Αριστούργημα

Re: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

O δίσκος δεν είναι μέταλ.
Αν τον προσεγγίσουμε έτσι χάσαμε το νόημα και πέσαμε στο λάθος να το κλισάρουμε.
Το ότι δανείζεται πράγματα από χίλια είδη, λέει σημαντικά. Αλλά βλέπω ότι μας παραφορτώνει το μυαλό ο σκληρός ήχος... Έτσι γίνεται πάντα αν τα βάζουμε όλα στο κουτάκι τους... Δυστυχώς (και ευτυχώς για μας) δεν είναι έτσι στη μουσική. Κανόνες γιοκ.

Το Crack the Skye είναι πολύ μακρύ ταξίδι. Από τον καθένα εξαρτάται αν έχει μαζί του τα απαραίτητα να το φχαριστηθεί.
Το ροκ κατέκτησε μαζί του άλλη μια γωνιά του σύμπαντος. Απομένουν τρισεκατομμύρια άλλες ακόμα...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-bye-

O δίσκος δεν είναι μέταλ.
Αν τον προσεγγίσουμε έτσι χάσαμε το νόημα και πέσαμε στο λάθος να το κλισάρουμε.
Το ότι δανείζεται πράγματα από χίλια είδη, λέει σημαντικά. Αλλά βλέπω ότι μας παραφορτώνει το μυαλό ο σκληρός ήχος... Έτσι γίνεται πάντα αν τα βάζουμε όλα στο κουτάκι τους... Δυστυχώς (και ευτυχώς για μας) δεν είναι έτσι στη μουσική. Κανόνες γιοκ.

Το Crack the Skye είναι πολύ μακρύ ταξίδι. Από τον καθένα εξαρτάται αν έχει μαζί του τα απαραίτητα να το φχαριστηθεί.
Το ροκ κατέκτησε μαζί του άλλη μια γωνιά του σύμπαντος. Απομένουν τρισεκατομμύρια άλλες ακόμα...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-bye-

κάπου πρέπει να το βάλουμε και αυτό βρε Κωστα..δεν γίνεται να μείνει
μόνο του σε κάποιο ράφι..:flipout:

τεσπα..σήμερα πήγα και το πήρα πριν απ λίγο....θα το λιώσω καμιά βδομάδα
και θα σας πω ...

καλή ανάσταση και από μένα σε όλους

κάπου πρέπει να το βάλουμε και αυτό βρε Κωστα..δεν γίνεται να μείνει
μόνο του σε κάποιο ράφι..:flipout:

με τα ζυμαρικά στο ράφι της κουζίνας, εκεί ταιριάζει πιο πολύ:flipout::ernaehrung004:

Όποιος εχει ανοικτα ματια, αυτια και εν γενει μυαλο, τις ''ταμπελες'' τις χρησιμοποιει αποκλειστικα και μόνο ως ενα πρωτο και απλως ενδεικτικο εργαλειο για να παρει μια ιδεα του τι περίπου να περιμενει σε ''τεχνικό'' επιπεδο.

Από εκει και περα όποιος ''αυτοπεριορίζει'' το μυαλο και κατα συνεπεια τις εμπειρίες του με ''δικαιολογία'' τις ''ταμπελες'' κακό του κεφαλιου του.

Re: Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Μην το λες, Σπύρο, και στη ska έχει ορισμένα πράγματα που ξεφεύγουν... ;)

Προσωπικά, δε μου καθόταν ποτέ καλά το metal. Δεν ξέρω γιατί, προσπάθησα και δε μου βγήκε.
Είναι και θέμα γούστου. Εκεί που ένας θεωρεί μια σύνθεση ιδιοφυή, άλλος τη θεωρεί φλυαρία.

δεν πάω κόντρα στα προσωπικά γούστα,,αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι
παντού υπάρχουν φλύαροι και παντού ιδιοφυΐες...
με τους συγκεκριμένους ξέρεις τι παίζει??
ότι είναι και φλύαροι και ιδιοφυΐες...το συγκεκριμένο κατά την γνώμη μου
είναι επικίνδυνος συνδυασμός....;)
τον ακούω τον και μέχρι στιγμής μόνο με το καλό κόκκινο κρασί μπορώ να
τον παρομοιάσω...όσο πίνεις θέλεις και άλλο
δεν θα μιλήσω για funk μέτρα όπως είπε ο Δημήτρης γιατι εκει που προσπαθω
να τα εντοπίσω μου πετάγονται δεκάδες το ένα μέσα στο άλλο...

όποιος βρει τι θυμίζει το μπάσιμο στο Divinations κερδίζει ένα....λουκούμι...

Αν και δε νομίζω να μου καθίσει καλά, θα το δοκιμάσω.

Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν ξέρεις...

Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Αριστούργημα αυτή η φασαρία; ΕΛΕΟΣ!
Και δεν φτάνει που ήταν σκέτη αγχωτική βαβούρα, ήταν και χιλιοclippαρισμένη η εγγραφή (όπως όλες οι νέες εγγραφές δυστυχώς) πράγμα που έκανε ακόμα χειρότερο τον πονοκέφαλο!
Μα θέλω να μου πείτε μπορείτε να ξεχωρίσετε μεταξύ τους τα κομμάτια του album το ένα από το άλλο; ;)

Τα απαιτούμενα baggage and luggage που λέγαμε...

Όσο πιο ποικίλλα, τόσο πιο διασκεδαστικό το ταξιδάκι.

Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Και δεν φτάνει που ήταν σκέτη αγχωτική βαβούρα, ήταν και χιλιοclippαρισμένη η εγγραφή (όπως όλες οι νέες εγγραφές δυστυχώς) πράγμα που έκανε ακόμα χειρότερο τον πονοκέφαλο!
Μα θέλω να μου πείτε μπορείτε να ξεχωρίσετε μεταξύ τους τα κομμάτια του album το ένα από το άλλο; ;)

οταν ακουσεις και το δευτερο κομματι σταματας , τα εχεις ακουσεις ολα .
αχ αυτη η νεολαια τι ευκολα χρησιμοποιει τετοιες λεξεις .....

.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

το αγόρασες???

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

το αγόρασες???

Οχι ευτυχώς!!!

Εχω αγοράσει άλλα για τα οποία είχα διαβάσει παρουσιάσεις εδώ στο AVClub και ομολογώ ότι ποτέ δεν βγήκα ζημιωμένος. Το αντίθετο μάλιστα.

Αν όμως είχα αγοράσει αυτό...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Οχι ευτυχώς!!!

Εχω αγοράσει άλλα για τα οποία είχα διαβάσει παρουσιάσεις εδώ στο AVClub και ομολογώ ότι ποτέ δεν βγήκα ζημιωμένος. Το αντίθετο μάλιστα.

Αν όμως είχα αγοράσει αυτό...

δηλαδή δεν το έχεις ακούσει..εμείς μιλάμε για κάτι που αγοράσαμε
και που όλη την βδομάδα το έχουμε λιώσει...
στα πεταχτά και στα όρθια ακόμα και ο 20αρης τότε,, 50αρης τώρα με τα
ξεβαμμένα τσιν ,τις αμερικάνικες σημαίες για φόντο και τις δυο νότες που έκαναν τις τσαουσες να παραληρούν βαβούρα θα μου έμοιαζε,,
εδώ δεν μιλάμε για δυο νότες..μιλάμε για πανδαισία...

αφήστε βρε παιδιά λίγο αέρα και για εμάς..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

ξεβαμμένα τσιν ,τις αμερικάνικες σημαίες για φόντο και τις δυο νότες που έκαναν τις τσαουσες να παραληρούν βαβούρα θα μου έμοιαζε,,

To έχω ακούσει! Δεν το αγόρασα, το κατέβασα αν θέλεις να μάθεις. Γι αυτό δεν στενοχωριέμαι και δεν κλαίω τα λεφτά μου.
Το άκουσα όμως όλο αφ' ενός για να δω τι είναι αυτό το "αριστούργημα", αφ' ετέρου για να δω αν υπάρχει κάποιο κομμάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Οποιο κομμάτι και αν έβαζα να παίξει πάντα το ίδιο μού φαινόταν ότι άκουγα. Αλήθεια εσύ τα ξεχωρίζεις αν σού βάλουν να ακούσεις από την μέση ένα τυχαίο track χωρίς να ξέρεις ποιό είναι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Ένα καλοκαίρι στη Σαντορίνη πήγα με τη παρέα μέχρι το ηφαίστειο με το καραβάκι. Κάτσαμε περίπου ενα δίωρο κάνοντας περίπατο στα πετρώματα. Μερικοί δυσανασχετούσαν από την αρχή και κοίταζαν μονίμως το ρολόι...
Στα σίγουρα γεωλόγοι δεν ήταν...-bye-

p.s. η σιγουριά μερικών τσακίζει κόκκαλα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

To έχω ακούσει! Δεν το αγόρασα, το κατέβασα αν θέλεις να μάθεις. Γι αυτό δεν στενοχωριέμαι και δεν κλαίω τα λεφτά μου.
Το άκουσα όμως όλο αφ' ενός για να δω τι είναι αυτό το "αριστούργημα", αφ' ετέρου για να δω αν υπάρχει κάποιο κομμάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Οποιο κομμάτι και αν έβαζα να παίξει πάντα το ίδιο μού φαινόταν ότι άκουγα. Αλήθεια εσύ τα ξεχωρίζεις αν σού βάλουν να ακούσεις από την μέση ένα τυχαίο track χωρίς να ξέρεις ποιό είναι;

τι να ξεχωρίσω...εδώ μιλάμε για οντότητα...δεν μιλάμε για 7 τυχαία κομμάτια
το ένα δίπλα στο άλλο...
πίστεψέ με σε τέτοιες κυκλοφορίες το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να μάθω
τα ονόματα των κομματιών...
εδώ τον πρώτο λόγο έχουν η τεχνική,,οι ιδέες και το μπόλιασμα τους..