Αρχισε το Blu-Εγκλημα...

Re: Απάντηση: Αρχισε το Blu-Εγκλημα...

Από όσα διάβασα στα πέριξ δεν είναι θέμα ελληνικού transfer αλλά ευρωπαϊκού. Το ίδιο έγινε σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπου κυκλοφόρησε και όπου η ποιότητα της εικόνας ήταν υποδιαίστερη του αμερικάνικου transfer.

German: 31gb
Nordic: 21gb
USA: 38gb

Το ελληνικό ξέρουμε πόσο είναι?

Mμμμ τώρα αρχίζει να βγαίνει νόημα, δεδομένου ότι εχω την εντύπωση πως το .mkv μου προέρχεται από ευρωπαϊκό tracker... αρα ισως όντως να'ναι ριπαρισμένο από χάλια έκδοση, τουλάχιστον όχι την αμερικάνικη...

Απάντηση: Re: Αρχισε το Blu-Εγκλημα...

Αφού η λύση υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια που βλέπουμε blu ray...
Αμαζον. Ποτέ δεν πρόκειται στην Ελλάδα να δείτε αντίστοιχες παραγωγές με του εξωτερικου σε δισκάκια, το ελάχιστο που θα κάνουν θα είναι να κόβουν τα έξτρα όπως κάνανε τόσα χρόνια στα DVD.

Έλα ντε....
Απορώ γιατί το συζητάμε κιόλας!!
Γλυτώνεις τα λευτουδάκια σου, ξεσκονίζεις τα Αγγλικά σου και όλο και βρίσκεις κανένα με ελληνικούς υπότιτλους!
ΠΧ Serenity 19.99$ ME EΛΛΗΝΙΚΑ (το πιο πρόσφατο που πήρα....):grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Αρχισε το Blu-Εγκλημα...

Έλα ντε....
Απορώ γιατί το συζητάμε κιόλας!!
Γλυτώνεις τα λευτουδάκια σου, ξεσκονίζεις τα Αγγλικά σου και όλο και βρίσκεις κανένα με ελληνικούς υπότιτλους!
ΠΧ Serenity 19.99$ ME EΛΛΗΝΙΚΑ (το πιο πρόσφατο που πήρα....):grandpa:

Η μόνη λαλακία είναι ότι όταν θες να δεις ταινία με παρέα, θα πρεπει είτε να κάταστρώνεις πατέντες με rip στο σκληρό και συγχρονισμό υποτίτλων, είτε να νοικιάζεις και να βλέπεις το DVD...:AFADF0:

A ξεχασα να αναφερω και το αλλο προβλημα... οι αγγλικοί υπότιτλοι στα περισσότερα δισκάκια που'χω είναι για έχοντες προβλήματα ακοής, και είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικοί.... ("άνοιγμα πόρτας", "κραυγή στο βάθος", "βηχει" κλπ κλπ)

Εσύ που νοικιάζεις,δοκίμασέ το.

Να μας πείς και εσύ τη γνώμη σου.

μολις βρω χρονο

εννοειται...
(αμα τη βρω σε κανα

βιντεοκλαμπ

κοντα...)
αλλιως... πρεπει να
τρεχω στο
videosun:flipout:

Y.Γ.: εννοειται οτι
δεν μπορουμε να
αγοραζουμε τις ταινιες
καθε φορα (30αρια)

τα ιδια παντως ειχα ακουσει με το golden compass. Αλλοι το βρισκαν εξαιρετικο αλλοι
χαλια.
αν παντως εχει επεμβει η AV στην ποιοτητα νομιζω ενα τηλεφωνο στο ΙΝΚΑ δε βλαπτει.
αιτιολογια? λεει οτι ειναι blu ray (και ειναι ο δισκος) αλλα λεει οτι ειναι και high def που δεν
ειναι...

Παιδιά κακά τα ψέματα, οι πατέντες με τους υπότιτλους δεν λένε... Οπως λέει και ο φίλος παραπάνω αν θες να δεις ταινία και ειδικά με παρέα χρειάζονται ελληνικοί υπότιτλοι στο 99% των περιπτώσεων (αφήνω το 1% για τις ταινίες που έχουμε μάθει απέξω τα λόγια). Κακά τα ψέματα.
Με τον συγκεκριμένο τίτλο ότι και κουτσούρεμα/λαμογιές να έχουν κάνει οι εταιρείες, από την στιγμή που ο Δημήτρης αναφέρει ότι ξεκάθαρα το mkv έχει καλύτερη εικόνα από το δισκάκι , τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα;

Παντως το Αμερικανικο BRay, αν εξαιρεσεις τον κοκκο του φιλμ, δεν ειχε κακη εικονα! Αρα μαλλον Ελληνικη ή Ευρωπαικη "πατατιά" παιζει...

Αρα δεν φταιει η AV... αν ολα στην Ευρωπη ειναι χαλια μαυρα...

Ωραία,να δεχτώ οτι και στην Ευρώπη δεν είχε καλό τράνσφερ ο τίτλος.

Η καρασυμπίεση που του έκαναν εδώ,το αποτέλειωσαν.

Α,!! μόνο το μενού να δείτε θα με..θυμηθείτε.
Καμμία σχέση με τα μενού των BD.

Λες και είναι DVD της χειρίστης παραγωγής..

Δεν έχω τίποτ άλλο να πώ.

Υ.Γ. η ματρόσκα μου είναι απ το Αμερικάνικο ριπ πάντως.Ευχαρίστως να κατεβάσω και ευρωπαϊκή για να λυθούν παρεξηγήσεις αλλά πιστεύω οτι καμμία δεν θα έχει το χάλι του ελληνικού δίσκου..:violent-smiley-030:

καλα ποσο

δυσκολο τους

ειναι να κανουν

μια σωστη δουλεια?

ειναι τοσο δυσκολο
να παρουν το αρχικο
και να φτιαξουν
ενα ιδιο?

(στο dark knight
δλδ γιατι
δεν εκαναν
τα ιδια?
και ηταν τελειο?)

Last edited:
Ρε παιδιά δεν ξέρω, μου φαίνεται πως είναι άσκοπο έξοδο για μια εταιρία σαν την AV να κάτσει να κάνει εκ νέου remaster σε μια ταινία.... απίθανο να μην το πήρε ετοιμο από τον ευρωπαϊκό διανομέα.... οπότε μάλλον εκεί έγινε η "λαδιά"....

σε καθε περιπτωση

πρεπει να

''διαμαρτυρηθει''

καποιος στην

AV.

δε γινεται να
εχει δωσει κανεις
τοσα λεφτα για
μπλου ρει
και μετα να του
δινουν
χαλια ποιοτητα.

dvd ειχαμε
και πριν...

Υ.Γ. η ματρόσκα μου είναι απ το Αμερικάνικο ριπ πάντως.Ευχαρίστως να κατεβάσω και ευρωπαϊκή για να λυθούν παρεξηγήσεις αλλά πιστεύω οτι καμμία δεν θα έχει το χάλι του ελληνικού δίσκου..:violent-smiley-030:

Για να μαστε δικαιοι Δημητρη και πριν βγαλουμε πορισμα κατεβασε απο μια νομιμη πηγη ενα δειγμα ΚΑΙ του Ευρωπαικου δισκου για να εχεις μια σφαιρικη αποψη.

κατεβασε απο μια νομιμη πηγη ενα δειγμα ΚΑΙ του Ευρωπαικου δισκου
Υπάρχει τέτοια (πηγή) ;

σε καθε περιπτωση

πρεπει να

''διαμαρτυρηθει''

καποιος στην

AV.

δε γινεται να
εχει δωσει κανεις
τοσα λεφτα για
μπλου ρει
και μετα να του
δινουν
χαλια ποιοτητα.

dvd ειχαμε
και πριν...
Εσύ πρέπει να ήσουν στην άλλη ζωή κάτοικος κάποιας χωράς (δεν ξέρω ποιας) που έγραφαν κάθετα και όχι οριζόντια. :p

Βρε συ, να σε ρωτήσω, γιατί πραγματικά το έχω απορία: Προς τι το enter ανα 1-2 λέξεις;

1ον)

Φτου(αν πραγματι ειναι ετσι)!Και ειναι το πρωτο μου ελληνικο δισκακι(30 ευρω):bawling:

Χριστέ μου.... Τι επιλογή πήγες και έκανες ρε χριστιανέ.... Πάρε κάναν must τίτλο πρώτα και μετά κοιτάς και προς σκουπίδια μεριά....

και 2ον)

spcav said:
Εσύ πρέπει να ήσουν στην άλλη ζωή κάτοικος κάποιας χωράς (δεν ξέρω ποιας) που έγραφαν κάθετα και όχι οριζόντια. :p

Βρε συ, να σε ρωτήσω, γιατί πραγματικά το έχω απορία: Προς τι το enter ανα 1-2 λέξεις;

Δεν κόβεται εύκολα η συνήθεια.... :BDGBGDB55:

hunminjeongeum01yx2.jpg

my.php

Υπάρχει τέτοια (πηγή) ;

Να γράφει από κανένα κινητό μήπως;

Λοιπον μετα απο 10 λεπτα θεασης δινω συγχαρητηρια στον Ιωαννου για τη γλαφυρη περιγραφη του που με εκφραζει αρκετα.Πρεπει να εκαναν φοβερη προσπαθεια για να καταστρεψουν την εικονα(ειδικα τα νυχτερινα πλανα).
Η ελληνικη αυτη εκδοση μαλλον προσπαθει να προωθησει την αγορα Kuro:flipout: