panos_adgr
Supreme Member
cool Βασιλη, και η μηχανες πειραγμενες ειναι απο το λογισμικο που βαζει η καθε εταιρια και προσπαθει να μιμηθει καποιο φιλμ
δυστυχος δεν το εχει καταφερει καμια εταιρια ακομα -ουτε η fujiopcorn:
Πανο αυτο το "καλη συνεχεια " δεν μου αρεσει
μου θυμιζει ενα αισθημα που ειχα- αυτο μου ειπε οταν με αφησε:vroam:
Καλα τότε.:ernaehrung004:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καλά, μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα, δεν με ενοχλεί με την έννοια με εκνευρίζει. Περισσότερο με την έννοια ότι χαλάει μια φωτογραφία για να "φαίνεται" ελάχιστα πιο "φανταχτερή". (Ναι, το φίλτρο της οξύτητας χαλάει μια φωτογραφία αφαιρώντας λεπτομέρεια και θέλει προσοχή).
Εννοείται ότι μπορείς να ανεβάζεις ότι φωτογραφία θες, ποιος είμαι εγώ που θα την κρίνω. Αν πρόσεξες, δεν σχολίασα την φωτογραφία. Σχολίασα όταν στο νήμα κάποιος αναρωτήθηκε τι άλλαξε, ενώ ήταν κάπως προφανές το τι άλλαξε. :ernaehrung004:
Έχω ξανακάνει την συζήτηση και αλλού για το ίδιο θέμα πολλές φορές. Υπάρχουν τρομεροί φωτογράφοι εκεί έξω που το παρακάνουν στο tone mapping και τον κορεσμό. Η ελευθερία που δίνει η ψηφιακή φωτογραφία είναι κάτι μοναδικό. Μπορείς να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και να παράξεις μία εικόνα τελείως σουρεαλιστική και με γοητεύει τρομερά αυτή η ιδέα. Νορμάλ φωτογραφίες τραβάω και τραβούσα πάντα από παιδί με το φιλμ. Αλλά και τότε τις πειράζαμε. Κάτι τα πολωτικά κάτι άλλες τεχνικές και πάλι ξεφεύγαμε από τα πλαίσια του κανονικά. Με ουρανούς που ξεκινούσαν μπλε στον ορίζοντα και καταλήγαν μαύροι στην κορυφή του κάδρου... Όσο επέτρεπε βέβαια και η τότε τεχνολογία....
No hard feelings αλλά και πάλι ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αντίληψη.