Αρχισαν να βγαίνουν οι λίστες....

17 June 2006
26,454
Αθήνα
....όχι του Σίντλερ βέβαια, αλλά των προκλητικά κραυγαλέων υπέρογκων μισθών.

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_1624.html

Οχι ότι δεν τα ξέρουμε άλλα αλλιώς είναι να τα βλέπεις και με λογιστική ακρίβεια. :grinning-smiley-043Και να ταν μόνο η ΕΡΤ καλά θα ήταν....

Πάντως κάτι μου λέει ότι θ' αρχίσουν να βγαίνουν πολλά στην φόρα γενικώς, όσο ανοίγει η "ψαλίδα" και όσο κάποιοι πληρώνονται προκλητικά ή προκλητικά δεν πληρώνουν φόρους κλπ.

Σύντομα θα φτάσουμε στο σημείο να "δίνει" στεγνά ο ένας τον άλλο διότι ο κόσμος πλέον δεν μπορεί να καταπίνει άλλο την αδικία. Οσο πέφτει μαστίγιο από την Ε.Ε. και αναγκάζονται τα πράγματα να γίνονται πιό δύσκολα, κάποιοι θα βγάζουν στον "αέρα" λίστες έτσι μόνο και μόνο για την γενική κατακραυγή.

Αντε και καλα Χριστούγεννα.....-bye-

....όχι του Σίντλερ βέβαια, αλλά των προκλητικά κραυγαλέων υπέρογκων μισθών.

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_1624.html

Οχι ότι δεν τα ξέρουμε άλλα αλλιώς είναι να τα βλέπεις και με λογιστική ακρίβεια. :grinning-smiley-043Και να ταν μόνο η ΕΡΤ καλά θα ήταν....

Πάντως κάτι μου λέει ότι θ' αρχίσουν να βγαίνουν πολλά στην φόρα γενικώς, όσο ανοίγει η "ψαλίδα" και όσο κάποιοι πληρώνονται προκλητικά ή προκλητικά δεν πληρώνουν φόρους κλπ.

Σύντομα θα φτάσουμε στο σημείο να "δίνει" στεγνά ο ένας τον άλλο διότι ο κόσμος πλέον δεν μπορεί να καταπίνει άλλο την αδικία. Οσο πέφτει μαστίγιο από την Ε.Ε. και αναγκάζονται τα πράγματα να γίνονται πιό δύσκολα, κάποιοι θα βγάζουν στον "αέρα" λίστες έτσι μόνο και μόνο για την γενική κατακραυγή.

Αντε και καλα Χριστούγεννα.....-bye-

Για μας δεν ξέρω αλλά αυτοί σίγουρα θα κάνουν "καλά Χριστούγεννα"...;)

Oι βουλευτες κλωτσησαν ακουγεται στην τρομακτικη μειωση του μισθου τους (5%) που προταθηκε και μαλλον παει για βρουβρες η προταση....

Ονομαστικη ψηφοφορια δεν γινεται να δουμε ποιοι ειναι αντιθετοι ?

Re: Απάντηση: Αρχισαν να βγαίνουν οι λίστες....

Για μας δεν ξέρω αλλά αυτοί σίγουρα θα κάνουν "καλά Χριστούγεννα"...;)

υπόψη ότι είναι "μεικτά" κι όχι αυτά που λαμβάνουν στο χέρι. Δηλ. αυτοί που βλέπετε να παίρνουν 60.000 ουσιαστικά παίρνουν γύρω στα 2000 το μήνα καθαρά.

ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΕΤΟΣ 324.000
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 176.400
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - 143.514
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - 136.800
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 126.000
ΖΟΥΛΑ ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000
ΝΤΑΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 114.000
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 113.880
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΞΑΜΗΝΟ 113.516
ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 105.600
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -104.400
ΚΥΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 102.002

Για να τους βλέπουμε πιο εύκολα...

Αυτούς είχα στο μυαλό μου Βλάση -bye-

Ελάτε βρε παιδιά...
Αυτοί πόσα καθαρά να πέρνουν?

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.ΧΡΗΣΤ 347.659,98 - Πρόεδρος Δ/Σ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 279.362,38 - Γενικός Διευθυντής
ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 257.033,14 ¤ Εντετ/νος Σύμβουλος

Καλοφάγωτα... :flipout:

Re: Απάντηση: Αρχισαν να βγαίνουν οι λίστες....

υπόψη ότι είναι "μεικτά" κι όχι αυτά που λαμβάνουν στο χέρι. Δηλ. αυτοί που βλέπετε να παίρνουν 60.000 ουσιαστικά παίρνουν γύρω στα 2000 το μήνα καθαρά.

Πώς γίνεται αυτό? Δεν φαντάζομαι να αφαιρείς εντελώς τη φορολογία εισοδήματος? Γιατί και ο γιατρός των 60.000 (πες 45.000 μετά την αφαίρεση εξόδων εγκατάστασης και ασφαλιστικών εισφορών) μετά τους φόρους μένει με περίπου 35.000 καθαρά.

ΩΡΕ ΦΟΥΣΤΗ !!! ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !!!!

Η πλάκα είναι οτι είχα πρόταση για θέση στην ερτ πριν 20 χρόνια απο φίλο υπουργό , ( ναι ρε μην γελάτε ειχα και τετοιους φίλους :food-smiley-005: )

πσσσσσ ... να με έβλεπα τώρα στην λίστα !!!!!!!!

Aπο τους βουλευτες ποσοι θα ηταν ανεργοι ,αν δεν ηταν βουλευτες?Ποσοι ιδιωτες θα ηθελαν να ειχαν υπαλληλους καποιους βουλευτες?Ετσι μου ερχεται να πω μερικα ονοματα,αλλα...

θα πρέπει να δούμε αν πρόκειται για μισθοδοσίες ή για εξωτερικές παραγωγές. Π.χ. οι Λυριτζής, Οικονόμου σίγουρα δεν είναι υπάλληλοι της ΕΡΤ, άρα τα ποσά που βλέπουμε δεν πρέπει να αφορούν μόνο τη μισθοδοσία, αλλά μάλλον το σύνολο της παραγωγής που τους αναλογεί. Και πάλι πολλά είναι όμως.

Το προκλητικό δεν είναι οι αμοιβές αλλά το ότι αυτοί που τις παίρνουν αν δεν ήταν η ΕΡΤ θα ήταν άνεργοι....

Συγνώμη θέλεις να πεις ότι ο Λυριτζής-Οικονόμου (που έμαθαν τον κόσμο να ακούει δίδυμα δημοσιογραφικά τα ξημερώματα στο ραδιόφωνο από τον Flash 96), η Χούκλη (που έχει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και γράφει νούμερα μεγαλύτερα από το ALTER/STAR, ενίοτε και ALPHA), η Μπήλιω (που θα μπορούσε να είναι σε κάθε άλλο κανάλι, άλλωστε ήταν και σητν κίνηση του Καναλιού 15 το 1986 δεν είναι χθεσινή), η Πόπη Τσαπανίδου (που γράφει νούμερα μεγάλα και αρνείται να πάει σε άλλα πρωινάδικα με πολύ περισσότερα χρήματα), ο Οδυσσέας Ζούλας (ο γνωστός σχολιαστής της Καθημερινής), ο Πάνος Χαρίτος ( ο πολεμικός ανταποκριτής), ο Γιάννης Ρουμπάτης ( ο πρώην ευρωβουλευτής και επί 20 χρόνια συντάκτης στο ΔΟΛ), ο Γιάννης Κορωναίος, ο Μπάμπης Κουβαράς (πολλά χρόνια στις Βρυξέλλες αποκλειστικός ανταποκριτής), η Ειρήνη Νικολοπούλου (ανέλαβε και αρχισυνταξία στο ΜΕΓΚΑ αλλά παραιτήθηκε λόγω πολιτικών παρεμβάσεων, και επελέγη ως μοναδική ανταποκρίτρια του Al Jazeera), ο Ανδρέας Ζούλας (ανταποκριτής μέχρι πρόσφατα στην Washington Post) δεν μπορούν να σταθούν στον ιδιωτικό τομέα.

Να χαρώ εγώ κιτρινισμός και μπαλαφάρα...

Φόρουμ είναι, πετάμε μια βλακεία και όποιον πάρει ο χάρος.

θα πρέπει να δούμε αν πρόκειται για μισθοδοσίες ή για εξωτερικές παραγωγές. Π.χ. οι Λυριτζής, Οικονόμου σίγουρα δεν είναι υπάλληλοι της ΕΡΤ, άρα τα ποσά που βλέπουμε δεν πρέπει να αφορούν μόνο τη μισθοδοσία, αλλά μάλλον το σύνολο της παραγωγής που τους αναλογεί. Και πάλι πολλά είναι όμως.

Η προσωπική τους αποζημίωση πρέπει να είναι, κάτι παρόμοιο (κάπου στα 200Κ) είχε βρει και πέρσι και δεν μίλησαν για παραγωγή...μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
Πάντως απο το σύνολο των μισθών -μην ξεχνάμε ότι τα νούμερα είναι στο σύνολό τους μεγάλα- δεν πρέπει να είναι παραγωγές.
Αν αυτοί αξίζουν τα λεφτά τους, τότε εμείς οι υπόλοιποι είμαστε για τον Καιάδα! Εντελώς ανεπρόκοποι για να παίρνουμε μηνιάτικο όσα αυτοί σε μια ημέρα...πρωί....δίωρο ήθελα να πω:idea:

Last edited:
Συγνώμη θέλεις να πεις ότι ο Λυριτζής-Οικονόμου (που έμαθαν τον κόσμο να ακούει δίδυμα δημοσιογραφικά τα ξημερώματα στο ραδιόφωνο από τον Flash 96), η Χούκλη (που έχει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και γράφει νούμερα μεγαλύτερα από το ALTER/STAR, ενίοτε και ALPHA), η Μπήλιω (που θα μπορούσε να είναι σε κάθε άλλο κανάλι, άλλωστε ήταν και σητν κίνηση του Καναλιού 15 το 1986 δεν είναι χθεσινή), η Πόπη Τσαπανίδου (που γράφει νούμερα μεγάλα και αρνείται να πάει σε άλλα πρωινάδικα με πολύ περισσότερα χρήματα), ο Οδυσσέας Ζούλας (ο γνωστός σχολιαστής της Καθημερινής), ο Πάνος Χαρίτος ( ο πολεμικός ανταποκριτής), ο Γιάννης Ρουμπάτης ( ο πρώην ευρωβουλευτής και επί 20 χρόνια συντάκτης στο ΔΟΛ), ο Γιάννης Κορωναίος, ο Μπάμπης Κουβαράς (πολλά χρόνια στις Βρυξέλλες αποκλειστικός ανταποκριτής), η Ειρήνη Νικολοπούλου (ανέλαβε και αρχισυνταξία στο ΜΕΓΚΑ αλλά παραιτήθηκε λόγω πολιτικών παρεμβάσεων, και επελέγη ως μοναδική ανταποκρίτρια του Al Jazeera), ο Ανδρέας Ζούλας (ανταποκριτής μέχρι πρόσφατα στην Washington Post) δεν μπορούν να σταθούν στον ιδιωτικό τομέα.
QUOTE]

Για αυτούς που ανέφερες (ειδικά για τη Χούκλη η οποία πριν λίγα χρόνια έδωσε και εξετάσεις για να μπεί και σε άλλη σχολή, αυτό το γνωρίζω) προσυπογράφω.

Ναι μεν αλλά για αμοιβές δικηγόρων κάτι 150ρια, και 90ρια και 80ρια... για αμοιβές ηλεκτρονικών κάτι 80ρια... μου κάνουν κάπως.

Κι εγώ θεωρώ τις αμοιβές υπερβολικές, αλλά όχι εκτός πραγματικότητας (η τηλεόραση πληρώνει καλά). Απαράδεκτες αν συνεχιστούν σε καθεστώς κρίσης.

Η ένσταση που έχω αφορά τη θέση ότι αν δεν βρίσκονταν στην ΕΡΤ (οι συγκεκριμένοι) δεν θα μπορούσαν να βρουν αλλού δουλειά και θα ήταν άνεργοι.

Και μια δεύτερη ένσταση για το δίωρο που αναφέρει ο doctor ότι εργάζονται. Αν συνέβαινε αυτό, τότε θα έπρεπε να λέμε ότι ο πωλητής εργάζεται μόνο την ώρα που πραγματοποιεί πώληση, ο δικηγόρος μόνο την ώρα που παρίσταται στο δικαστήριο, ο καθηγητής μόνο την ώρα που βρίσκεται μέσα στην τάξη κι ο οδηγός μόνο την ώρα που οδηγεί.

Συμβαίνει αυτό; Όχι βέβαια. Σε όλα τα επαγγέλματα.

Ναι μεν αλλά για αμοιβές δικηγόρων κάτι 150ρια, και 90ρια και 80ρια... για αμοιβές ηλεκτρονικών κάτι 80ρια... μου κάνουν κάπως.

Αμοιβή παροχής υπηρεσιών με αξιοκρατικά-ορθολογικά κριτήρια? Πονεμένη ιστορία...

off topic: Τάσο έχεις την καλύτερη "cloaking device" που υπάρχει. Τέλος του off topic.

Σιγά τους υπερεπιτυχημένους hasbeens....

Μόλις σταματάνε τα νούμερα και τα ιδιωτικά τους διώχνουν, κολλάνε χρυσά ένσημα στην ΕΡΤ με τα λεφτά μας....

Αν θες να ακούς τον Ζούλα και τη Χούκλη και τη Μπήλιω και το πρωινό γαυροδίδυμο (μη ξεράσω), πλήρωνέ τους εσύ κ. Βλασίδη. Εγώ θεωρώ ότι είναι μετριοτητες και κομματικά εξαρτημένοι και δεν τους βλέπω, και για αυτό δεν θέλω και να τους πληρώνω χρυσούς χωρίς να με ρωτήσουν.... Η δημόσια τηλεόραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδιωτική. Ας την κάνουν συνδρομητική να δούμε πόσοι θα πληρώνουν τόσα λεφτά για να τρώνε καλά οι αναφερθέντες...

ΥΓ. Αν άλλωστε πρόκειται περί τόσο αξιόλογων στελεχών, φαντάζομαι τα φέρνουν χοντρά από τις διαφημίσεις....εμείς γιατί πληρώνουμε ακόμα;;;

Last edited: