Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Στα 24 παει να ανοιξει το Powerdvd και δεν το ανοιγει :p
Μαυριζει η οθονη και δεν παιζει τιποτε.
Ακριβως τα ιδια κανει και εμενα με κατευθειαν συνδεση pc-tv (ο ενισχυτης δεν ειναι "3D").H λυση, για μενα,ειναι προς το παρον, ΤΜΤ3+3D plugin και η προηγουμενη εκδοση PDVD με manual refreash στα 23hz (στα 24hz παπαλα) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ περιπτωσεις.

Ακριβως τα ιδια κανει και εμενα με κατευθειαν συνδεση pc-tv (ο ενισχυτης δεν ειναι "3D").H λυση, για μενα,ειναι προς το παρον, ΤΜΤ3+3D plugin και η προηγουμενη εκδοση PDVD με manual refreash στα 23hz (στα 24hz παπαλα) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ περιπτωσεις.
Ετσι παιζω μπαλα και εγω (Powerdvd προηγουμενη εκδοση).

Παντα μου αρεσε περισσοτερο το tmt ΑΛΛΑ μετα απο 2-3 ενημερωσεις,γιατι συνηθως, η πρωτη εκδοση ειχε προβληματα.Τωρα ειδικα για 3D,δεν μπορω να πω γιατι προχθες, μου ηρθε "φλασια" για τον συνδυασμο tmt+3d plugin και δεν εχω δει ολοκληρη ταινια με αυτο,απλα ειδα οτι δουλευει.

Last edited:
attachment.php

Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι που δεν έχω μπει στο τριπάκι του 3D. :D

Attachments

• thread_does_not_deliver.jpg
    thread_does_not_deliver.jpg
    64.7 KB · Views: 58
Aυτο το "23hz"-"24hz" της ati μας "εφαγε".Bεβαια, εχω και την λυση να γραφω τα bluray και να τα παιζω απο το ps3.Οσο για mediatank το egreat A1080 δεν το αλλαζω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Το HTPC του Συριου δεν παιζει γενικα :p

Ε ρε πλακα να βγουν οι νεοι jvc γρηγορα...
Τον κοβω τον Συριο να κανει order απο play & amazon οτι blu ray αποτελεσμα του βγαλει η αναζητηση με φιλτρο "3D" :flipout: :afro: :grandpa: :slapface:
Η αγορα θα πρεπει να δικαιολογηθει ... :grinning-smiley-043

Είναι λίγο άσχετο το πρόβλημα μου αλλά επιδη δε ξέρω που να απευθυνθώ θα ρωτήσω εδώ και αν είναι ας μεταφερθεί Άλου το post .παίζω με ΤΜΤ 5 τα original bluray από το σκληρό δίσκο του pc..σε όλες της ταινίες σε άλλες λιγότερο σε άλλες περισσότερο …κανει ..σα να πηγαίνει ..πώς να το πω …σα να κολάι σα να κρασαρι και να μην έχει ομαλή κίνηση… κάνει <ανεπαίσθητα> κολλήματα ….που ώμος όταν γίνονται αντιληπτά γίνονται πολύ εκνευριστικά σε σημείο που δε μπορείς να παρακολουθήσεις εύκολα…
Μήπως φταίει το pc μου …?αν και βλέπω στη διαχείριση εργασιών ότι ο επεξεργαστής δουλεύει μέχρι 70 το πολύ 80%
Το σύστημα μου είναι…
Intel core 2duo 2400
Ram 4G με καλό χρονισμό
Κάρτα γραφικών nvidia 8800 GTS (512)
Σκληρός δίσκος 2Τ

Νομίζω ότι η 8800 δεν εχει HA για H264 κλπ οποτε, με την CPU που έχεις (σχετική μικρή) το 70-80% ειναι λογικό (και θα χτυπάει και 100αρια ανα διαστηματα πιθανότατα).

Αν θες να ξεκινησεις από ''σιγουρη βάση'' αλλάζεις CPU ή VGA.

Νομίζω ότι η 8800 δεν εχει HA για H264 κλπ οποτε, με την CPU που έχεις (σχετική μικρή) το 70-80% ειναι λογικό (και θα χτυπάει και 100αρια ανα διαστηματα πιθανότατα).

Αν θες να ξεκινησεις από ''σιγουρη βάση'' αλλάζεις CPU ή VGA.
Xμ… δύσκολα τα πράγματα ….κάρτα γραφικών τι μου προτείνετε για να παίζει απροβλημάτιστα..? γιατί από επεξεργαστή η μητρική μου δεν έχει πολλά περιθώρια για βελτιώσεις .. μέχρι 2600 επεξεργαστή μπορώ να βάλω …οπότε για να μην πάι στα σκουπίδια όλο το σύστημα …μήπως το σώσω με μια κάρτα γραφικών… όποιος ξέρει ας πρωτινή κατι…