Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ παρατήρησα κάποια καθυστέρηση. Το αποδίδω όμως στις γραμμές του ΟΤΕ. Για να καταλάβετε εχθές μέχρι το βράδυ δεν είχα DSL . Σήμερα ´που έχω είναι σαν να έχω ISDN Η
Το πρωί στο γραφείο με DSL δεν έτρεχε καλά.Αυτο όμως αφορούσε σχεδόν όλα τα sites, όπως διαπίστωσα...άρα πρόβλημα μάλλον του OTE.
Τώρα απο το σπίτι με απλή γραμή, πάει σφαίρα!!!
Υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στις γραμμές DSL σε όλη την Β.Ελλάδα τουλάχιστον.
Το πρόβλημα ξεκίνησε Δευτέρα μεσημέρι όπου κανένας δεν είχε internet και άρχισε να επανέρχεται από το απόγευμα αλλά με μικρές ταχύτητες.
Σήμερα είναι όλα οκ
Επειδή αρκετοί έχουμε πρόβλημα σήμερα, ο Νίκος μίλησε με την εταιρεία που μας παρέχει τη σύνδεση και σε κάποια tests που έγιναν διαπιστώθηκε οτι απο την πλευρά τους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ταχύτητας.
Πιθανώς να είναι κάποιο πρόβλημα του ΟΤΕ.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω προβλήματα ταχύτητας που δεν οφείλονται στην γραμμή μια και άλλα site πάνε κανονικά. Ειδικά στο post reply έχω σοβαρό πρόβλημα.
Σας επιβαιβεωνω οτι αυτην την στιγμη που βρηκα ιντερνετ και μπηκα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με forthnet και 384 dsl. Προφανως ειναι προβλημα του ΟΤΕ γενικοτερο. Το σιγουρο παντως ειναι οτι εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα ταχυτητας.
Εγώ με pstn από το δωμάτιο ξενοδοχείου μια χαρά το βλέπω. Με το που πατάω σε κάποιο θέμα, κάνει 2-3 δευτερόλεπτα η μπάρα και μετά έρχεται ολόκληρη η σελίδα μονομιάς. Παίζεις άνετα πάντως χωρίς δυσφορία.