AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?

OPTOSTYLE

Established Member
30 September 2006
298
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
παιδες το play3 δεν παει καλα.....εκει που δουλευει.....αναβοσβηνει το κοκκινο led και κλεινει......οποιος αλλος εχει παρομοιο προβλημα,ας γραψει.....επισεις θελω να ρωτησω τωρα εχω να κανω με τη SONY ετσι? κι οχι με πλαισιο....thanks

Αναλόγως? Πότε το πήρες???
Καλό είναι μια βόλτα από το Πλαίσο αν το πήρες πολύ πρόσφατα... Μπορεί να σε εξυπηρετήσουν... διαφορετικά Sony Service...

Tότε επικοινώνησε με το Sony Service...
Από 1-2 άλλους συμφορουμήτες έχω ακούσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα / καθυστερήσεις...

παιδια εφυγε για αθηνα την τριτη μεσημερι,,,,σημερα πεμπτη πρωι πρωι μου στειλανε καινουργιο..........ευχομαι να ειναι good

Απάντηση: Re: AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?

Νίκο δεν μας είπες
το πρώτο Κινέζικο ήταν???
αυτό που σου έστειλαν???
όλα καλά πλέον??
λοιπον..δε ξερω σε ποιο Νικο αναφερεσαι,αλλα εγω θα σου πω οτι κινεζικο ηταν το πρωτο,και κινεζικο μου στειλαν παλι............και ναι ολα καλα προς το παρων,,αν και το φοβαμαι λιγο πλεον(παιδικες ασθενειες βλεπεις)

Απάντηση: Re: AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?

λοιπον..δε ξερω σε ποιο Νικο αναφερεσαι,αλλα εγω θα σου πω οτι κινεζικο ηταν το πρωτο,και κινεζικο μου στειλαν παλι............και ναι ολα καλα προς το παρων,,αν και το φοβαμαι λιγο πλεον(παιδικες ασθενειες βλεπεις)
Αν το φοβάσαι, κάνε του ένα απλό τέστ...όπως έκανα εγώ δλδ...
Βάλε ένα demo παιχνίδι να παίζει κ άστο συνέχεια για 3-4 ώρες...αυτό θα σου δείξει αν έχει πρόβλημα η κονσόλα σε ότι αφορά την hdmi θύρα του, όπως διαβάζουμε στο ίντερνετ, μετά από 2 ώρες συνεχούς παιχνιδιού αυτή μπορεί να τα 'κακαρώσει'...επίσης, θα δείξει αν έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης, όπου κ ξεκινά να σβήνει μόνη της...

Και εγώ πιστεύω ότι αυτό το τεστ θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπέρασμα για την κονσόλα σου όσο είναι ακόμη νωρίς και μπορείς να την αλλάξεις ξανά .... :antlers:
Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο είχα σκεφθεί και εγώ και το πρότεινα σε ένα φίλο μου που αγόρασε PS3 ...
Του είπα να αφήσει το μηχάνημα δύο ώρες ανοικτό να παίζει Blu-Ray, και αμέσως μετά , να παίξει κάποιο παιχνίδι για καμια ώρα, και να δει πως τα παέι με την HDMI και την υπερθέρμανση.....
Τελικά, ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, και μετά από τα 10 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, έκλεισε μόνη της, και το λαμπάκι το κόκκινο άρχισε να αναβοσβήνει...... :slapface:

ΦΥΣΙΚΑ, το πήρε κατευθείαν για αντικατάσταση και περιμένει το καινούργιο την Τρίτη μετά το Πάσχα .... :antlers:

Υ.Γ
Κινέζικο ή ξεκινέζικο, φαίνεται ότι πολλά PS3 έχουν πρόβλημα με την HDMI τους αλλά και με υπερθέρμανση, παρά το μεγάλο μέγεθος της κονσόλας, και παρά την καλύτερη ολοκλήρωση του επεξεργαστή στο Ευρωπαικο μοντέλο , στα 65 nm .....
Αυτές τις δύο μέρες, διάβασα αρκετά αντίστοιχα περιστατικά σε πολλά ξένα φόρουμς, ανθρώπων που ΜΟΛΙΣ πήραν στα χέρια τους το μηχάνημα .....
ΜΑΚΑΡΙ ο καιρός να δείξει το αντίθετο, και οι επόμενες version του μηχανήματος να βελτιωθούν .... :grandpa:

Τα ιδια ως γνωστον και για το xbox360.Εκατονταδες τα ελλατωματικα μονο στην Ελλαδα.
Τουλαχιστον το service ηταν αψογο σε 15 μερες καινουργια κονσολα στη πορτα σου.
Μαλλον βιαστηκαν και οι δυο να το κυκλοφορησουν.Και η sony καθυστερησε ετσι και αλλιως.

Το θεμα ειναι οτι το εκανα το τεστ.....και ολα οκ....αλλα και πιο πριν οταν χαλασε η κονσολα,δεν εδειξε αμεσως μετα το εργο bluray και το παιχνιδι το προβλημα.......αυτο φανηκε σε ασχετο χρονο....γι αυτο ανεφερα πριν και τη λεξη ''φοβαμαι''...αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει....προς το παρων ΟΛΑ κανονικα. Αν καποιος εχει αναλογο προβλημα θα το αναφερει και θα διασταυρωνουμε πληροφοριες,γιατι ειπαμε SONY SONY αλλα δεν το εχω σε τιποτα να το πεταξω και στα σκουπιδια.....τα λεμε
!!!!