Ηλία, να πω ότι καταλαμβάνει τόσο τεράστιο μέρος στο κάδρο που μου κάνει περισσότερο για φωτογραφία καταγραφής, από αυτές που θα έβγαζε πχ ένας αρχαιολόγος. Φαντάζομαι βέβαια πως ενδέχεται το περιβάλλον να ήταν αδιάφορο ή και άσχημο ή να υπήρχαν διάφορα δεξιά και αριστερά, πράγμα αποτρεπτικό για ένα πιο ευρυγώνιο κάδρο.
Πολύ ωραίο πλάγιο φως!
Φωτογραφία καταγραφής...ωραία το θέτεις
βοηθάει και το σχόλιο που έκανα.
Αρχαιολόγος βέβαια δεν είμαι αλλά μου αρέσει πολύ να επισκέπτομαι τέτοιους χώρους, με ταξιδεύουν στην ιστορία.
Ο σκοπός μου όταν τράβηξα τη φωτογραφία ήταν ακριβώς αυτός, να βγάλω την εκκλησία μόνο απομονώνοντας τη από το τοπίο.
Ας συμμετάσχω κι εγώ. θα βάλω μερικές φωτογραφίες, λεπτομέρειες κτηρίων σε γνωστούς μας δρόμους. Πρόκειται για λεπτομέρειες από κτήρια που τα βλέπουμε καθημερινά, αλλά δεν σηκώνουμε εύκολα τη μηχανή. Εγώ το έκανα απομονώνοντας λεπτομέρειες. Φυσικά διάλεξα και το φως.
Σχόλια ευπρόσδεκτα...
Οδός Αδριανού. Οι πολεμίστρες των αρχών του 19ου αι. πακτωμένες μέσα στο άχαρο κτήριο.
Συνεχίζουμε. Και πάλι στην Αδριανού μετά τη διασταύρωση με την Κυδαθηναίων. Φυσικά εδώ δούλεψε τρελό ps για να φύγουν οι παραμορφώσεις (και δεν έφυγαν όλες).
Εδώ είναι το Μουσείο Φρυσίρα στην ΠΛάκα. Μοναδική αισθητική, καθώς έχουμε στρόγγυλο πύργο σε τυπική αρχιτεκτονική γραμμή αττικού κλασικισμού. Η λήψη δεν έγινε από καλή γωνία και ζητώ συγνώμη.
Αυτή δείτε την περισσότερο σαν ντοκουμέντο.
Με την τηλεόραση της ΕΤ3 από επίσκεψη στο σχολείο του χωριού Κόμητο στον Καβοντόρο. Βλέπετε σε τι κατάσταση είναι το κτίριο του σχολείου......και οι μαθητές, τρία μικρά κορίτσια όλα κι όλα!
Εκπομπή "Αληθινά Σενάρια" Νοέμβριος 2006, με το μικρόφωνο καθιστός ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης, παρουσιαστής της εκπομπής.