Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Εδώ γελάμε!

Αυτό που έκανε ο τύπος (εικόνα από dvi, ήχος από hdmi) είναι αυτό που έκανα τόσο καιρό τώρα με το προηγούμενο setup.

Θεώρησα δεδομένο ότι η ATI θα έδινε το 3D μόνο μέσω HDMI (μία έξοδος σε κάθε κάρτα) εξ' ου και ξεκίνησα τον κυκεωνα των αλλαγών.

Ειναι αυτό που σου έλεγα Τάκη που προσπάθησα να κάνω μετά: Να πάρω τον ήχο από την 2η 6870 που έχω στο PC. Αλλά αυτό δεν δούλευε.

Τελικά φαίνεται (και δεν ειναι και τεχνικό περίεργο) ότι οι έξοδοι DVI / HDMI δεν έχουν ουσιαστική διαφορά (πχ ''πρωτόκολλα HDMI 1.4'').

Edit

Για να γίνει αυτό βέβαια (απολύτως σωστά) πρέπει η ΑΤΙ να ρυθμιστεί σε Clone Mode (αλλιώς δεν δίνει ήχο στην έξοδο της). Και εκεί Τάκη θυμάσαι ότι είχαμε θέμα με τις 6870 να κλειδώσουν στα 23,976.

Last edited:
Re: Απάντηση: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Εδω γελαμε οντως (με εσενα)!

:p
Φαντάζομαι την ηδονή των χρημάτων και της λαχτάρας που γλύτωσες (και αντιστρόφως που εγώ δεν γλύτωσα) : Precious! :p

(κοιτα το edit μου)

Παντως η 6850 εχει απιστευτα προβληματα και στην αναπαραγωγη mkv. Και με mp hc και με kmp η κινηση ειναι "σπαστη" λες και δειχνει καρε καρε (θα μπθ πεις καρε καρε πρεπει να δειχνει, αλλα καταλανβαινετε τι εννοω" ). Την κατασταση σωζει το fi της tv, χωρις το οποιο η θεαση ειναι αδυνατη.
Δοκιμαστηκε core avc, ffdshow καθως και ο codec του τελευταιου mp classic με τα ιδια τραγικα αποτελεσματα.

Φαντάζομαι την ηδονή των χρημάτων και της λαχτάρας που γλύτωσες (και αντιστρόφως που εγώ δεν γλύτωσα) : Precious! :p

(κοιτα το edit μου)

Αδιαφορω για τα edit σου! :p

Μου αρκει που ξοδεψες 2.500 και βαλε για να παιξεις 3D απο το πισι! :D

Re: Απάντηση: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Αδιαφορω για τα edit σου! :p

Μου αρκει που ξοδεψες 2.500 και βαλε για να παιξεις 3D απο το πισι! :D

Μα αυτό ακριβώς λέω: Οτι ηδονίζεσαι που δεν τα ξόδεψες εσύ και τα ξόδεψα εγώ. Ισως περισσότερο απ' ότι όταν έβλεπες το Avatar σε 3D στον X7. :p

Και που να δεις όταν ανακαλύψει ότι δείχνει το ίδιο και στον Χ9.... :p

παιδια εχω την nvidia gtx285 και την tv samsung c8000 και προσπαθω να παιξω 3d μεσω totalmedia 5 ενω στελνει κανονικα σημα 3d στην tv μου δειχνει μονο στα μισα αριστερα της tv την εικονα και τρεμοπαιζει λιγο στα δεξια ενω ειναι fullscreen και ενω οι ριθμισεις ειναι στο αυτοματο και στην καρτα γραφικων γραφει κανονικα hdmi 1.4 3dtv. τι λετε να παιζει? και εχω βαλει και την version 260.99 της καρτας και εβαλα και το totalmedia 3 αλλα τιποτα εκει παλι τα ιδια

Μηπως εχεις ενεργοποιησει κανα "'demo'' mode (απο αυτα που δειχνουν ''μιση / μιση'' οθόνη) ;

μηπως θελει την σειρα γραφικων gtx 460 πανω? αλλα υποτειθετε βγαλανε update για να παιζουν και αυτες 3D

TotalMedia Theatre 5.0.1.86 Release Notes

NEW FEATURES:

1. Support Intel Sandy Bridge systems
2. Support Aero in Media Center plug-in
3. Add De-noise and Smoothness in Media Center plug-in
4. Support source/drive selection with keyboard in standard UI
5. ATI Catalyst 10.11/10.12 driver support

BUG FIXES:

1. Fix folder path issue for hard-drive content sent to Media Center plug-in
2. Launch Media Center plug-in in full-screen
3. Fix mouse cursor appearing during playback issue
4. Improve AV sync on some platforms
5. Fix no sound issue in some audio switching situations
6. Fix "endless splash screen" conflict with some applications
7. Fix chapter/title UI display issue
8. Fix "update the player" (red screen) error with some discs

Download link:

http://www.arcsoft.com/downloads/di...mediatheatre_5.0.1.80_5.0.1.86_update_all.exe

Εξαρταται τι εννοει ο ποιητης...

Αλλα πολυ φοβαμαι οτι ισως παιζει ο Pioneer τωρα... :p :p :p