Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Η φωτογραφια της συγγρου θυμιζει φουτουριστικη πολη, τυπου σαν αυτες που σχεδιαζει ο jacque fresco για το venus project. Εντυπωσιακο!

Η φωτογραφια της συγγρου θυμιζει φουτουριστικη πολη, τυπου σαν αυτες που σχεδιαζει ο jacque fresco για το venus project. Εντυπωσιακο!

Ευχαριστώ φίλε!

Κώστα, Ιωσήφ πολύ καλές, Τεο κάτι δεν μου πάει με το κάδρο σου - ήθελε ή πιο ανοιχτό προς τα δεξιά ή πιο κλειστό για να επικεντρωθείς κάπου...

Κώστα, Ιωσήφ πολύ καλές, Τεο κάτι δεν μου πάει με το κάδρο σου - ήθελε ή πιο ανοιχτό προς τα δεξιά ή πιο κλειστό για να επικεντρωθείς κάπου...

Εχεις δικιο Δημητρη. Το ευρυ καδρο ηταν συνενωση 2 φωτο χωρις να το πολυσκεφτω. Το πρωτο καδρο ηταν αυτο που θα βαλω πιο κατω κ μετα ειδα οτι ειχα κ αυτο στα δεξια κ ειπα για να δω τι θα βγει. Αλλα τελικα οπως ειπες ηθελε κ αλλο αερα απο δεξια αλλα ειχε μηχανακια :)

View attachment 126324

Δημήτρη, Κώστα, Ιωσήφ πολύ καλές προσπάθειες,μπράβο σας!
Θοδωρή νομίζω ότι η πρώτη είναι πολύ "μπουκωμένη" -ισως παίζει ρολο και η γωνία λήψης σε αυτο Η δεύτερη είναι καλύτερη.

Thanks Χαρη! Ιωσηφ μου αρεσει πολυ! Αλλα το πρωτο πραγμα που θα εκανα, θα ηταν να σβησω το αντιαισθητικο ΓΟΥΒΑ κτλ :)