο ίντερνετ
Αφού γίνει αυτό κατεβάζεις ότι είναι διαθέσιμο απο τους σερβερς του ιματζ που έβαλες. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να περάσεις plugins ή emulators στο επίσημο λογισμικό....

Απάντηση: Re: Αρχαριος DM800HD PVR

Ποιο απο ολα ειναι το καλυτερο και πως το εγκαθιστω?

Προσωπική σειρά προτίμησης:

1. Nabilosat BlackHole 0.12
2. DreamElite 1.2.4
3. Newnigma 2.8.4
4. Gemini 4.70
5. όλα τα άλλα...

Όλα μπορείς να τα βρεις σε διάφορα μέρη, πχ εδώ.

Για να εγκαταστήσεις κάποιο από αυτά, ακολούθησε τις οδηγίες από τη "μαμά" εδώ...
Μετά από λίγο καιρό, ίσως θελήσεις να αξιοποιήσεις τη δυνατότητα για multiboot με βοηθό ένα usb stick. Θα βρεις αναφορές σχετικά σε παλαιότερα threads. Αλλά και να μη βρεις... εδώ είμαστε πάλι...

Αρχιζω και ξεστραβωνομαι κουτσα κουτσα...

Μηπως γνωριζετε πως βαζουμε τους υποτιτλους σε οποιο καναλι τους υποστηριζει?

Thanks!

αλλος ενας αρχαριος εδω..
ο δεκτης παρεληφθη σεταρισμενος με newnigma νομιζω την τελευταια εκδοση...(release 19/2/10)
εχω ενα πιατο με 3lnb κ ενα diseq διακοπτη...προσπαθω να σεταρω το tuner στο advanced mode αλλα δεν τα καταφερνω...καποια βοηθεια?

Last edited:
Το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές.
Diseqc 1.0 για τους τρεις σταθερούς δορυφόρους, (ΑΑ,ΑΒ,ΒΑ) και Diseqc 1.2 για το κινητό.

(τώρα θυμήθηκα το sms, sorry)