ARD/ZDF HD promo στον Astra 1F

Και ZDF HD!

attachment.php

Attachments

• zdf_hd.jpg
    zdf_hd.jpg
    14.5 KB · Views: 86
Last edited:
Για να δείτε τις κάρτες των δύο νέων καναλιών θα πρέπει να κάνετε σάρωση στην συχνότητα του Arte HD (11362 H, SR 22000, FEC 2/3, Modulation DVB-S2 8PSK, Pilot: Off)

Καλησπέρα. Σε ποιό δορυφόρο είναι και με τι μέγεθος κατόπτρου λαμβάνονται τα δυο κανάλια;

Re: Απάντηση: ARD/ZDF HD promo στον Astra 1F

Καλησπέρα. Σε ποιό δορυφόρο είναι και με τι μέγεθος κατόπτρου λαμβάνονται τα δυο κανάλια;
astra 19.2 απο Πατρα με 1.20 πιατο snr 9.1db

Aν ειναι σταθερο το πιατο σου και κεντραρισμενο στον Astra παρε το καλυτερο lnb και πειραξε τη στρεψη του.Πιθανοτατα θα σου κατεβει.

Attachments

• DSC00529.JPG
    DSC00529.JPG
    46.2 KB · Views: 14
  • DSC00531.JPG
    DSC00531.JPG
    63.9 KB · Views: 16
Έχω την εντύπωση παιδιά ότι με 1,20 από Αθήνα μάλλον δεν πρέπει να βγαίνει ο ASTRA 1F.

Re: Απάντηση: ARD/ZDF HD promo στον Astra 1F

Έχω την εντύπωση παιδιά ότι με 1,20 από Αθήνα μάλλον δεν πρέπει να βγαίνει ο ASTRA 1F.

Φιλε μου δεν βλεπεις τις φωτο απο πανω ?
Και με ενα 1,00μ. ερχονται αλλα τις βραδυνες ωρες και μονο.
pilot : ON
Φιλικα.

Τα κανάλια δεν ξεκίνησαν ακόμα. Οι εικόνες που βλέπεις είναι promo δηλαδή διαφημιστικές για τα κανάλια όταν ανοίξουν.

Θύμισε μας τις διαστάσεις του πιάτου σου για να σε διευκολύνουμε στις απαντήσεις. (πλάτος Χ ύψος)

Οι εκπομπές των δύο καναλιών θα γίνονται μόνο από τις 19.2 Ε.
Το γεγονός ότι τα δύο κρατικά εκπέμπουν και από τους Hotbird έχει να κάνει με το τεράστιο γεωγραφικό εύρος που καλύπτουν οι παραπάνω δορυφόροι.

Θύμισε μας τις διαστάσεις του πιάτου σου για να σε διευκολύνουμε στις απαντήσεις. (πλάτος Χ ύψος)

Είναι 1,20 κινητό από κέντρο Αθήνας. Ευχαριστώ.

παιδια σας χαιρετω.πρωτο μου ποστ για να σας πληροφορησω οτι απο σημερα μαλλον τερμα οι καρτες στα erst hd kai zdf hd και ξεκινησαν τα προμο βιντεακια!δεν ξερω αν ειχαν ξεκινησει κα πιο πριν και κανω λαθος παντως εγω πρωτη φορα τα βλεπω...