Αρχαριος και μπερδεμενος!!!!!!

spyros16v

New member
23 November 2010
5
Χαιρετω το φορουμ και ζητω λιγη βοηθεια.
Αποφασησα να αγορασω καινουρια TV αλλα εχω μπερδευτει με την αποσταση θεασης,το μεγεθος και τις τεχνολογιες.
Η αποσταση θεασης που εχω ειναι 2,60 τον χειμωνα και 3,60 το καλοκαιρι.
Οι 3D μαλλον δεν με ενδιαφερουν.
Η χρηση της TV θα ειναι τηλεοπτικο προγραμμα,ταινιες και συνδεση PC.
Παιχνιδομηχανη δεν υπαρχει αλλα ποτε δεν ξερεις!
Ειχα σχεδον καταληξει στη σειρα LE8500 της LG μα φαινεται πως δεν ειναι και πολυ αξιοπιστες.
Τελος το budjet που διαθετω ειναι μεχρι 1300ευρω και η μεγιστη διασταση που χωραει το επιπλο μου ειναι περιπου για 47αρα.
Ακουω λοιπον γνωμες και προτασεις.

Εχεις αρκετούς περιορισμούς..Το pc πρέπει οπωσδήποτε να το συνδέσεις?Και πάνω απο 47 δέν μπορείς να πάς με τίποτα?

Το επιπλο που εχω ειναι περιπου στο 1,15 οποτε λογικα δεν χωραει 50αρα.
Το pc θα συνδεθει εκει γιατι η οθονη του εγινε TV στην κρεβατοκαμαρα.
Αυτες τις δυο SAMSUNG τις ειχα στα υποψην μετα την αποριψη της LG.
Μηπως 50 ιντσες ειναι πολλες στα 2,60?

Last edited:
Εγω βλεπω σε 50" στα 2.8 μετρα και σε HD δεν θα με χαλαγε μια 60αρα!

Για τηλεοπτικο επειδη πιανω δορυφορικα ειναι ΟΚ οι 50".

Στην περιπτωση σου και 46" ειναι οκ για τα 2.6 μετρα.

Τελικα οντως το επιπλο ειναι 1,15.
Θα ψαξω να δω απο κοντα την 46C750.
Εχετε να προτεινεται και κανενα plasmaτακι,στην περιπτωση που καβατζωσω οθονη pc απο τη δουλεια?

Πάντως εγώ θα αγόραζα την g20 αλλά είναι που θες να την χρησιμοποιείς σαν monitor αν το βγάλεις από την μέση είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω προσωπικά που μπορεί να κάνεις ;)

Οι 50άρες εχουν μήκος 1.25. Σίγουρα δεν σε παίρνει το έπιπλο?

Οι 50 ίντσες είναι minimum για την περίπτωσή σου...

50 ιντσες minimum για 2.6 μετρα?Και μενα μάρεσει η χορταστικη εικονα,αλλα μου φενεται υπερβολικο.Καποτε ειχα ρωτησει σε καποιο καταστημα και μου λεγανε 7,5 μετρα για 50αρα !

50 ιντσες minimum για 2.6 μετρα?Και μενα μάρεσει η χορταστικη εικονα,αλλα μου φενεται υπερβολικο.Καποτε ειχα ρωτησει σε καποιο καταστημα και μου λεγανε 7,5 μετρα για 50αρα !

Kαμμία υπερβολή. Αν μιλάμε για υλικό 1080p, για να μπορέσει το μάτι σου να δει όλη την πληροφορία στα 7,5 μέτρα, θα έπρεπε να έχεις κοντά 200" τουλάχιστον...

Εγώ έχω 50άρα στα τρία μέτρα περίπου και μου φαίνεται ήδη μικρή

κι εγώ έχω 50άρα στα δύο μέτρα περίπου και τη συνήθισα από την πρώτη μέρα.

:flipout::flipout:

Ουτε ο superman δεν βλεπει σε 50" απο αυτην την αποσταση.