Αριθμος 04195 σειρα 0ΧΧ

Εδω δεν κατάλαβα εγώ που ημουν παρόν (άλλα έτσι και αλλιώς δεν βλέπω να είμαι στην ομάδα των "9"...

Αχ βρε Στρατο, σου ζητω δυο χιλιαδες συγγνωμες.

Δεν σε εβλεπα καλα πισω απο τα μπιφτεγκια.

Εξ' αλλου, εσυ θα μου φερεις και το σουπερ ντουπερ λουμπερ htpc:
grinning-smiley-043

Ηρθε η ωρα να σας αποκαλυψω πως ο λογος που δεν ακολουθησα στην μασα, δεν ηταν η αγωνια μου να δω πως παιζει το HTPC με τα HD-DVD, αλλα το οτι ο κ.κ. Μπαμπης μου την "ειπε" πως παχυνα (και ειχε δικιο)....
icon9.gif

Είδες που σας προσέχω;
Κάποια στιγμή στο πρόσωπο μου φάνηκες σαν κάδρο 4:3 σε τηλεόραση 16:9!
icon10.gif

(Στο Χρήστο δεν είπα τίποτε γιατί μου άρεσε... Του πάει το 2,35:1
icon10.gif
)

Last edited:
Νομίζω ότι το πρόβλημά σας εντοπίζεται στο ότι :

ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΕΤΑ

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ρε σείς... τώρα το είδα το θέμα...
Καλά, δεν βρέθηκε ούτε ένας να πεί την αλήθεια; Κανένας δεν κατάλαβε τι έγινε με τη ψητή φέτα; 'Α ρε Φαρισαίοι....
icon8.gif

(Πότε κληρώνει;
icon12.gif
)

Ναι,ναι ας πούμε στο κόσμο τι έγινε η φέτα....
Όταν ήρθε ''κάθησε'' σχεδόν μπροστά μου και λίγο δεξιά...
Ξαφνικά, η κυβέρνηση της ''Νέας Δημοκρατίας'' εκ δεξιών μου προσπάθησε να οικιοποιηθεί τα δικαιώματα πάνω σ'αυτήν και όντως ''απαλλοτρίωσε'' ένα ικανό κομμάτι. Όμως το status quo διατηρήθηκε μόνο για λίγο πριν η φέτα καταλήξει στα αδηφάγα δόντια των έξω δεξιών ''Χρυσαυγιτών'' Ντίνου και Χρήστου που την εξαφάνισαν με συνοπτικές διαδικασίες...:flipout: :flipout: :damnyou:

Ναι,ναι ας πούμε στο κόσμο τι έγινε η φέτα....
Όταν ήρθε ''κάθησε'' σχεδόν μπροστά μου και λίγο δεξιά...
Ξαφνικά, η κυβέρνηση της ''Νέας Δημοκρατίας'' εκ δεξιών μου προσπάθησε να οικιοποιηθεί τα δικαιώματα πάνω σ'αυτήν και όντως ''απαλλοτρίωσε'' ένα ικανό κομμάτι. Όμως το status quo διατηρήθηκε μόνο για λίγο πριν η φέτα καταλήξει στα αδηφάγα δόντια των έξω δεξιών ''Χρυσαυγιτών'' Ντίνου και Χρήστου που την εξαφάνισαν με συνοπτικές διαδικασίες...:flipout: :flipout: :damnyou:

Ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι που δε "λαδωνονται" :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ανεξαρτήτως με τη φέτα, που πολύ λυπούμαι που την έχασα (όχι τη φέτα αλλά την παρέα) μίλησα με έναν δικό μου άνθρωπο στο τηλέφωνο 911-12121x και μου είπε να μη φοβόμαστε ο Δίας θα είναι στον ανάδρομο πλούτωνα κάτω από το τρίγωνο του Άρη, οπότε όπως καλά καταλάβατε...

Ο Ντίνος θα πάρει προβολέα....

Απάντηση: Re: Αριθμος 04195 σειρα 0ΧΧ

Καλά, είπαμε να λέμε πράγματα που δεν γίνονται, να κερδίσουμε πχ το λαχείο αλλά... εσύ το παρατραβάς ... :flipout:

Εννοειται οτι εγω ΔΕΝ θα παρω προβολεα.
Θα μου τον παρει ο Μπαμπης την Τεταρτη το πρωι.

Υγ. Μπαμπη, θελω τον καλυτερο!!

Ανεξαρτήτως με τη φέτα, που πολύ λυπούμαι που την έχασα (όχι τη φέτα αλλά την παρέα) μίλησα με έναν δικό μου άνθρωπο στο τηλέφωνο 911-12121x και μου είπε να μη φοβόμαστε ο Δίας θα είναι στον ανάδρομο πλούτωνα κάτω από το τρίγωνο του Άρη, οπότε όπως καλά καταλάβατε...

Καλα, γελα εσυ.

Απο του υπολοιπους 7 (ωραιος αριθμος) ολοι θα μου παρουν κατι.

Το τι θα μου "παρεις" εσυ, ακομα το σκεφτομαι..........

Δεν γελας τωρα ε?

Ηρθε η ωρα να σας αποκαλυψω πως ο λογος που δεν ακολουθησα στην μασα, δεν ηταν η αγωνια μου να δω πως παιζει το HTPC με τα HD-DVD, αλλα το οτι ο κ.κ. Μπαμπης μου την "ειπε" πως παχυνα (και ειχε δικιο)....
icon9.gif

Καταδικάζεσαι σε εξαντλητική δίαιτα για μια τουλάχιστον εβδομάδα...

Το μενού περιλαμβάνει:

Καθημερινή τρίωρη θέαση όλων των παραγωγών Καραγιάννης-Καρατζόπουλος με το Blue Sky με σύνδεση composite και χωρίς ήχο (μην γίνουμε και Hiεντάδες). Δεύτερον, ολονύκτια παρακολούθηση του καναλιού της NOVA ant1 gold, με κρυστάλλινη εικόνα και ήχο DD και DTS....

Απαγορεύονται δια ροπάλου όλα τα τηγανητά HTPC, Toshiba και HD δισκάκια, HDMI-DVI και λοιπές γνωστές συνδέσεις που προκαλούν παραισθήσεις σε οπτικά νεύρα.

Για γλυκό προτείνεται, ένα AVI αρχείο ανάλυσης 320χ240 με μέγιστο bitrate 221 Kbps στις 140 ίντσες...

Η δίαιτα αυτή έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε Hiεντάδες της εικόνας. Εκτός ότι τους αδυνατίζει αμέσως, τους στέλνει και κατευθείαν στο νευρολόγο....:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Αριθμος 04195 σειρα 0ΧΧ

Καταδικάζεσαι σε εξαντλητική δίαιτα για μια τουλάχιστον εβδομάδα...

Το μενού περιλαμβάνει:

Καθημερινή τρίωρη θέαση όλων των παραγωγών Καραγιάννης-Καρατζόπουλος με το Blue Sky με σύνδεση composite και χωρίς ήχο (μην γίνουμε και Hiεντάδες). Δεύτερον, ολονύκτια παρακολούθηση του καναλιού της NOVA ant1 gold, με κρυστάλλινη εικόνα και ήχο DD και DTS....

Απαγορεύονται δια ροπάλου όλα τα τηγανητά HTPC, Toshiba και HD δισκάκια, HDMI-DVI και λοιπές γνωστές συνδέσεις που προκαλούν παραισθήσεις σε οπτικά νεύρα.

Για γλυκό προτείνεται, ένα AVI αρχείο ανάλυσης 320χ240 με μέγιστο bitrate 221 Kbps στις 140 ίντσες...

Η δίαιτα αυτή έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε Hiεντάδες της εικόνας. Εκτός ότι τους αδυνατίζει αμέσως, τους στέλνει και κατευθείαν στο νευρολόγο....:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Θα παρακαλουσα να παραμεινουμε στο θεμα μας γιατι θα αναγκαστω να γινω αυστηρος!!!

Εννοειται οτι εγω ΔΕΝ θα παρω προβολεα.
Θα μου τον παρει ο Μπαμπης την Τεταρτη το πρωι.

Υγ. Μπαμπη, θελω τον καλυτερο!!

Με παρεξήγησες Ντίνο δεν με χάλασε που με ξέχασες ισα, ίσα που αν είμαι εγώ ο "τυχερός" δεν θα "χρωστάω" τίποτα.... :music-smiley-004:

Πάντως βρήκες άνθρωπο να σου διαλέξει προβολέα που βλέπει μόνο κατι ασπρομαυρες ταινίες του '70.... :flipout:

Εσυ να κανεις υπομονη, και μολις αποφασισω θα σου πω.
(για κανα βαρελι σκεφτομαι)

Για να βάλεις πάνω τον προβολέα σου;;;;

Που θα προβάλει στην καινούρια σου οθόνη;;;