Αριστούργημα

Re: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Εδώ πληρώνουμε για το καλύτερο σκληρό δίσκο της χρονιάς. Και όπως είχα γράψει από τον πρώτο τους, είναι η μπάντα που του ανοίγει τα όρια του τελειωμένου είδους.

Ρε Μήτσο, ξέρεις πως σ' αγαπώ και δεν θα με παρεξηγήσεις ...

Άκουσα τα δυό παραπάνω τραγουδάκια ... εσύ, με τις τόσες ώρες στο κοντέρ ακροάσεων, έπαθες δηλαδή την πλάκα σου ; και είδες και ανανεώσεις, επαναφορμαρίσματα, κλπ. του τελειωμένου είδους ;;;

Λυπάμαι, εγώ απλά άκουσα δυό συμπαθητικά άσματα ...

Αν και κοσμεί το avatar μου εδώ και δυο μέρες, δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με το καινούργιο τους...Το προηγούμενο είναι πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω...Να μην πω για τα πιο παλιά....

Re: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Εδώ πληρώνουμε για το καλύτερο σκληρό δίσκο της χρονιάς. Και όπως είχα γράψει από τον πρώτο τους, είναι η μπάντα που του ανοίγει τα όρια του τελειωμένου είδους.

Τσέκαρε το νέο των MACHINE HEAD...

Ο.κ. Σπύρο.:drummer:

Εμένα η πρόσμιξη με ποπ πινελιές , τα φωνητικά που έχουν ανέβει δύο επίπεδα αλλά και η λυρική ματιά τους , μου άρεσαν πολύ.

Καλά ούτε εγώ το συγκρίνω με το προηγούμενο.

Δημοκηδή (Σπυράκο) τα συμπαθητικά πράγματα ή τα ωραία πράγματα στο είδος ,τα κυνηγάω με το τουφέκι. Πολύ λίγα πλέον. 3-4 μπάντες μου έχουν απομείνει αλλά τις καραγουστάρω. -bye-

Ο.κ. Σπύρο.:drummer:

Εμένα η πρόσμιξη με ποπ πινελιές , τα φωνητικά που έχουν ανέβει δύο επίπεδα αλλά και η λυρική ματιά τους , μου άρεσαν πολύ.

Καλά ούτε εγώ το συγκρίνω με το προηγούμενο.

Δημοκηδή (Σπυράκο) τα συμπαθητικά πράγματα ή τα ωραία πράγματα στο είδος ,τα κυνηγάω με το τουφέκι. Πολύ λίγα πλέον. 3-4 μπάντες μου έχουν απομείνει αλλά τις καραγουστάρω. -bye-

Από τα δείγματα, θα συμφωνήσω με Σπύρο. Ούτε σύγκριση με Crack the skye. Και τίποτα το ιδιαίτερα συγκλονιστικό.

Αλλά κρατάω πισινή γιατί με ''σκληρές'' και ροκ μπάντες έχω γίνει ανάλογα σκληρός κι απαιτητικός κι εγώ τον τελευταίο καιρό και δεν βρίσκω τίποτα:violent-smiley-030:.

Σπύρε από Machine Head άκουσα το Burning red και δε μου πε τίποτα. Αξίζει να δοκιμάσω το καινούργιο ή μπά?

Αλλά κρατάω πισινή γιατί με ''σκληρές'' και ροκ μπάντες έχω γίνει ανάλογα σκληρός κι απαιτητικός κι εγώ τον τελευταίο καιρό και δεν βρίσκω τίποτα:violent-smiley-030:.

it's called evolution, son.
evolving as a listener means you might have a good chance to evolve as a musician too.

Gut!
Sehr Gut!

:award:

Last edited:
Παρομοίως συμφωνώ με το Σπύρο, μετά το crack the sky που ήταν δίσκος αριστούργημα αυτό εδώ, από τα δείγματα που άκουσα, μου φαίνεται πολύ κατώτερο.

Ίσως ο πιο απενοχοποιημένος, "τραγουδιστός", οργανικός δίσκος τους. Γιατί μετά από ένα Crack the Skye δεν κοιτάς πίσω, απλά πας για άλλα. Ασυναγώνιστο ατού τους παραμένουν τα διπλά και τριπλά φωνητικά που προσδίδουν άλλη διάσταση στο τελικό αποτέλεσμα.

http://www.youtube.com/watch?v=fte2YrMta7g&feature=grec_index