Aris παραβολικό 2.40μ - Καλώς ήρθα στην παρέα των 2+ m

Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε :ernaehrung004:
Εαν κατεβάζει και BBC HD τότε να δεις τρέλα!!!! :Banane0::BDGBGDB55:

νατα μας και ο Big Brother της Ρόδου........ βάλτου καμουφλάζ
MSN-Emoticon-soldier-152.gif
μην σε περάσουνε για βάση ραντάρ Πανούλη !!!!!!!!

ζηλεύωωωωωωω-bye--bye-

Re: Απάντηση: Aris παραβολικό 2.40μ - Καλώς ήρθα στην παρέα των 2+ m

Φίλιππε, σ' ευχαριστώ πολύ φίλε :ADFADF1:

Ζώη, θα του το πω, χίλια ευχαριστώ για την επισήμανση :ernaehrung004:

Πως σας φαίνεται?
kalo ine Pano mexri na mas diksi afta pou theloume !! ti lnb sou vazi ?? kai ti feedhorn??
malon invcam.
aspro tetraplo i diplo???
piata iparxoune pola hd omos ena !!!!
:award::award:

καλοριζικο πανο εχω ακριβως το ιδιο, οντως ΤΕΡΑΣ .Σε αυτο ειδικα το αρις μπαινουν και προσθηκες και μπορει να φτασει τα 3.40 , δε φανταζεσαι τι τραβηξαμε να το φερωμε στη ταρατσα και τι τραβηξα να το ρυθμισω.Καλες θεασεις και η ΠΑΝΑΘΑ το πρωταθλημα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Aris παραβολικό 2.40μ - Καλώς ήρθα στην παρέα των 2+ m

kalo ine Pano mexri na mas diksi afta pou theloume !! ti lnb sou vazi ?? kai ti feedhorn??
malon invcam.
aspro tetraplo i diplo???
piata iparxoune pola hd omos ena !!!!
:award::award:

Το LNB το βάλαμε ήδη Ζώη, απλά έβρεχε και δεν μπορούσα να τραβήξω φωτογραφία. Είναι της invacom, ενα που έχει μέσα στην τρύπα 2 χρυσά σιδεράκια. Μου είπε ότι είναι το καλύτερο. Θυμάμαι ότι έγραφε 0.3db ευαισθησία.

εινα 4απλο?τετειο να βαλεισ για να παρεισ τισ δυο καλυτερεσ εξοδουσ αν το εχεισ για skyhd.ποσο το πηρεσ?περιμενουμε να μασ πεισ ποια καναλια κατεβαζεισ και μεχρι τι ωρεσ.καλοριζικο.εγω η αυτο η το DH το 2.70 για ΧΙΟ που ειναι ποιο δυσκολα θα παρω.και καλεσ HD θεασησ

Χαλια!!! Χαλια!!!

+1

ενα ματσο ασπρα σιδερα...σιγα,το εχουμε ξαναδει το εργο στους απεναντι.:bigcry:
περιμενουμε φωτο οταν θα τελειωσεις με το καλο και τοτε θα πουμε την γνωμη μας.

οι φωτο θα ειναι απο το προβολι για να αρχισω απο τωρα τις :worshippy:

Απάντηση: Re: Aris παραβολικό 2.40μ - Καλώς ήρθα στην παρέα των 2+ m

εινα 4απλο?τετειο να βαλεισ για να παρεισ τισ δυο καλυτερεσ εξοδουσ αν το εχεισ για skyhd.ποσο το πηρεσ?περιμενουμε να μασ πεισ ποια καναλια κατεβαζεισ και μεχρι τι ωρεσ.καλοριζικο.εγω η αυτο η το DH το 2.70 για ΧΙΟ που ειναι ποιο δυσκολα θα παρω.και καλεσ HD θεασησ

Τι εννοείς τετραπλό? Αφού θα έχει μοτέρ και θα είναι κινητό το πιάτο. Απο κανάλια, μόλις τελειώσει η εγκατάσταση και μπουν και τα ηλεκτρικά στο σπίτι, τότε θα μπορώ να σας πω. Μέχρι τότε απλά υπομονή, όπως άλλωστε κάνω κι εγώ :smash:

οι φωτο θα ειναι απο το προβολι για να αρχισω απο τωρα τις :worshippy:

Θα προσπαθήσω να σου βάλω φωτογραφία που να παίζει το προβόλι ένα κανάλι HD στο οποίο να κάνει αφιέρωμα στην PX70 :D

Τι εννοείς τετραπλό? Αφού θα έχει μοτέρ και θα είναι κινητό το πιάτο. Απο κανάλια, μόλις τελειώσει η εγκατάσταση και μπουν και τα ηλεκτρικά στο σπίτι, τότε θα μπορώ να σας πω. Μέχρι τότε απλά υπομονή, όπως άλλωστε κάνω κι εγώ :smash:

4πλο ώστε να έχεις τουλάχιστον τα 3 που θέλει για PVR λειτουργία και ίσως για κανα ακόμα δέκτη σε άλλο δωμάτιο ...

4πλο ώστε να έχεις τουλάχιστον τα 3 που θέλει για PVR λειτουργία και ίσως για κανα ακόμα δέκτη σε άλλο δωμάτιο ...

Νίκο, το μεγάλο πιάτο θα κατεβαίνει αποκλειστικά στο καθιστικό, που θα είναι και όλα τα μηχανήματά μου εκεί μαζεμένα.
Για τα υπόλοιπα δωμάτια, θα κατέβει το άλλο πιάτο (1.20μ-Televes) που έχω τοποθετήσει με 3 LNB (Hotbird, Astra, Eutelsat 16º). :antlers:

Καλορίζικο φίλε μου. Μην ξεχάσεις να μας πεις ποια κανάλια κατεβάζεις. Επίσης εάν δεν σε πειράζει, τι κόστος είχε η αγορά του?

Παιδιά, κόστος περίπου στα 1000 θα μου βγει, αλλά οι τιμές τις αγοράς είναι μεγαλύτερες. Απλά επειδή δεν βάζω μόνο το πιάτο, αλλά κι άλλα πράγματα (θυροτηλεοράσεις, συναγερμούς, 2ο πιάτο 1.20μ με 3 Lnbs, κεραίες επίγειου σήματος,...) η τιμή επειδή είναι και φίλος ήταν ευκαιρία. Διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση, για το συγκεκριμένο κιόλας πιάτο, που είναι κορυφαίο ποιοτικά, να πληρώσω κάτω από 1400-1500 !!!

Καλοριζικο Πανο. Πιστευω πως θα μεινεις αρκετα ευχαρηστημενος. Ευχομαι να εχεις ανοιχτο οριζοντα απο Δυση ως την Ανατολη.

Περιμενουμε τις πρωτες αναφορες ποιοτητας σηματος στα δυσκολα για τη Ροδο :)

Σ' ευχαριστώ πολύ Χρήστο :ernaehrung004:

Εσύ σε αυτό το θέμα είσαι από τους τυχερούς της υπόθεσης, αφού όλους τους δορυφόρους τους πιάνεις με πολύ μικρότερα πιάτα και δεν χρειάζεσαι να ανεβάζεις στις ταράτσες θηρία σαν το δικό μου. Μόλις μπω στο σπίτι εννοείται ότι θα ξεκινησουν και οι αναφορές λήψεις :award: