Αργός ο server;

σημερα τουλαχιστον 2 φορες εκανε τα ιδια.

Οχι οπως χτες που ειχε πεσει τελειως λογω αναβαθμισης.

Σερνεται μονο αυτη η ιστοσελιδα και τσεκαρισμενη απο 4 διαφορετικους περιηγητες .

Υπαρχει θεμα.Και δεν ειναι προβλημα του παροχου. Εχω 4νετ.

Μία από τα ίδια και τώρα, μήπως να του δώσουμε βιταμίνες ????

Οποιος θελει μπορει αυτη την στιγμη να ερθει εδω που ειμαι στην Χαμοστερνας να διαπιστωσει αν παει αργα η οχι. Δεν εχω καποιο αλλο αποδεικτικο να σας παραθεσω.

ΥΓ. Και εγω HOL εχω

Re: Απάντηση: Αργός ο server;

Οποιος θελει μπορει αυτη την στιγμη να ερθει εδω που ειμαι στην Χαμοστερνας να διαπιστωσει αν παει αργα η οχι. Δεν εχω καποιο αλλο αποδεικτικο να σας παραθεσω.

ΥΓ. Και εγω HOL εχω

Φίλε Νίκο (είμαστε και γείτονες όταν έρχομαι αθήνα) το ότι καμιά φορά έχει καθυστέρηση το αισθάνομαι και εγώ (τελικά πρέπει το δίκτυο να είναι θυλικού γένους).
Απ'ότι έχω καταλάβει, συχνά κάνεις εργασίες αναβάθμισης στον server και θα πρότεινα όταν γίνεται αυτό (όπως χθες βράδυ) να ενημερώνεις ούτως ώστε να γνωρίζουμε τι γίνεται και να μην το χρεώνουμε σε αυτόν.

Όταν βέβαια συντρέχει λόγος καθυστέρησης.

ΥΓ Εγώ έχω 4νετ και είμαι καλά.:BDGBGDB55:

Σακη το χθεσινο ηταν τελειως εκτακτο οποτε δεν ειχα τον χρονο για ενημερωση. Οποτε ειναι κατι προγραμματισμενο εννοειται πως υπαρχει ενημερωση. Απλα εχθες εκτος του οτι ηταν εκτακτο μας πηρε και λιγο παραπανω χρονο να το τελειωσουμε. Μιας και εισαι γειτονας θα χαρω πολυ να σε δω οταν ερθεις παλι απο τα μερη μου.

Σημερα παντως ειχα κατι database error.Γενικα σερνεται σε μενα.Οtenet εδω.

αυτό που έχω παρατηρήσει όταν αναφέρουν τα υπόλοιπα παιδιά οτι σέρνεται είναι να μην μπορεί να γεμίσει η μπάρα του explorer ως συνήθως...

πάει μέχρι την μέση, κολλάει για ενα-δυο sec και μετά συνεχίζει να φορτώνει κανονικά.

forthnet 1mbit έχω .

υ.γ αλλά για να το λένε τα παιδιά δεν θα είναι στην τύχη.
είμαι σίγουρος οτι θα βρεις την ρίζα του κακού Νίκο :a0210: