Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Re: Φωτογραφιση Κτιριων

Δουλευω στην αιολου, και μερικες φορες παω για φωτο πριν η μετα τη δουλεια εδω. Tην ημερα σχετικα ηρεμα ειναι.
Ειναι μια στοα σχεδον στην ομονοια, πολυ κοντα στα notos galeries....

Μεγαλυτερο ευρυγωνιο θα εβαζα εγω. Και ισως καποια φιγουρα η μερος της μεσα στο καδρο..

αυτος ειναι ο πιο ευρυγωνιος που εχω:)) (zuiko 11-22μμ , 22μμ στο ΦΦ)
μαλλον επρεπε να χαμηλωσω εγω λιγο,αλλα εμπαιναν και κατι βιτρινες στο καδρο....θελω να ξαναπαω το μεσημερι για να εχει περρισοτερο φως και να μην εχει το καμμενο μερος πανω στο κτιριο απο δεξια....

ναι το σκεφτηκα και αυτο, αλλα θελει και τριποδο, που να το κουβαλαω στη δουλεια.
Απλα αμα πας τη σωστη ωρα ,οταν ο ηλιος ειναι πανω (12-1 δηλαδη) ειναι πολυ καλο το φως.....

παντως το καδραρισμα σου Paul μου αρεσε.

cheerz Νικο, εβγαλα και αλλη μια σημερα, κατα τις μια...
δεν ειχε ομως συννεφα οπως χτες, εχει και καμενο ουρανο....θα περιμενω τωρα για καμια μερα με συννεφια

3636113112_51f11d1ca2_o.jpg

Πολύ καλή paul! Για τον ουρανό, αν θες έχω μερικές με σκέτα σύννεφα με πολωτικό να σου στείλω να την κάνεις μίξη...

Επίσης δεν ξέρω αν έτσι την πήρες ή την κρόπαρες μετά αλλα στα αριστερά σου ξέφυγε λίγο η οροφή του κτιρίου νομίζω.

Πολύ καλή paul! Για τον ουρανό, αν θες έχω μερικές με σκέτα σύννεφα με πολωτικό να σου στείλω να την κάνεις μίξη...

Επίσης δεν ξέρω αν έτσι την πήρες ή την κρόπαρες μετά αλλα στα αριστερά σου ξέφυγε λίγο η οροφή του κτιρίου νομίζω.

μπορεί κάλλιστα να την "μιξαρει" με την φώτο που έχει ανεβάσει ο ιδιος σαν spiderman...

εε? εε?:Banane0:

ωωω πολυ καλη ιδεα για spiderman!!!:))))
Να βαλω δικα μου συννεφα δεν το σκεφτηκα καν, αλλα καλη ιδεα....
η οροφη συγουρα ξεφυγε, πολυ δυσκολο τελικα το καδρο με ευρυγωνιο, και μεγαλο σκοπευτρο βοηθαει. Θα πεταχτω ξανα απο κει μαλλον:))