Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Μήλος

attachment.php

Attachments

• stock-photo-house-door-and-huge-flower-jar-greece-82209511.jpg
    stock-photo-house-door-and-huge-flower-jar-greece-82209511.jpg
    79.7 KB · Views: 191
Με τον 9-18 του φίλου Κώστα φορεμένο στην Pen:

attachment.php

attachment.php

και για όποιον δεν κατάλαβε, ψάχνω 9-18... προσφορές με pm -bye-

Attachments

• stock-photo--a-perspective-of-erechtheion-ancient-greek-temple-85421983.jpg
    stock-photo--a-perspective-of-erechtheion-ancient-greek-temple-85421983.jpg
    65 KB · Views: 112
  • stock-photo-parthenon-ancient-greek-temple-85756735.jpg
    stock-photo-parthenon-ancient-greek-temple-85756735.jpg
    83.3 KB · Views: 112
Ωραιες... Η παραμορφωση προοπτικης ταιριαζει πιστευω σ'αυτα τα θεματα,τους δινει μια μεγαλοπρεπεια.

Επισης chriss μ'αρεσει η δικια σου,επειδη μου μεταφερει την αισθηση του οτι εισαι εξω στην φυση,σ'αυτη την εκκλησια,μεταφαιρομαι καπως νοητα εκει,ισως επειδη και μενα μ'αρεσουν κατι τετοιου ειδους βολτουλες...

Last edited:
Ωραιες... Η παραμορφωση προοπτικης ταιριαζει πιστευω σ'αυτα τα θεματα,τους δινει μια μεγαλοπρεπεια.

Επισης chriss μ'αρεσει η δικια σου,επειδη μου μεταφερει την αισθηση του οτι εισαι εξω στην φυση,σ'αυτη την εκκλησια,μεταφαιρομαι καπως νοητα εκει,ισως επειδη και μενα μ'αρεσουν κατι τετοιου ειδους βολτουλες...

Σε ευχαριστώ πολύ!
Αυτές οι βόλτες είναι μια από τις υπέροχες διαδικασίες στις οποίες σε βάζει το χόμπυ μας.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά πριν ασχοληθώ με την φωτογραφία (συμπληρώνω ένα χρόνο αρχές Νοεμβρίου), δεν έβγαινα συχνά από την πόλη!
Τώρα δεν βλέπω την ώρα! Δεν είναι ότι απλά πάω στα χωριά για ένα καφέ όπως έκανα πριν, πλέον πάω στις ερημιές κυριολεκτικά.
Χωρίς την παραμικρή ανθρώπινη παρουσία, ειλικρινά δεν έχω ξαναχαρεί ποτέ τόσο πολύ στη ζωή μου, την ευλογία της επαφής με την φύση.
Γυρνάω σπίτι μου κουρασμένος, ταλαιπωρημένος, κρυωμένος, φοβισμένος μερικές φορές αλλά εντελώς αναγεννημένος και με απίστευτη αίσθηση πληρότητας.
Καθαρίζει το μυαλό μου από όλη αυτή την μιζέρια στην οποία μας έχουν ρίξει και συχνά έχουμε υιοθετήσει και μόνοι μας.
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο. -bye-

Σε ευχαριστώ πολύ!
Αυτές οι βόλτες είναι μια από τις υπέροχες διαδικασίες στις οποίες σε βάζει το χόμπυ μας.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά πριν ασχοληθώ με την φωτογραφία (συμπληρώνω ένα χρόνο αρχές Νοεμβρίου), δεν έβγαινα συχνά από την πόλη!
Τώρα δεν βλέπω την ώρα! Δεν είναι ότι απλά πάω στα χωριά για ένα καφέ όπως έκανα πριν, πλέον πάω στις ερημιές κυριολεκτικά.
Χωρίς την παραμικρή ανθρώπινη παρουσία, ειλικρινά δεν έχω ξαναχαρεί ποτέ τόσο πολύ στη ζωή μου, την ευλογία της επαφής με την φύση.
Γυρνάω σπίτι μου κουρασμένος, ταλαιπωρημένος, κρυωμένος, φοβισμένος μερικές φορές αλλά εντελώς αναγεννημένος και με απίστευτη αίσθηση πληρότητας.
Καθαρίζει το μυαλό μου από όλη αυτή την μιζέρια στην οποία μας έχουν ρίξει και συχνά έχουμε υιοθετήσει και μόνοι μας.
Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο. -bye-

+1000:music-smiley-005:

Παρομοια με εσενα νιωθω και εγω,οταν βγαινω να φωτογραφησω στη φυση,εξω.

Η αγαπημενη μου εποχη ειναι το φθινοπωρο,που η φυση αποκτα τα ωραια πορτοκαλοκοκκινα χρωματα,και ο καιρος ειναι μουντος και λιγο μελαγχωλικος.Ειναι η καλητερη μου να παρω μονος μου το αμαξι και να παω μια βολτα,κρατωντας και τη φωτογραφικη μηχανη.

Αυτες οι ερημιες μακρια απο τη βαβουρα και το ανθρωπινο στοιχειο,με κανουν και εμενα να νιωθω υπεροχα,απλα στην εποχη που ζουμε θελει και λιγο προσοχη,ισως καλητερα να υπαρχει και καποια παρεα σε αυτες τις εξορμησεις...
Βεβαια καμια φορα θες και τη μοναξια σου,ασε που αποδιδεις καλητερα και φωτογραφικα πιστευω ετσι.

Έτσι είναι παιδιά, τον τελευταίο χρόνο ανέβηκα 5-6 φορές Ακρόπολη, πήγα Κεραμικό 2, Σούνιο, ανεβαίνω στα Τουρκοβούνια τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, Πάρνηθα κ.λ.π. Επίσης με τις υποβρύχιες , παρέσυρα κόσμο που είχε να βάλει μάσκα πάνω από 10 χρόνια να ξαναβουτήξουν... off topic? Δεν πειράζει!

attachment.php

είχα βγάλει το παλάτι στην Βιένη με ζενίθ το 1981
όταν ξαναπήγα ήθελα να βγάλω την ίδια φωτο
αλλά πέτυχα σε αγροτική έκθεση!!
κάθε μέρα διαφορετική
οπότε σκέφτηκα να αυτοσχεδιάσω!!!

Attachments

• vien.jpg
    vien.jpg
    96.9 KB · Views: 108
Ωραια. Υπαρχει μια ελλειψη κοντραστ, ή ειναι η ιδεα μου?
....Και κατά περίεργο τρόπο εντοπίζεται στα δεξιά, εκεί που η ακτή μοιάζει να έχει καλυφτεί με πάγο ( ;;; ), που αχνίζει ( ; )...!

Ωραια. Υπαρχει μια ελλειψη κοντραστ, ή ειναι η ιδεα μου?

ναι λογω σκονης και υγρασιας υπαρχει ενα 'πεπλο' συνηθως στην ατμοσφαιρα στο Dubai
και στο photoshop δεν την πειραξα,εκτος απο λιγο sharpness και vibrance