Αρχείο ISO σε mp3. Πώς το κάνω;

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,599
Αθήνα
Έχω ένα αρχείο ISO από SACD και θέλω να το μετατρέψω σε αρχεία mp3.

- Ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι μπορεί να γίνει η δουλειά με τον Foobar αλλά δεν βρίσκω το component στη σελίδα του.

- Έκανα mount το ISO με ένα virtual drive αλλά τα αρχεία που παίρνω είναι .2ch (και .mch βέβαια) και δεν ξέρω πώς να τα μετατρέψω.

- Θα μπορούσα να κάψω το SACD σε CD αλλά δεν ξέρω πώς.

Διαφωτίστε με...

Μετατροπή δεν ξέρω πως γίνεται παρόλα αυτά αν το μετατρέψεις η ποιότητα θα είναι εφάμιλλη ενός κατεβασμένου album σε mp3 οπότε μπορείς να κατεβάσεις το συγκεκριμένο album σε mp3 κατευθείαν σε λίγα λεπτά και να μην μπλέκεις με conversions και όταν θες να το ακούσεις με καλύτερη ποιότητα να ακούς μέσω foobar το iso.

Μετατροπή δεν ξέρω πως γίνεται παρόλα αυτά αν το μετατρέψεις η ποιότητα θα είναι εφάμιλλη ενός κατεβασμένου album σε mp3 οπότε μπορείς να κατεβάσεις το συγκεκριμένο album σε mp3 κατευθείαν σε λίγα λεπτά και να μην μπλέκεις με conversions και όταν θες να το ακούσεις με καλύτερη ποιότητα να ακούς μέσω foobar το iso.

Αν έβρισκα το album σε flac ή mp3, εννοείται ότι θα το κατέβαζα αλλά έχω φάει το Διαδίκτυο και μόνο σε SACD το βρήκα.

Διονύση δεν χρειάζεσαι component,απλώς βάλτο να παίξει,επέλεξε το>δεξί κλικ>convert (πατάς τις τελείες και σου βγάζει επιλογές με τον τύπο που θέλεις,κλπ. )

(Εναλλακτικά,πάς menu>now playing>convert,κλπ. )

Μετά την συνεργασία για το νέο foo οι εκδότες του και αυτοί του dbPoweramp έχουν ανταλλάξει πολλά,ειδικά στην τελευταία έκδοση.
Μέσα σε αυτά και τον resampler στην αναπαραγωγή και την μετατροπή.

Σωκράτη ο player χωρίς το component δεν αναγνώριζε το ISO.
Τελικά η δυσκολία ήταν να εγκαταστήσω το component (γίνεται μέσα από το interface του player).
Η μετατροπή έγινε μια χαρά.
Παίδες ευχαριστώ!!