Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Ειναι όλα μαζί αλλά και η διαδικασία ειναι πρόκληση. Πάνω απο 33 ώρες πτήση, 3 ενδιάμεσοι σταθμοί, 4 διαφορετικά αεροσκάφη, 2 αεροπορικές εταιρείες , 3 ημέρες διάρκεια, πετάω και μόνος μου .. θα αλλάξω περιβάλλον για τα καλά

Κωστα να με συγχωρεις που θα στο πω,αλλα θα γινεις σαν κοτοπουλο...!!με το καλο!

Ειναι όλα μαζί αλλά και η διαδικασία ειναι πρόκληση. Πάνω απο 33 ώρες πτήση, 3 ενδιάμεσοι σταθμοί, 4 διαφορετικά αεροσκάφη, 2 αεροπορικές εταιρείες , 3 ημέρες διάρκεια, πετάω και μόνος μου .. θα αλλάξω περιβάλλον για τα καλά

Κωστη ,θα σου προτεινα να κανεις ενα μικρο φωτορεπορταζ το ταξιδι σου:idea:

Καλή ιδέα. Δεν το έχω σκεφθεί ούτε έχω την εμπειρία για το πως θα μπορούσα να κρατήσω κάποια τέτοια καταγραφή. Πες μου δάσκαλε πως να το κάνω και θα το κάνω

τι δασκαλε?? εδω παμε για ντοκτορα... φτου,φτου:furious3:

1.κρατας σημειωσεις (γραπτως η εγγραφη στο κινητο)
2.η φωτο θα πρεπει να δειχνουν α. διαδρομη β.τοπος γ. διαφορετικοτητα (προσωπων/κουλτουρας/αρχιτεκτονικη)
κομματι δυσκολο στον περιορισμενο χωρο του αεροδρομιου
και δ. φυσικα το μεσον που θα φτασεις στον προορισμο σου

και τελος οτι σου "τσιγκλαει" το φωτογραφικο σου ενστικτο

δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ

28858059373_286ae2845d_b.jpg
[/url]_IMG3053-2016 Tinos by miltos, on Flickr[/IMG]

Απάντηση: Re: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Κατα την γνώμη μου θα ταίριαζε αρκει να φρόντιζες να κάνεις την απαραϊτητη γεωμετρική διόρθωση στο fisheye στην επεξεργασία , δυστυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν βοηθά η χρήση του και θα ήταν και αρκετά δύσκολο να μαζευτεί το θέμα ακόμη και με γεωμετρική διόρθωση. αν ηθελες να αναδείξεις την πορτα θαπρεπε να την φέρεις λιγο πιο κεντρικά ωστε μετα την διορθωση να μην κόβεται, ειδαλως αν ο σκοπός ειναι να αναδείξεις την οροφή κατα μήκος του διαδρόμου μάλλον η χρηση σε portrait της μηχανής θα ήταν πιο κατάλληλη και αναγκαστικά το τελικό κόψιμο της πόρτας απο το καδρο.