Έχω κατεβάσει μια σειρά με ενσωματωμένους (harcoded) υπότιτλους. Τα αρχεία είναι mkv. Την έγραψα σε τρία δισκάκια (dvd) με το Wondershare DVD Creator και στρογγυλοκάθησα για να ξεκινήσω. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν υπότιτλοι, το dvd player δεν είχε καμμία επιλογή για υπότιτλους και δυστυχώς δεν ξέρω δανέζικα. Δοκίμασα το dvd δισκάκι στον VLC palyer αλλά και εκεί δεν φαίνεται να υπάρχουν υπότιτλοι. Το πρωτότυπο αρχείο mkv παίζει κανονικά με τους υπότιτλους στον VLC. Προφανώς οι υπότιτλοι χάνονται στη μετατροπή από mkv σε αρχεία dvd. Δοκίμασα να μετατρέψω το mkv σε mp4 αλλά ενώ διατηρήθηκαν οι υπότιτλοι (δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνουν στη μετατροπή σε dvd) το mp4 που προέκυψε έχει ένα σφυριχτό ήχο, κάτι σαν παράσιτα, που φυσικά δεν υπάρχουν στο αρχικό mkv *.
Τι μπορώ να κάνω; Μήπως να μετατρέψω το mkv σε κάποιο άλλο ''x'' format και μετά να μετατρέψω το ''x'' σε dvd; Κάτι άλλο ίσως;
Τα φώτα σας παρακαλώ.
* Δείγμα ενός λεπτού (25 Mb) με τα παράσιτα, υπάρχει εδώ. Προσέξτε να ξετσεκάρετε το ''Use our download manager κλπ'' και πατήστε το μικρό Download.
Τι μπορώ να κάνω; Μήπως να μετατρέψω το mkv σε κάποιο άλλο ''x'' format και μετά να μετατρέψω το ''x'' σε dvd; Κάτι άλλο ίσως;
Τα φώτα σας παρακαλώ.
* Δείγμα ενός λεπτού (25 Mb) με τα παράσιτα, υπάρχει εδώ. Προσέξτε να ξετσεκάρετε το ''Use our download manager κλπ'' και πατήστε το μικρό Download.