Αργός ο server;

Ειμαι απο τις 6 μεσα και εχω κανει απειρα πραγματα οπως δημιουργια νεων κατηγοριων, δικαιωματα μελων στις νεες κατηγοριες κτλ. και ολα πανε μια χαρα. Δεν εχει καθυστερησει καθολου. Τα λεω ενδεικτικα μιας και τυχαινει ολο το απογευμα να ειμαι μεσα και να κανω δουλειες.

me too ... με tellas κανένα πρόβλημα αυτές τις μέρες. Οσοι έχουν πρόβλημα στραφείτε προς provider μεριά!

Re: Απάντηση: Αργός ο server;

Δημητρη μιας και τωρα που το ανεφερες ειμαι απο πανω σε ενημερωνω οτι δεν αντιμετωπιζω με HOL κανενα απολυτως προβλημα. Παει ταχυτατα.

τό ίδιο ταχύτατα πάνε με otenet όλα τα άλλα sites....
-bye-

θερμή παράκληση:
Ας γράψουν τα μέλη μας στο παρόν thread πως ανταποκρίνεται το site στον provider τους.
Επίσης να αναφέρουν τον πάροχο.

Επίσης να αναφέρουν ΚΑΙ αυτοί που ΔΕΝ έχουν πρόβλημα.
πρέπει κάπως να καταλάβουμε τί γίνεται...

θερμή παράκληση:
Ας γράψουν τα μέλη μας στο παρόν thread πως ανταποκρίνεται το site στον provider τους.
Επίσης να αναφέρουν τον πάροχο.

Επίσης να αναφέρουν ΚΑΙ αυτοί που ΔΕΝ έχουν πρόβλημα.
πρέπει κάπως να καταλάβουμε τί γίνεται...

Λοιπόν, τώρα μια χαρά πηγαίνει. Όχι όπως όταν είμαστε στα φυσιολογικά, αλλά καλά.
Στο διάστημα 4 με 5 σήμερα δεινοπάθησα...
Υπάρχουν μικρά διαστήματα σε κάθε μέρα που αδικαιολόγητα κολλάει πολύ. Υπάρχουν κι άλλα που δεν πιάνεται.
Forthnet 24αρα

Αυτες τις μερες Κωστα καθε μεσημερι και λογω του οτι αναφερατε προβληματα ειχα ενημερωσει τον παροχο και καναμε αναβαθμισεις και για να μην κλειδωσουμε το φορουμ τις καναμε live. Ισως καποιες στιγμες που δεινοπαθουσες ειχε να κανει και με αυτο.

Re: Απάντηση: Αργός ο server;

Αυτες τις μερες Κωστα καθε μεσημερι και λογω του οτι αναφερατε προβληματα ειχα ενημερωσει τον παροχο και καναμε αναβαθμισεις και για να μην κλειδωσουμε το φορουμ τις καναμε live. Ισως καποιες στιγμες που δεινοπαθουσες ειχε να κανει και με αυτο.

Οκ Νίκο, thanks!:a0210:

πάντως από ενα γρήγορο ψάξιμο που έκανα το πρόβλημα είναι
πιο έντονο σε αυτούς που έχουν ΟΤΕΝΕΤ !
μπορεί να κάνω και λάθος

Μετά τις 11 το πρωί σέρνομαι με otenet, ενώ τα άλλα σάιτ πάνε σφαίρα.
Το μεσημέρι καμιά φορά σφαίρα, καμιά φορά πολύ αργά.
Το βράδυ κανένα πρόβλημα.

Πειραιάς, conn-x, μια χαρά (ελάχιστες φορές έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα γενικώς)

εγώ με οτενετ και connx χιλιάρι και στο σπίτι και στη δουλειά σέρνομαι.
ιδίως μετά το μεσημέρι, 2 η ώρα.
Και μετά μέχρι βράδυ.
Τώρα μάλιστα γιά να γίνει μιά απλή φόρτωση σελίδας θέλει 15-20 δλ

όλα τα άλλα φυσάνε.