Ωραια... Κοιταχτε, οι δουλειες που κανει το πισι μου ειναι οι εξης... Σκαναρισματα-εκτυπωσεις. Να σερφαρουμε στο ιντερνετ... Μπολικη μουσικη... Ταινιες σχεδον παντα mkv 720p και ποιο σπανια 1080p μεγεθους 3-8gb.. Ριπαρισματα cd σε mp3 η flac... Torrent downloads... Κανα ψιλο procecsing αρχειων Raw απτην dslr μου(απλα πραγματα οχι τρελα) ... Και ψιλοεπεξεργασεια αρχειον doc , και γενικα χρηση office.... Ηχο παντα στερεο,ακομα κ ταινιες στερεο ακουω.. Δεν εχω σκοπο τα επομενα χρονια με την καμια να κανω 5.1 συστημα.. και σχεδον παντα mp3 η flacs..
Μελοντικα ισως καμια 3D ταινια, και ισως καμια ηχογραφηση - μετατροπη-ψηφιοποιηση κασσετων σε mp3 και ιιισως καψιμο κανενος cd η dvd.. Games σχεδον ποτε δε παιζω... Eνοειται δεν με ενδιαφερει πχ να κανει mp3 encoding σε 3sec αντις για 6sec,,, απλα θελω το πισι να λειτουργει αψογα, διχως lags, διχως κοληματα, κοινως ρευστα.. Σα το ipad mini retina μου βρε παιδι μου! Σα μελι!!
Συσκευες που εχω.. Δυο εξωτερικοι δισκοι 2ΤΒ usb3 , scaner καλο, printer, και webcam... Σιγουρα θα μπει card reader κυριως για τις sd και για mini sd.. Χμμμμ... Τι αλλο.... Α αιντε ισως και ενα εξωτερικο blue ray player που χω...
Αυτα!!
'όλα αυτά γίνονται πολύ άνετα με mac, δε χρειάζεται να μπουτάρεις windows. Ελληνικός ορθογράφος υπάρχει, δεν υπάρχει ανάγκη για office for mac, η apple προσφέρει δωρεάν μιά δική της σουίτα. Tower και τέτοια η apple δεν έχει, ότι πήρες πήρες. αλλά είναι όπως και το iphone: it just works. Συμβουλή μου: μη βάλεις καθόλου windows. Όλο το ζουμί στην apple είναι το λειτουργικό, αν βάλεις παραθύρια το χάλασες. Πάρε ένα macmini 2011 να ξεμπερδέψεις.
Κώστα για πες μου κάτι γι'αυτο:"η apple προσφέρει δωρεάν μιά δική της σουίτα" κάνα Λινκ;;
Nα προσθέσω και εγώ με την σειρά μου ... ΜΗΝ εγκαταστήσεις Windows
Το OS X είναι ότι καλύτερο υπάρχει macράν
Καλή αγορά!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.