Αριστούργημα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

τι να ξεχωρίσω...εδώ μιλάμε για οντότητα...δεν μιλάμε για 7 τυχαία κομμάτια
το ένα δίπλα στο άλλο...
πίστεψέ με σε τέτοιες κυκλοφορίες το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να μάθω
τα ονόματα των κομματιών...
εδώ τον πρώτο λόγο έχουν η τεχνική,,οι ιδέες και το μπόλιασμα τους..

μια τεχνικη μια ιδεα ενα μπολιασμα και νατο το αριστουργημα ..:flipout:

-bye-

Re: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

βρε μπας και δεν έχετε καλά στερεοφωνικά που σας φαίνεται βαβούρα??
για περάστε μια βόλτα απο την hi-end:grandpa:

Απάντηση: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Όταν δεν ξέρεις κιχ από κινέζικα, δεν πρόκειται να καταλάβεις κάποιον που μιλάει κινέζικα... Εγώ, αν και το συγκεκριμμένο άλμπουμ δεν το έχω ακούσει, έχω συναντήσει πολλές φορές μουσικές που τις θεωρώ ανυπόφορες. Όμως, όταν κάποιος -έστω και ένας- βρίσκει σε αυτές κάτι σημαντικό, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει κάτι που δεν μπορώ εγώ να το καταλάβω. Όχι ότι είμαι χαζός. Ούτε άσχετος. Απλά είμαι αλλού, εκπέμπω σε άλλο μήκος κύματος όπως ωραία είπε ο Σπύρος.
:grinning-smiley-043 από μένα για την παρουσίαση και ας είναι μάλλον απίθανο να "πάρω μεζέ"...

Απάντηση: Re: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

βρε μπας και δεν έχετε καλά στερεοφωνικά που σας φαίνεται βαβούρα??
για περάστε μια βόλτα απο την hi-end:grandpa:

ε... οχι να τον βαλουμε και στα στερεοφωνικα μας !:cool4:
στον υπολογιστη τον ακουσαμε :lollypop:

.

Όταν δεν ξέρεις κιχ από κινέζικα, δεν πρόκειται να καταλάβεις κάποιον που μιλάει κινέζικα... Εγώ, αν και το συγκεκριμμένο άλμπουμ δεν το έχω ακούσει, έχω συναντήσει πολλές φορές μουσικές που τις θεωρώ ανυπόφορες. Όμως, όταν κάποιος -έστω και ένας- βρίσκει σε αυτές κάτι σημαντικό, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει κάτι που δεν μπορώ εγώ να το καταλάβω. Όχι ότι είμαι χαζός. Ούτε άσχετος. Απλά είμαι αλλού, εκπέμπω σε άλλο μήκος κύματος όπως ωραία είπε ο Σπύρος.
:grinning-smiley-043 από μένα για την παρουσίαση και ας είναι μάλλον απίθανο να "πάρω μεζέ"...

ασε βρε Μιχαλη να κανουμε και λιγο πλακα , μας εχει φαει αυτος ο :grinning-smiley-043

ασε βρε Μιχαλη να κανουμε και λιγο πλακα , μας εχει φαει αυτος ο :grinning-smiley-043

Στέλιο μου, εδώ Μάριος...-bye-. Μια φορά δεν μου έχεις πετύχει το όνομα!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Μάλλον θα πρέπει να αλλάξω το nickname μου.:guitarist:

Στέλιο μου, εδώ Μάριος...-bye-. Μια φορά δεν μου έχεις πετύχει το όνομα!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Μάλλον θα πρέπει να αλλάξω το nickname μου.:guitarist:

Mαριος Μαριος Μαριος Μαριος

:stupido:

.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να πω ότι η παραγωγή είναι μια χαρά. Έχει βγει ο όγκος και οι ατμόσφαιρες άνετα.
Και μιλάμε για δύσκολα πράγματα για να αναδυθούν. Αν μάλιστα σε κάποια συστήματα ακούτε φασαρία ,φταίνε τα συστήματα 100%. Εγώ ακούω τα πάντα πεντακάθαρα σε μέτριο σύστημα.

Καλό θα είναι να δείτε και το dvd που υπάρχει στην limited edition. Θα καταλάβετε πολλά.

Τώρα για ακούσματα από pc καλύτερα να μη γράψω.:violent-smiley-030:

Και βέβαια για την άποψη ότι ακούγονται όλα τα κομμάτια ίδια, απλά να πω ότι μόνο στο κάθε κομμάτι έχουμε μαγική εμπλοκή διαφορετικών θεμάτων που όμως δεν ξεφεύγουν στο + άπειρο. Είπαμε prog αλλά καλοζυγισμένο και μαεστρικά δομημένο.

Δεν σχολιάζω για τα αδιανόητα ριφ, για τον ντράμερ που θεωρείται από τους καλύτερους σύγχρονους, για τις λυσασμένες μπασογραμμές.
Το έργο για το είδος τους δεν ακουμπιέται.

Τέλος πάντων, δεν θα ασχοληθώ άλλο ,γιατί ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ.

Δεν μπορώ παρά να θαυμάσω το γεγονός ότι κανείς δεν τόλμησε να γράψει ότι είναι "μέτριο".
Ή το λατρεύεις ή το "θάβεις". Πάντως κανείς δεν έμεινε αδιάφορος...:flipout:

ΥΓ. Περιμένω κι εγώ τους Tool πάντως...

Σωστή η παρατήρηση.
Βέβαια η ερώτηση είναι απλή όπως και η απάντηση της : '' Μέτριο ως προς τι;''.
Το θάψιμο είναι πιο φυσιολογικό σε τέτοιες κυκλοφορίες.

Το γέλιο θα πέσει στο Mind The Drift (ήδη έχω ακούσει δύο κομμάτια).
Θα ψάξω να βρω τις κατάλληλες λέξεις γιατί εδώ μιλάμε για τη Δευτέρα παρουσία του Τέρατος.

Σωστή η παρατήρηση.
Βέβαια η ερώτηση είναι απλή όπως και η απάντηση της : '' Μέτριο ως προς τι;''.
Το θάψιμο είναι πιο φυσιολογικό σε τέτοιες κυκλοφορίες.

Το γέλιο θα πέσει στο Mind The Drift (ήδη έχω ακούσει δύο κομμάτια).
Θα ψάξω να βρω τις κατάλληλες λέξεις γιατί εδώ μιλάμε για τη Δευτέρα παρουσία του Τέρατος.

Δημήτρη το τελευταίο των Melvins σου άρεσε?

Σπύρο δεν τρελλάθηκα. Νομίζω πως έχουν κάνει τον κύκλο τους. Το μπόλιασμα με τους 2 Big Business υπάρχει και ψιλοακούγεται αλλά μάλλον πρέπει να αφήσουν τη σκυτάλη.
Δεν ήταν κακό βέβαια. Αλλά με τόσο ένδοξο παρελθόν...

Μπες και τσέκαρε τα δύο πρώτα κομμάτια των Big Business στο Myspace από το νέο τους άλμπουμ και θα καταλάβεις γιατί με τους Melvins μου έχει περάσει ο έρωτας.

Μπες και τσέκαρε τα δύο πρώτα κομμάτια των Big Business στο Myspace από το νέο τους άλμπουμ και θα καταλάβεις γιατί με τους Melvins μου έχει περάσει ο έρωτας.

Το έκανα ήδη γι αυτό σε ρώτησα αν σου άρεσε το Melvins..δεν ξέρω,,
κάτι δεν μου πάει καλά..είναι ολόκληρα τα κομμάτια??

Δεν ξέρω. Δείγματα είναι. Εγώ με αυτά ήδη έχω αρχίσει να ψάχνω λέξεις για παρουσίαση. Μιλάμε για την απόλυτη πόρωση.

ωραιος δισκος τελικα. Πρεπει να εισαι στο σωστο mood (η mode) ομως. Το czar φοβερο. Μου φημισε λιγο το LD50 των Mudvayne. Ερχονται και στο Rockwave αποτι ξερω....

H συγκεκριμένη μέρα είναι κολασμένη. Ακόμη και τα μικρότερα σχήματα είναι μπαντάρες.
Και βέβαια οι Slipknot που το νέο τους είχε ενδιαφέρον με τα ποπ ρεφραίν του.
Live σκοτώνουν κιόλας.
Παίζουν και οι αγαπημένοι μου Kylesa.

ναι , η μονη μερα που σκεφτομαι να παω αμα ειναι...
slipknot live παντως φοβεροι, αν και το αγαπημενο απο αυτους ειναι το ΙΟWA,το τελευταιο δεν το ακουσα και πολυ.Το καινουριο των ΤΟΟΛ ποτε βγαινει?