Αρχιτεκτονική φωτογραφία

_MG_3307_LR by 1L1as, on Flickr

Με κλειστο διαφραγμα στο 7,1 και καλο φως, νομιζω ο φακος (κανον 28/1,8) ειναι αρκουντως οξυς. Εχω διορθωσει και την προοπτικη αρκετα εδω. Jpg απο τη μηχανη, με επεξεργασια στο lightroom (στο φωτοσοπ θα μπορουσα να κανω και καλυτερο σαρπενινγκ).

Ή εγω τα βλεπω στραβα, ή τα κτιρια ειναι στραβα, ή το παρακανω με τη διορθωση προοπτικης, ή ο φακος παραμορφωνει...

_MG_3427_LR.jpg

_MG_3425_LR.jpg

Βεβαιως ενδεχεται, επeιδη ειναι jpg και το λαιτρουμ δεν εχει μεγαλη γκαμα φακων στη βαση του για jpg και χρησιμοποιω τον 28-135 για βαση, να δημιουργειται ολο το προβλημα...

Last edited:
Ελπιζω το φωτομπακετ να περνει περισσοτερες φωτο χωρις συνδρομη... αλλα παλι μεχρι 1024 μου δινει αναλυση για ανεβασμα...

_MG_3419_LR.jpg

Παναγιά Κακαβιωτισα, Λήμνος

attachment.php

attachment.php

ίσως το μοναδικό εκκλησάκι με φυσική σκεπή!

Attachments

• DSC01205a.jpg
    DSC01205a.jpg
    90.9 KB · Views: 234
  • DSC01208a.jpg
    DSC01208a.jpg
    86.1 KB · Views: 235
ήταν καταπληκτική Βόλτα περίπου ενα χιλιόμετρο σε μονοπάτι μέχρι να φτάσεις το εκκλησάκι. Η διαδρομή υπέροχη, έβλεπες μέχρι Αγ ευστρατιο και τις δαντελωτές ακτές της νότιας Λήμνου..
το καλύτερο ήταν στο τέλος το ηλιοβασίλεμα που το έχασα γιατί φωτογράφιζα άλλα..
το πέτυχε η υπόλοιπη παρέα όμως ..κατά λάθος (φωτογράφιζαν τα προβατάκια και τους προέκυψε ηλιοβασίλεμα πίσω από τον Άθω!!

ήταν καταπληκτική Βόλτα περίπου ενα χιλιόμετρο σε μονοπάτι μέχρι να φτάσεις το εκκλησάκι. Η διαδρομή υπέροχη, έβλεπες μέχρι Αγ ευστρατιο και τις δαντελωτές ακτές της νότιας Λήμνου..
το καλύτερο ήταν στο τέλος το ηλιοβασίλεμα που το έχασα γιατί φωτογράφιζα άλλα..
το πέτυχε η υπόλοιπη παρέα όμως ..κατά λάθος (φωτογράφιζαν τα προβατάκια και τους προέκυψε ηλιοβασίλεμα πίσω από τον Άθω!!

δεν είναι δικές μου αλλά του έτερου "φωτογράφου" της παρέας,
τις κροπαρα λιγο
δυστυχώς εγώ το έχασα για 2-3 λεπτα

ΓŽΒ±ΓŽΒΈΓβ€°Γβ€š 1.jpg

ΓŽΒ±ΓŽΒΈΓβ€°Γβ€š 2.jpg

όταν η φύση αναλαμβάνει δράση!!!

attachment.php

εκκλησία στην Σαμαρίνα,
ρίζες δεν υπάρχουν!!! φαίνεται το δένδρο να βγαίνει κατευθείαν από την σκεπή.

(πιθανότατα έχουν απλωθεί μέσα στον τοίχο)

Attachments

• samarina.jpg
    samarina.jpg
    138 KB · Views: 159
τωρα που το ξαναβλέπω
μαυρα χαλια η φωτογραφία!!! :bang:

αν θέλουν οι διαχειριστές ας την κατεβάσουν και ας κρατήσουν αυτήν!

attachment.php

αν πάλι θέλουν ας τις κατεβάσουν και τις δύο!!

ίδιο θέμα δεν έχω ξαναδεί
σίγουρα όμως έχω τραβήξει καλύτερες φωτο!!

Attachments

• samarina 1.jpg
    samarina 1.jpg
    76.8 KB · Views: 155
Re: Απάντηση: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Ωραια ατμοσφαιρικη ληψη,με μονο ελλατωματακι λιγο τον ουρανο(το καψιμο και το λιγο αφυσικο βινιεταρισμα πανω δεξια κυριως)

Ωραιο θεμα και καδραρισμα ομως.Περναει το συναισθημα που ηθελες γενικα η φωτο(σε μενα τουλαχιστον).