εμενα μου αρεσει πολυ.ρωμαλαια φωτογραφιαΠρέπει να ξαναπάω, η ώρα δεν ήταν η κατάλληλη και είχε σκιές ...
![]()
εμενα μου αρεσει πολυ.ρωμαλαια φωτογραφια
Ωραιες... Η παραμορφωση προοπτικης ταιριαζει πιστευω σ'αυτα τα θεματα,τους δινει μια μεγαλοπρεπεια.
Επισης chriss μ'αρεσει η δικια σου,επειδη μου μεταφερει την αισθηση του οτι εισαι εξω στην φυση,σ'αυτη την εκκλησια,μεταφαιρομαι καπως νοητα εκει,ισως επειδη και μενα μ'αρεσουν κατι τετοιου ειδους βολτουλες...
Σε ευχαριστώ πολύ!
Αυτές οι βόλτες είναι μια από τις υπέροχες διαδικασίες στις οποίες σε βάζει το χόμπυ μας.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά πριν ασχοληθώ με την φωτογραφία (συμπληρώνω ένα χρόνο αρχές Νοεμβρίου), δεν έβγαινα συχνά από την πόλη!
Τώρα δεν βλέπω την ώρα! Δεν είναι ότι απλά πάω στα χωριά για ένα καφέ όπως έκανα πριν, πλέον πάω στις ερημιές κυριολεκτικά.
Χωρίς την παραμικρή ανθρώπινη παρουσία, ειλικρινά δεν έχω ξαναχαρεί ποτέ τόσο πολύ στη ζωή μου, την ευλογία της επαφής με την φύση.
Γυρνάω σπίτι μου κουρασμένος, ταλαιπωρημένος, κρυωμένος, φοβισμένος μερικές φορές αλλά εντελώς αναγεννημένος και με απίστευτη αίσθηση πληρότητας.
Καθαρίζει το μυαλό μου από όλη αυτή την μιζέρια στην οποία μας έχουν ρίξει και συχνά έχουμε υιοθετήσει και μόνοι μας.
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο.![]()
....Και κατά περίεργο τρόπο εντοπίζεται στα δεξιά, εκεί που η ακτή μοιάζει να έχει καλυφτεί με πάγο ( ;;; ), που αχνίζει ( ; )...!Ωραια. Υπαρχει μια ελλειψη κοντραστ, ή ειναι η ιδεα μου?
Ωραια. Υπαρχει μια ελλειψη κοντραστ, ή ειναι η ιδεα μου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.