Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Παίζει από μόνο του Blu-ray ή θέλει κι άλλο πρόγραμμα δίπλα;

Διαβάζοντας τα περί του νήματος, τα links κλπ. μπερδεύτηκα λίγο. Και για να μην κάνω τα πράγματα περίπλοκα, επειδή από κάπου "ιπταται" μια σχετική πληροφορία, ρωτάω ευθέως:

Το Arcsoft TotalMedia Theater 5 παίζει Blu-ray ή χρειάζεται και κάποιον player, από άλλον κατασκευαστή, ή ακόμα και της "μαμάς" εταιρείας;

Ερωτώ, διότι αν είναι έτσι, το συνολικό κόστος ανεβαίνει πολύ - 100 για το Arcsoft και άλλα 60-80 για (ανάλογο) BD player πιάσαμε ταβάνι ή μάλλον κεραμοσκεπή.
-

Απάντηση: Παίζει από μόνο του Blu-ray ή θέλει κι άλλο πρόγραμμα δίπλα;

Διαβάζοντας τα περί του νήματος, τα links κλπ. μπερδεύτηκα λίγο. Και για να μην κάνω τα πράγματα περίπλοκα, επειδή από κάπου "ιπταται" μια σχετική πληροφορία, ρωτάω ευθέως:

Το Arcsoft TotalMedia Theater 5 παίζει Blu-ray ή χρειάζεται και κάποιον player, από άλλον κατασκευαστή, ή ακόμα και της "μαμάς" εταιρείας;

Ερωτώ, διότι αν είναι έτσι, το συνολικό κόστος ανεβαίνει πολύ - 100 για το Arcsoft και άλλα 60-80 για (ανάλογο) BD player πιάσαμε ταβάνι ή μάλλον κεραμοσκεπή.
-

Η ερώτησή μου είναι μάλλον λανθασμένη. Από ότι είδα στο site του κατασκευαστή, το πρόγραμμα είναι και BD player (και DVD κλπ.). Όμως για να έχει κάποιος πλήρη σουίτα, χρειάζεται το TotalMedia Extreme 2 συν άλλα ίσως προγράμματα, στα οποία πάλι δεν βλέπω διαχείριση τηλεοπτικών σημάτων από ενσωματωμένη κάρτα TV. Ο κατασκευαστής πάντως προτείνει το TotalMedia Extreme 2 και το MediaConverter 7 ως companion products.

Εν τέλει, πολύ μπέρδεμα για το μέσο χρήστη. Δεν θα βρούμε κάτι που να τα κάνει όλα στο τέλος;

(φιλολογικό το ερώτημα, βέβαια, αλλά θα σκάσω αν δεν το πω)
-

Το ΤΜΤ ειναι το player. Δεν θες κατι αλλο.

Το Extreme ειναι για video editing κλπ φρου φρου.

Ταριφα ειναι αγαπητε. Όλα τα ''καλα'' players τοσο εχουν.

Θα μπορουσε να ειναι φθηνότερο, όντως αλλά δεν νομίζω οτι ειναι και τόσα πολλα τα ~70 για κατι που το χρησιμοποιεις καθε μερα.

Εκτος αν μιλαμε με δεδομενα Ελλαδος που το software το εχουμε μαθει στο τσαμπα...

Ταριφα ειναι αγαπητε. Όλα τα ''καλα'' players τοσο εχουν.

Θα μπορουσε να ειναι φθηνότερο, όντως αλλά δεν νομίζω οτι ειναι και τόσα πολλα τα ~70 για κατι που το χρησιμοποιεις καθε μερα.

Εκτος αν μιλαμε με δεδομενα Ελλαδος που το software το εχουμε μαθει στο τσαμπα...
Αν ειχε ΠΑΝΤΑ 70-75 δολλαρια ,θα το θεωρουσα λογικο και οχι οποτε γουσταρουν να βαζουν προσφορες μειον 20-35% με κουπονια.Το tmt2 το εβαλαν προσφορα, 2 μερες μετα που το αγορασα....

Δλδ το πρόβλημα σου είναι όχι η τιμή αλλά το ότι κάνουν που και που προσφορές;

Και αυτό επειδή εσύ έχασες μία από αυτές;

btw θα μπορούσες να ζητήσεις refund και να το ξαναγοράσεις μετά, από άλλο email / account, με την τιμή της προσφοράς. Είχες κάθε δικαίωμα.

Το κοίταξα λίγο αλλά πολύ-πολύ πρόχειρα. Οι εντυπώσεις ανάμικτες πρός αρνητικές.
Κοίταξα κυρίως για MKV μήπως και αντικαταστήσει τον MPC-HC. Απ´ότι φαίνεται μάλλον όχι. Έχει ένα πολύ καλό χαρακτηρηστικό, αλλάζεις μέγεθος και θέση στους υπότιτλους on the fly αλλά ταυτόχρονα έχει το μειονέκτημα οτι δεν μπορείς να ορίσεις εσύ το μέγεθος της γραμματοσειράς. Έχει μια standard δική του κι εσύ θα πρέπει κάθε φορά, σε κάθε ταινία να τη διορθώνεις αφού το μέγεθος είναι πολύ μικρό.
Στον ήχο μιά από τα ίδια με το ΤΜΤ 3, παίζεις DTS κι ο AV γράφει DD PLII. Κι έχει και σχετικά πυκνά κολλήματα άν το πειράζεις την ώρα που παίζει.
Μιλάω πάντα για ματρόσκες γιατί, κυρίως, αυτό με ενδιαφέρει. Τα BLU-RAY ελπίζω οτι θα τα παίζει απροβλημάτιστα όπως και το ΤΜΤ 3. Για 3D και τα λοιπά ούτε που ασχολήθηκα αφού μου λείπει και ο σχετικός εξοπλισμός.

Καπου ελεγαν λεει ότι εχει θεμα με το παιδι σου (το media browser καλέ :p) ;

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Καπου ελεγαν λεει ότι εχει θεμα με το παιδι σου (το media browser καλέ :p) ;

Θα το κοιτάξω σήμερα και θα σου πώ...
Πρός το παρόν πολύ λίγο με απασχολεί αφού δεν βλέπω να μου χρησιμεύει σε κάτι, δεν βλέπω τι παραπάνω μπορεί να μου δώσει απ´ότι το ΤΜΤ 3 (Blu-Ray) και MPC-HC (Mkv) που χρησιμοποιώ τώρα με τον Media Browser.
Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.

Γιατι δεν δοκιμάζεις να δεις;

(Θεωρητικά θα δούμε αλλά βαριέμαι να δοκιμάσω :p)

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Τελικα αν βαλουμς ενα 3d blu ray, εχουμε 3d μεσο προβολης, μια 68xx , και το tmt 5 θα δουμε 3d ή δε θα δουμε :hmmmm2:

Τι τα θές όλα αυτά;

Λούσου με
vac-ultrex.jpg
και θα δείς... :p

Οχι, αλλα εχω μια τηλεοραση 3d...

Χμμ... και πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο το 3d στην τηλεοραση?Θα ηθελα την αποψη σου μιας και την τελευταια στιγμη δεν προχωρησα στην αγορα μιας 50vt20.
Οι πιο πολλες 46-50 ιντσων 3d που εχω δει (panny 50vt20 included) απλα δεν αξιζουν τον κοπο οταν ενα τυπικο καθιστικο απεχει 3μ minimum απο την τηλεοραση.
Oι νεοι προβολεις 3d καθως και η panasonic 65vt20 ισως ειναι μονοδρομος για πραγματικο 3d (και οχι για να λεμε απλα οτι εχουμε 3d.).

Την τηλεοραση την εχω σε <3 μετρα και με τη βαση της μπορει να ερθει στα 2 αν χρειαστει. Ειναι σε κρεβατοκαμμαρα.
Μπαμπη και Τακη sorry για το off topic :p