Αρχισαν πάλι οι απάτες!!

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
15,244
Κλεινόν Άστυ.
Θυμάστε 3-4 χρόνια πρίν όταν κάποιοι απατεώνες απο το εξωτερικό έστελναν μηνυματα εκ μέρους τραπεζών για ανανέωση των λογαριασμών μας;
Είχαν όλα και ένα κοινό χαρακτηριστικό: Είχαν όλα τραγικά λάθη στη σύνταξη, οπότε και ο πλέον άσχετος και αδαής καταλάβαινε πως επρόκειτο για απάτη.
Έ λοιπόν οι μάγκες ξαναχτύπησαν σήμερα!
Πρίν απο λίγο, γύρω στις 21:00 έλαβα το παρακάτω e-mail:

"
citi_logo_t.gif

Κλεισιματος των λογαριασμων και περιοριζοντας την προσβαση στο λογαριασμο
Ο λογαριασμος σας εχει Limited. Εμεις που αναθεωρηθηκε προσφατα στοιχεια της πιστωτικης σας καρτας, και φαινεται οτι χρησιμοποιειτε την ιδια πιστωτικη καρτα για 2 λογαριασμους. Οπως μπορειτε να διαβασετε και μας User Agreement (τμημα 2.13) δημιουργια πολλαπλων λογαριασμων ειναι αυστηρα απαγορευμενη. Ειστε τωρα καλειται να παρασχει πληροφοριες σχετικα με το λογαριασμο σας. CitiBank θα διερευνησει το θεμα γρηγορα και αν η ερευνα ειναι υπερ σας, θα αποκαταστησει το λογαριασμο σας.

Καντε κλικ εδω για να επαναφερετε το λογαριασμο σας

Αυτο ειναι ενα μηνυμα που δημιουργουνται
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
null.gif
fl_citibank.gif

Citibank.gr

Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Copyright © 1990 - 2008, Citigroup
null.gif
trans.gif

__________ NOD32 2590 (20071012) Information __________

This message was checked by NOD32 antivirus system.
http://www.eset.com

Χωρίς σχόλια..........

"
citi_logo_t.gif

Κλεισιματος των λογαριασμων και περιοριζοντας την προσβαση στο λογαριασμο
Ο λογαριασμος σας εχει Limited. Εμεις που αναθεωρηθηκε προσφατα στοιχεια της πιστωτικης σας καρτας, και φαινεται οτι χρησιμοποιειτε την ιδια πιστωτικη καρτα για 2 λογαριασμους. Οπως μπορειτε να διαβασετε και μας User Agreement (τμημα 2.13) δημιουργια πολλαπλων λογαριασμων ειναι αυστηρα απαγορευμενη. Ειστε τωρα καλειται να παρασχει πληροφοριες σχετικα με το λογαριασμο σας. CitiBank θα διερευνησει το θεμα γρηγορα και αν η ερευνα ειναι υπερ σας, θα αποκαταστησει το λογαριασμο σας.This message was checked by NOD32 antivirus system.

Χωρίς σχόλια..........

Ηλθε καί σέ μένα 2 φορές σήμερα καί το έκανα forward στο [email protected]

Αστους να ψάχνουν (μπάς καί βρούνε κάτι) αφού θέλουν να τους τα στέλνουμε:

Στο http://www.citi.com/domain/spoof/reportspoof.htm γιά περισσότερες πληροφορίες.

Έχετε καταρχάς κάρτες αυτής της τράπεζας? Αν ναι τοτε σημαίνει ότι η citibank δεν είναι αξιόπιστη...

Εμενα μου ήρθε 3 φορες αυτό σήμερα (προφανώς οι 2 ήταν απο webmails που μου προωθούν στο κανονικό). Αν τυχόν τσιμπήσει κάποιος σε τετοιο κατάπτυστο κείμενο....ε καλά να πάθει!

Εγώ και κάποιος συγγενής μου έχουμε κάρτες, αλλά όχι λογαριασμούς. Εκείνος το έλαβε, εγώ όχι. Άρα τα e-mails δεν πρέπει να διέρρευσαν μέσα από την τράπεζα. Πιθανώς από μαγαζί.

Εγκώ έγραψα μηνύματα! Στείλε κρήμα εμένα εγκώ αλλάξει κάρτα σου με καινούργκιο πιν! Εγκώ τράπεζα ντώσει και ντάνειο! Καλό πιντί!

Συγνώμη ρε παλουκάρια αλλά ποιός θα διάβαζε τέτοιο μήνυμα και θα έκανε ότι λέει; :flipout:

Απάντηση: Re: Αρχισαν πάλι οι απάτες!!

Εγκώ έγραψα μηνύματα! Στείλε κρήμα εμένα εγκώ αλλάξει κάρτα σου με καινούργκιο πιν! Εγκώ τράπεζα ντώσει και ντάνειο! Καλό πιντί!

Συγνώμη ρε παλουκάρια αλλά ποιός θα διάβαζε τέτοιο μήνυμα και θα έκανε ότι λέει; :flipout:

Πολλοί...

Mα τότε παλουκάριμ είναι άξιοι της τύχης τους και κακώς χρησιμοποιούν web banking...
Δεν φταίνε οι δρόμοι που έχουν σκατά ούτε αυτοί που δεν λένε στους πεζούς να μην τα πατάνε. Μπορεί να ζητάμε από τον δήμο να τα μαζέψει αλλά πρέπει να έχουμε και την ελάχιστη νοημοσύνη να μην τσαλαβουτάμε όποτε τα βλέπουμε μπροστά μας...

Btw, εγκώ καλό πιντί, στείλτε μου σε μήνυμα γιούζερνέιμ και πασγουόρντι του γουεμπ μπάνκινγκ σας να βάλει κρίμα μέσα! :BDGBGDB55: