Ουσιαστικά απαγορεύεται στο ισογειο, στο αριστερο κομμάτι του 1ου όπως ανεβένουμε και ισως σε ενα μικρο του 2ου (δεν είμαι σιγουρος). Εχω αρκετές με αγάλματα αλλα μια και απαγορεύετε δεν τις βάζωΗ ερασιτεχνική φωτογράφιση επιτρέπεται σε όλους τους χώρους του Μουσείου, εκτός από την Αίθουσα των Κλιτύων της Ακρόπολης και την Αίθουσα των Αρχαϊκών Έργων. Δεν επιτρέπεται η χρήση φλας και πρόσθετου επαγγελματικού εξοπλισμού (φορητά φώτα και τρίποδο) στους εσωτερικούς χώρους του Μουσείου. Τέλος, δεν επιτρέπεται η δημοσίευση των φωτογραφιών σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Φωτογραφίες για προσωπική χρήση θα βρείτε

ήθελα να ξέρω όσοι έβγαζαν χεράτες εκεί μέσα με τον τόσο απαλό φωτισμό τι στο καλό έβγαζαν
f22, 25 sec, iso 200, 18mm, nexC3+18-55 kit
https://farm4.staticflickr.com/3825/13780334734_ebc361d1bd_c.jpg
( 1/27*4=1/6)
Μπορεί να έβγαζαν f/5.6 ISO1600 1/5 για ίδια φωτεινότητα αν και θα προτιμούσα ISO400-800 για να σωθούν τα όποια καψίματα και μετά +EV στην επεξεργασία.
Το 1/5 θεωρώ μπορεί να βγεί εύκολα χεράτα ακούνητο με τους σταθεροποιημένους φακούς (δυο στοπ να δίνει η σταθεροποίηση μας κάνει 1/27*4=1/6) , με εστίαση στα 2,8μ έχεις ολο το καδρο (απο 1,4μ εως 56μ) νετ για μέγεθος Α4 και .. πάλι σε τέτοιο μέγεθος (ίσως και μεγαλύτερο..) ο θόρυβος στα ISO1600 δεν φαίνεται. Βασικά δεν είναι το μέγεθος της παρουσίασης αλλά η απόσταση που το βλέπεις .. και σε 50" οθόνη μετα απο resampling σε 1620Χ1080 και απο απόσταση μια διαγώνιο και βάλε πάλι δεν νομίζω να δείς θόρυβο ..
Επιπλέον θα είχε καθαρά ακούνητα τα πρόσωπα στα θεωρεία. Αρκετά καθαρότερες λεπτομέρειες λόγω πολύ λιγότερης περίθλασης (diffraction)
Eναλλακτικά πολλαπλές λήψεις ... ακόμα καλύτερα.
Να ρωτήσω κάτι .. είχες το τρίποδο σε σανιδένιο δάπεδο και γυρω περπατούσε κόσμος ?.
Ηλία τι ακριβώς εννοείς ?
έχω πρόβλημα στο χέρι μάλλον :violent-smiley-030: τρέμει πολύ. 1/5 δεν εχω βγαλει ποτέ καθαρά όσο θέλω. επέλεξα Shut priority για να πάρω το ακτινωτό εφέ από τα φώτα που αλλιώς ήταν εξόχως ενοχλητικά. Οπου τράβηξα με 1600 iso με ενόχλησε ο θόρυβος στο crop. Υποθέτω εννοείς ότι για μικρή εκτύπωση no problem. Για θέση FHD 40" ;
Επρεπε εστω να είχα δοκιμάσει.:slapface:
Ο φωτισμός πάντως ήταν ΠΟΛΥ χαμηλός. Ειχα βαλει το μικρό iso οπότε αναγκαστικά φαντάζομαι ανέβηκα σε χρόνο.
Για το ερώτημά σου, που και που, περνούσε κάποιος αλλά δεν θυμάμαι σε ποιες λήψεις. Τη βλέπεις κουνημένη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.