ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ

gkkorg

New member
4 January 2013
7
Καλησπέρα σε όλους σας!!!Ετοιμάζομαι γι αγορά Projector και Οθόνης και Παρακαλώ Παιδια αν μπορείτε βοηθήστε με.
Οι Διαθέσιμες Διαστασεις είναι

ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΟΘΟΝΗΣ = 220 cm
ΥΨΟΣ = ΕΩΣ ΚΑΙ 200 cm

ΑΠΟΣΤΑΣΗ PROJECTOR 490 cm

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ BENQ W1070 (η άν υπάρχουν καταλληλότεροι)
Η χρήση του θα είναι MOVIES ,3D MOVIES, SATELLITE TV και PS3 Gaming!!!

Είναι άραγε η σωστή αγορά μου η μέσα στην ασχετοσύνη μου θα κάνω λάθος???
Παρακαλώ για την όποια βοήθειά σας!!!

Με εκτίμηση

ΚΩΣΤΑΣ

Re: Απάντηση: ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ

Γιάννη μου σ ευχαριστώ για το μήνυμα και τον χρόνο σου!!!
Κατα την γνώμη σου η λύση ενός EPSON EH-TW 5910 λύνει το πρόβλημά μου???
Και 2ο ...πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι η προβολή σε 4:3 Format???
Σ ευχαριστώ και πάλι

Από τα 4.9 μέτρα ο Epson θα σου δώσει τις ίντσες που θέλεις (100), οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς την τοποθέτηση.

Την δεύτερη ερώτηση δεν την καταλαβαίνω....γιατί να παίξεις σε 4:3?? Ούτε το τηλεοπτικό δεν είναι 4:3 πια.

Πρέπει να σου πω Γιάννη (που σ ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκρισή σου) οτι το ύψος του ταβανιού μου είναι 270 εκατοστά!!!
Το διαθέσιμο ποσό μου είναι τα 1000 Euro και η χρήση του θα είναι MOVIES ,3D MOVIES, SATELLITE TV και PS3 Gaming!!!
Υπάρχει δική σου πρόταση???
Sorry αν σε κουράζω αλλα αυτο γίνετε σεβόμενος την εμπειρία σου!!!
Thanks

Παρακαλώ, δεν είναι κόπος.:smile:

Σ' αυτά τα χρήματα η καλύτερη περίπτωση πρέπει να είναι ο 1070. Δεν υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές για 3D στο χιλιάρικο. Αν μπορούσες να τον στήσεις πιο κοντά στο πανί, το ύψος του ταβανιού δεν θα αποτελούσε πρόβλημα. Για να μιλάμε κιόλας πρακτικά, αν μπορούσες να τον βολέψεις ανάμεσα σε 2,5 και 3,5 μέτρα από το πανί, θα έπαιρνες τις ίντσες που θέλεις. Η απόσταση θέασης ποια είναι?

Η απόσταση θέασης είναι τα 4,5 μέτρα...αλλα δυστυχώς δε μπορώ να μεταφέρω στις προτεινόμενες αποστάσεις τον Projector γιατι θα φαίνονται καλώδια στο σαλόνι μου!!!

Απάντηση: Re: ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η απόσταση θέασης είναι τα 4,5 μέτρα...αλλα δυστυχώς δε μπορώ να μεταφέρω στις προτεινόμενες αποστάσεις τον Projector γιατι θα φαίνονται καλώδια στο σαλόνι μου!!!

Στα 4.9 μέτρα που σκέφτεσαι να μπει ο προβολέας, γιατί δεν θα φαίνονται τα καλώδια? Σκέφτεσαι να μπει σε τοίχο και τα καλώδια γύρω γύρω από το σοβατεπί?

Re: Απάντηση: Re: ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ

Έχω περιμετρικά κατασκεύη γυψοσανίδας για τον κρυφό φωτισμό του σαλονιού κι απο εκεί περνάω καλώδια χωρις να φαίνονται......δε θα ήθελα να χαλάσω την αισθητική του χώρου....ανώτερες σπιτικές δυνάμεις βλέπεις τύπου " κάνε ότι σ ευχαριστεί χωρίς να φαίνονται καλώδια"....χαχαχα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ

Έχω περιμετρικά κατασκεύη γυψοσανίδας για τον κρυφό φωτισμό του σαλονιού κι απο εκεί περνάω καλώδια χωρις να φαίνονται......δε θα ήθελα να χαλάσω την αισθητική του χώρου....ανώτερες σπιτικές δυνάμεις βλέπεις τύπου " κάνε ότι σ ευχαριστεί χωρίς να φαίνονται καλώδια"....χαχαχα...

Ωραία!!! Πέρνα τα καλώδια σε κανάλια και πες της:

''καλώδια μου είπες να μην φαίνονται, όχι κανάλια!!''

-bye-